2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
uzme canini canim benim kiz da 3 ayda 500 garam almis yavas yaavs azaliyi kilo alimi
Minyonlardir belki de , cok kaka yapmanin da etkisi var diye dusunuyorum , ama ishal degil.. saglikli ya şukür diyelim napalim..

Anladim canım hayirlisi olsun doktora danis icin rahat etsin
Canim gurultu dedigin karin gurultusu mu yoksa gürültülü kaka mi harflerden tam anlamadim. Onlar alerji belirtisi oyle mi ?

4aylık olduk ve yalnız kendi ellerine değil benm ellerimle de oynamaya bayılıyor.. ağzına götürme olayı da cıngırağını sallıyor once sonra ağzına götürüyor eğer hedef tutmuyorsa çığlığı basıyor sinir oluyor :))

Sizin sagma işi ne durumda buraya sagan anneler topigi açıcam

Benim de saclarimi tutup agzina goturmeye calisiyo ve elinden alinca cok sinirleniyo

Kızlarr slmm
Sizin bebeler kac saat uyuyor
Annem bu cocugu sersem etmissin uyutcsm diye
Sürekli uyutulmaz cocuk diyor
Cidden takıntı yapmısım sürekli kucakta sallar haldeyim cocugu
Farkında değilim
Valla uyucak cocuk acaba gelisimini mi geriletirim diye sabah beri oynatıyorm
Dra sorcam bakalım kac saat uyuması lazım
Cocuk besige koydugum gibi uyudu az evvl

Aynilari bizde de var la hawle bana denilen kan gordun mu ya da istah azalmasi gel mukusla birlikte
Kuzum kan görmedim gizli kan cikti istah kusma döküntü kuruluk belirtiler bizde bazısı var her çocukta baska zor degil kaka testi yapsin ne olcak

Kuzum kan görmedim gizli kan cikti istah kusma döküntü kuruluk belirtiler her çocukta baska zor degil kaka testi yapsin ne olcak
İstw bizde kusma da yok sadece gaz var bide bokun icinde cok az mukus var dolu dolu mukus yok anlamadim guzelim valla ben de napacagimi gerek yok diyolar teste

büyüdükce azalıyor uykular benim kız gün içinde sabah saat 9 gibi uyuyor 1 saat sonrası uyanık ara ara 15 dk geçmeyen kısa kesdirmeleri oluyor birde gece 8 de uyuyor sonrası 3 saate bir süt iççin uyanıyor sabah uyanış gününe göre değişiyor sabah 4 de uyandığı ds oluyor sabah 5 te de

İstw bizde kusma da yok sadece gaz var bide bokun icinde cok az mukus var dolu dolu mukus yok anlamadim guzelim valla ben de napacagimi gerek yok diyolar teste
Kusma dokuntu yok bizde de mukus gurultu gaz iştah yahu yapmama amaci ne anlamadım kaka ya kan mi.can yakacak

Kusma dokuntu yok bizde de mukus gurultu gaz iştah yahu yapmama amaci ne anlamadım kaka ya kan mi.can yakacak
ne gibi şikayetleri var bebeğiniz. alerjisi olan cocuklarda mutlaka kendini belli eder.. sürekli ağlama huzursuzluk.. kilo alamama .. kakada kan görülmesi vs.. yani mutlaka şüphelendirecek durumlar olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…