İki tane doktora sordum ikisi de anne sutu alindigi icin mukus olmasi normal diyor hatta bokunun fotosunu attim bezinin anlamadim ben sanirim baska belietiler de olmasi lazim
Kizlar sizinkilerde surekli ellerine bakiyo mu ve daha sonra agiza goturme tabii... Bizimki devamli ilgisi ellerine gidiyo baska bi yere bakarken yahu var iste iki tane elin var hala sok olurcasina neden bakarsin emme sirasinda bile emmeyi birakiyo cocuk elleri aklina gelince
Kizlar sizinkilerde surekli ellerine bakiyo mu ve daha sonra agiza goturme tabii... Bizimki devamli ilgisi ellerine gidiyo baska bi yere bakarken yahu var iste iki tane elin var hala sok olurcasina neden bakarsin emme sirasinda bile emmeyi birakiyo cocuk elleri aklina gelince
4aylık olduk ve yalnız kendi ellerine değil benm ellerimle de oynamaya bayılıyor.. ağzına götürme olayı da cıngırağını sallıyor once sonra ağzına götürüyor eğer hedef tutmuyorsa çığlığı basıyor sinir oluyor :))
4aylık olduk ve yalnız kendi ellerine değil benm ellerimle de oynamaya bayılıyor.. ağzına götürme olayı da cımgırağını sallıyor once sonra ağzına götürüyor eğer hedef tutmuyorsa çığlığı basıyor sinir oluyor :))
4aylık olduk ve yalnız kendi ellerine değil benm ellerimle de oynamaya bayılıyor.. ağzına götürme olayı da cımgırağını sallıyor once sonra ağzına götürüyor eğer hedef tutmuyorsa çığlığı basıyor sinir oluyor :))
Kızlarr slmm
Sizin bebeler kac saat uyuyor
Annem bu cocugu sersem etmissin uyutcsm diye
Sürekli uyutulmaz cocuk diyor
Cidden takıntı yapmısım sürekli kucakta sallar haldeyim cocugu
Farkında değilim
Valla uyucak cocuk acaba gelisimini mi geriletirim diye sabah beri oynatıyorm
Dra sorcam bakalım kac saat uyuması lazım
Cocuk besige koydugum gibi uyudu az evvl
İstw bizde kusma da yok sadece gaz var bide bokun icinde cok az mukus var dolu dolu mukus yok anlamadim guzelim valla ben de napacagimi gerek yok diyolar teste
Kızlarr slmm
Sizin bebeler kac saat uyuyor
Annem bu cocugu sersem etmissin uyutcsm diye
Sürekli uyutulmaz cocuk diyor
Cidden takıntı yapmısım sürekli kucakta sallar haldeyim cocugu
Farkında değilim
Valla uyucak cocuk acaba gelisimini mi geriletirim diye sabah beri oynatıyorm
Dra sorcam bakalım kac saat uyuması lazım
Cocuk besige koydugum gibi uyudu az evvl
büyüdükce azalıyor uykular benim kız gün içinde sabah saat 9 gibi uyuyor 1 saat sonrası uyanık ara ara 15 dk geçmeyen kısa kesdirmeleri oluyor birde gece 8 de uyuyor sonrası 3 saate bir süt iççin uyanıyor sabah uyanış gününe göre değişiyor sabah 4 de uyandığı ds oluyor sabah 5 te de
İstw bizde kusma da yok sadece gaz var bide bokun icinde cok az mukus var dolu dolu mukus yok anlamadim guzelim valla ben de napacagimi gerek yok diyolar teste
ne gibi şikayetleri var bebeğiniz. alerjisi olan cocuklarda mutlaka kendini belli eder.. sürekli ağlama huzursuzluk.. kilo alamama .. kakada kan görülmesi vs.. yani mutlaka şüphelendirecek durumlar olur.