2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben takmamayi beceremedim bi turlu

au kizlar ya bi kereadet oldum bu ay hala olmadim bi kerw oldu iliski oda korunmalı ondada hamile kalmos olamm demi yaaa
moralim eksi 30 yaniiiii
test yapmaya bile korkuyorym dha testte cikmaz bile 10 gun gecyi olayin ardindan
Adetler cok karısık ben 15 gün arayla 2.yi oldım dün.
Sıkma canını yoktır

Benimki emmiyor sıkıntı orda
Sadece sagmayla devam ediyorz
İnadı babasına cekmis cocugun herkesinki meme reddinden döndüBenimki dönmedi

O sarı ilk süt nekadr degerliBilmeden konusmasa keske

gunaydin. umarim herkes iyidir. bizim hafta yogundu. hasta oglan ve bebekle. sonra oglumu gezme istekleri vs. ufak bir haftasonu tatili de yapabildik sukur.
karabugday alanlar olmus. ben haslayip tuzlayip yiyrum. cabuk oliyor. ama pilav gibi de yeniyr. ya da hazir patlaklari var. atistirmalik olarak tuketiyrm. sevip sevmediginizi okuyamadim ama sut yapiyr bakin. bos kimyasallar icmektense bunu tuketin derim.

Benim de tüylerim diken diken oluyor, hemen gardımı alıyorum. Tatile gittiğimde bile teyzeler yolda çevirip kuççuk çocukla niye tatile çıktın, yok pusetini ört kimse görmesin, yüzüne güneş rüzgar değmesin, ayyy ömrümi yemişlerdi. İşsiz misiniz si ze ne.

sekersizfistikezmesi diyorum gelem adres teslim.cinayet zaten uygunum suraya ses.ekleme.modülü olsa size.gaz çığlığı dinletcektim efenin 100. Gun senfonisi basligi altinda

Ona hiç kıyamaamm minnoş Efe.

canim hem takma hemde cevap ver yoksa insan takip kafada kurup daha bi fazla sinirleniyor

bende dun tahinnpekmez yedum kucuk bi kase baya iyi sut oldu
Ya sinirimden ne cevap verecegim bile kafamda kuramiyorum cok sinirleniyorum uzaktansa bu kisi cevap veriyorum esin aile tarafindansa pek vermiyorum
Ben tahin pekmezi nerdeyse iciyorum

gecmis olsun canim kac gundur aklimdaydin oglun iyimi insallaj biraz daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…