ne gibi şikayetleri var bebeğiniz. alerjisi olan cocuklarda mutlaka kendini belli eder.. sürekli ağlama huzursuzluk.. kilo alamama .. kakada kan görülmesi vs.. yani mutlaka şüphelendirecek durumlar olur.
Ben alerji uzmanina kakayi gosterdim kan var dedim hayır bunda yok dedi bakalim da evhanim bos dedi ve cikti havalar var yani hislerimde eminim aylardie cirpiniyorum.sorunu bulamiyorum halada bulamadik acaba sut mu
o zaman sadece emziriyorsan sana tavsiyem süt ve süt ürünlerini içeren yiyecekleri yeme .. laktoz içerikli ürünleri tüketme.. ve bir süre takıp et bakalım eğer süt alerjisi varsa rahatlamaya başlar... toz süt de veriyorsan keçi sütü olanalrından al..
o zaman sadece emziriyorsan sana tavsiyem süt ve süt ürünlerini içeren yiyecekleri yeme .. laktoz içerikli ürünleri tüketme.. ve bir süre takıp et bakalım eğer süt alerjisi varsa rahatlamaya başlar... toz süt de veriyorsan keçi sütü olanalrından al..
Ben alerji uzmanina kakayi gosterdim kan var dedim hayır bunda yok dedi bakalim da evhanim bos dedi ve cikti havalar var yani hislerimde eminim aylardie cirpiniyorum.sorunu bulamiyorum halada bulamadik acaba sut mu
Bak goruyo musun... Yok diyo bu doktorlar bintuhaf.. su alerji oldugunu bilipte neye alerjisi var onu bilememek cok kotu devamli diyet yapmak belki soyle yaparim; 3 gun sut ve sut urunlerini bi keserim bakalim sikayetler azalacak mi.. daha sonra yumurta vs et olabilir
Bak goruyo musun... Yok diyo bu doktorlar bintuhaf.. su alerji oldugunu bilipte neye alerjisi var onu bilememek cok kotu devamli diyet yapmak belki soyle yaparim; 3 gun sut ve sut urunlerini bi keserim bakalim sikayetler azalacak mi.. daha sonra yumurta vs et olabilir
Kızlarr slmm
Sizin bebeler kac saat uyuyor
Annem bu cocugu sersem etmissin uyutcsm diye
Sürekli uyutulmaz cocuk diyor
Cidden takıntı yapmısım sürekli kucakta sallar haldeyim cocugu
Farkında değilim
Valla uyucak cocuk acaba gelisimini mi geriletirim diye sabah beri oynatıyorm
Dra sorcam bakalım kac saat uyuması lazım
Cocuk besige koydugum gibi uyudu az evvl
Benim annemde uyutsana çocuğu, çocuk dediğin uyur bu ne böyle diyor ben günümün bütün vaktini onunla oynayarak geçiriyorum öğlen 3 kez uyutuyorum 1 saat uyuyor. Annem bana kızıyor
İki tane doktora sordum ikisi de anne sutu alindigi icin mukus olmasi normal diyor hatta bokunun fotosunu attim bezinin anlamadim ben sanirim baska belietiler de olmasi lazim
Kizlar sizinkilerde surekli ellerine bakiyo mu ve daha sonra agiza goturme tabii... Bizimki devamli ilgisi ellerine gidiyo baska bi yere bakarken yahu var iste iki tane elin var hala sok olurcasina neden bakarsin emme sirasinda bile emmeyi birakiyo cocuk elleri aklina gelince
büyüdükce azalıyor uykular benim kız gün içinde sabah saat 9 gibi uyuyor 1 saat sonrası uyanık ara ara 15 dk geçmeyen kısa kesdirmeleri oluyor birde gece 8 de uyuyor sonrası 3 saate bir süt iççin uyanıyor sabah uyanış gününe göre değişiyor sabah 4 de uyandığı ds oluyor sabah 5 te de
Benim gece 1-3-5 de mamaya kalkıyorz
7de süt 10 da süt o aralarda uyuyor
10 dan sonra 13.00 e kadar oyun uyutmuorrm
Annem cok uyutuyosb diyo sürekli
En son sudoku mu cözdüreyim 3 aylık bebege napayayım dedim
Uyuyarak buyucek sonucta
Bilemedim ya
Uyuyarak buyucek sonucta
Bilemedim ya
uykusu ne zaman gelir sen anlarsın geldiği zamanlar uyut bebekler daha uyuyacaklar tabii benim kız uykuyu pek sevmiyor o nedenle zrlamıyorum her çocugun büyümeside uyku süreside farklıdır.. gece uyumuyorsa gündüz uyutmamayı tercih etmeli belkide insan
Napim valla doktor bastan dedi suphelendiginde at bokunu diye hatta binkere hamileyken buraya yazmistim kizlar dogum yapanlar bok fotosunu paylasiyo diye kk da cok ayip ve sacma gelmisti biraz evvel alerjisi olan arkadasima attim o da bana atmia karsilastirma yapiyoruz
Uyuyarak buyucek sonucta
Bilemedim ya
Yumurta haslayip dolaba atabilirsin, hızlı yemek
Bi de tost ekmegi ve kaşar alıp iclerini dizip ekmegin posetine geri koyarsin, sabah bu da hızlı oluyor. Ekmek arasi da yapilir ama aksam mesai lazim ona.
Cok nadir; banyo sonrasi veya binaya cikacak garaja ineceksek falan.
Ben de
O beslenmediginden sütun az diyenler hayrina bi tencere yemek getirmez ama.
Benim de hic fışkırmadi.
Neredeyse ayni dogup kilo almislar, bu kadar dert etme bence sorun değil, kilo alımı iyi gibi. Gunde 20gr ok çünkü