2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ne bilim guya doktordan daha mi iyi biliceme getiriyolar hani ben gereksiz diyosam gereksizdir seklinde doktorlarin oyle bi tawri war ya
Ben alerji uzmanina kakayi gosterdim kan var dedim hayır bunda yok dedi bakalim da evhanim bos dedi ve cikti havalar var yani hislerimde eminim aylardie cirpiniyorum.sorunu bulamiyorum halada bulamadik acaba sut mu

Dediklerin ve mukus
o zaman sadece emziriyorsan sana tavsiyem süt ve süt ürünlerini içeren yiyecekleri yeme .. laktoz içerikli ürünleri tüketme.. ve bir süre takıp et bakalım eğer süt alerjisi varsa rahatlamaya başlar... toz süt de veriyorsan keçi sütü olanalrından al..

Basladim tatlim.keci.sütü asla raporlu mama.kullanmaya basladik

Ben alerji uzmanina kakayi gosterdim kan var dedim hayır bunda yok dedi bakalim da evhanim bos dedi ve cikti havalar var yani hislerimde eminim aylardie cirpiniyorum.sorunu bulamiyorum halada bulamadik acaba sut mu
Bak goruyo musun... Yok diyo bu doktorlar bintuhaf.. su alerji oldugunu bilipte neye alerjisi var onu bilememek cok kotu devamli diyet yapmak belki soyle yaparim; 3 gun sut ve sut urunlerini bi keserim bakalim sikayetler azalacak mi.. daha sonra yumurta vs et olabilir

Evet canim bi oyle yapayim bakalim ne olacak

3 hafta en az

Benim annemde uyutsana çocuğu, çocuk dediğin uyur bu ne böyle diyor ben günümün bütün vaktini onunla oynayarak geçiriyorum öğlen 3 kez uyutuyorum 1 saat uyuyor. Annem bana kızıyor

evet belki de oyledir canim insalalh Allahim sahlik versin tum bebislere

İki tane doktora sordum ikisi de anne sutu alindigi icin mukus olmasi normal diyor hatta bokunun fotosunu attim bezinin anlamadim ben sanirim baska belietiler de olmasi lazim
Aa super o zaman sagol canim
Yaaa gecen gun dralifuatserpen diyo ki DM kaka fotograflariyla doldu

Elleeini çok inceliyor, bi de 3 gündür aşiri çiglik atiyor sebepsiz , kendi sesini kesfediyor sanirim

Benim gece 1-3-5 de mamaya kalkıyorz
7de süt 10 da süt o aralarda uyuyor
10 dan sonra 13.00 e kadar oyun uyutmuorrm
Annem cok uyutuyosb diyo sürekli
En son sudoku mu cözdüreyim 3 aylık bebege napayayım dedim
Uyuyarak buyucek sonucta
Bilemedim ya

uykusu ne zaman gelir sen anlarsın geldiği zamanlar uyut bebekler daha uyuyacaklar tabii benim kız uykuyu pek sevmiyor o nedenle zrlamıyorum her çocugun büyümeside uyku süreside farklıdır.. gece uyumuyorsa gündüz uyutmamayı tercih etmeli belkide insan

Aa super o zaman sagol canim
Yaaa gecen gun dralifuatserpen diyo ki DM kaka fotograflariyla doldu
Napim valla doktor bastan dedi suphelendiginde at bokunu diye hatta binkere hamileyken buraya yazmistim kizlar dogum yapanlar bok fotosunu paylasiyo diye kk da cok ayip ve sacma gelmisti biraz evvel alerjisi olan arkadasima attim o da bana atmia karsilastirma yapiyoruz

Gece kacta uyuyo canim tam olarak

Aynen cnm laf çok icraat yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…