2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar biz tam 4 ay 10 günlük olduk geçen haftalarda yeğenim çocuğun üzerine abanınca çok korktu yarım saaat ağladı çocuk ondan beri sanki konuşması azaldı sesler çıkarmıyor yada bana öle geliyor sizinkiler konuşuyormu yada nasıl sesler çıkarıyor çok taktım kafaya doktora götürmeyi düşünüyorum

Çok geçmiş oldun canım bizimde bu ay 600 gr ama doktor gayet iyi dedi

Yok ya okadarda karamsar olmamak lazım bi 2 yılımız var o kesin ☺İlk oğlum uyumasa o uyumazdı :) 2 yaşında düzene girdi
Benim kardesim de iki bucuk yasina kadar gece 3 te 4 te kalkiyodu bir gunun icinde uykusu duzelmisti... Ama tabii iki bucuk yil gozde daglar kadar buyuyor suan

Bak benim arkadaşımda iştah azalması falan yoktu egzama ve mukuslu kaka vardı.bende mukuslu ve arada kanlı kaka,kan sadece sana eti yediğimde oluyor.uc dört gün dana etini de kesmiştim hemen kokusu gitti mukus çok azaldı. İstersen bir hafta sebze ve bakliyatla beslen bir dene, yanlış yönlendirmek de istemem asla

okuyunca cok uzuldum ya nasil korkmustur minicik savunmasiz bebek. bizim ki 3.5 aylik ama her zaman ayni sesleri cikarmiyor onceden agu derdi artik demiyor mesela.. konusunca gülüyor tüküruyor falan eskisi gibi cok konusmuyorr ama.

Ben bu kızı doyuramıyorum ya
1 saat emiyor tek mememi doymuyor üstüne 90ml mama, yetmiyor bir de diğer memeyi yarım saate yakın emiyor. Ben yorulup ara veriyorum bu kez alt dudağını emmeye başlıyor. Memeyi veriyorum hemen alıyor
bir de yeni bir özellik geldi sol memeyi mecbur kalmadıkça emmiyor.

cok gecmis olsun canim efecik ins iyi olacak

Bizimki bagırıyor genelde
Annaeee gibi biseyler söylüyor
Ama genel olarak bagırıyor kızınca via via via diye söyleniyor bide
Yavrum ya korktu mu acaba?
Tepkileri gercekten farkediliyor artk

Can
Cnm bnm kızlarla birgün önce doğdu sanırım senin ufaklık bir ara bnm kız bülbül gibi şakıyor susmuyordu agu fln diyordu birkacgundur sakinledi daha az konusuyor Bnde senin gibi düşünmeye baslamistim şimdi arada annannneenn diye sesler çıkarıyor ama kardeşiyle aralarında bir dil olduğu kesin birbirlerine bakıp bakıp konuşuyorlar resmen

Her alerjinin tepkileri ayni degilmis kanda gozle.görünür kan yoktu gizli kan varmis 15 gun.önce yoktu 1.5 ay oncede yoktu bugun çıktı mukus 1 haftadir yogunlasti karin ağrısı red en belirgin ozellikmis kiminde ishal.kiminde.kusma da oluyor

okuyunca cok uzuldum ya nasil korkmustur minicik savunmasiz bebek. bizim ki 3.5 aylik ama her zaman ayni sesleri cikarmiyor onceden agu derdi artik demiyor mesela.. konusunca gülüyor tüküruyor falan eskisi gibi cok konusmuyorr ama.
Aynen canım bizimde başlarda aguuu diyordu şimdi söylemeyince bide cok kOrkunca telaşlandım yeğenime çok kızdım küçükte değil 13 yaşında bağırarak üstüne atladı çocuğun sevicem diye saol cevabın için biraz rahatladım

Maşallah canım allah bozmasın muhabbetlerini 16.07 benim doğumum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…