2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
İki taneye bakmak daha zordur canım, stres yapınca da gidiyormuş/azalıyormuş süt. Her ay 1 kilo alması idealmiş aslında 700gr da iyi bir kilo 1 ay için ve maşallah yeterli kilo almışlar.

Ekmek yemiyorum canım yiyemiyorum desem daha doğru olur, sevemiyorum bir türlü. Hiç bir ekmek türünü yemiyorum. O yüzden yemek hazırlamak için vakte ihtiyacım oluyor. Bebiş uyuyunca hemen ev işlerini halledip bir şeyler hazırlıyorum. Uyanırsa da yanında yiyorum bakışarak
Kilo benim için takıntı haline geldi artık evdeki basküle bir tek tartılıyorum bir de bebek kucağımdayken, kaç kilo diye her gün kontrol ediyorum.
doktorumuz şişman kız istemiyoruz böyle fit olacak diyor aldığı kilo gayet iyi diyor ama, ana yüreği

Emme süresi çok uzun dedi doktor, yemene dikkat et. Yoğurt yumurta ye, zamanında beslen diyor. Sanki evde hizmetçi varda yemek hazırlayacak ben çocuğa bakarken. Bir de bana kızıyor düzgün beslenmiyorum diye
Kac kiloki canim iyidir onun kilosu bu kadar emmeye belki emzik gbi kullaniyo memeyi

Benim ikiz kardesim var o asiri zayifmis biz bebekken , ben de baya tombulmuşum, senin ikizlerin aralarinda boyle fark olmasi normaldir. Dogum kilolarina göre iyiler bence. Benim kizim da 2530 gr dogru, simdi 5500 olmus. Yakiniz hemen hemen.
Demir ilaci baslatti mi hemsire? Demir ilaci verdiler bize. sumak85 ikicicek-birbocek

cocuk doktorları uzmanlıkları alerji olmadığı için hiç bi şey anlamıyorlar malesef Sana da kolay gelsin ortanca oğlum alerjili idi Şimdi bebeğimde öyle malesef tek çözüm diyet zamanla bagisikliklari güçlenince düzelecek herşey
Anne sütünden laktoz geçer Bebegin direk maruz kalmasına gerek yok He diyosan diyet yapıyorum o zaman gerek yok o damlaya

Henüz başlamadık biz

Gunaydin kizlar. 4.ay aşisindan geldik hic aglamadigi kadar agladi güzel kizim Bi de sadece 400 gr almis gece gunduz emziriyorum yagli sütü alavak sekilde. Cok sukur saglikli ama üzuldum yaa.. niye boyle olur ki
Tatlim üzüldüm sağlık olsun kilo önemli degil istahi var sonucta bizimki gibi degil mama basla der belki doktor istersen doktora danis üzülme gelisimi normalse bos rakamlar

gecmis olsun canim kac gundur aklimdaydin oglun iyimi insallaj biraz daha
daha iyi cnm.

ben yetisemiyrm su siralar buraya. tel.de bozuldu. sinirim tepemde
saglik olsun cnm. digeri ise yarasin insallah..

Tatlim üzüldüm sağlık olsun kilo önemli degil istahi var sonucta bizimki gibi degil mama basla der belki doktor istersen doktora danis üzülme gelisimi normalse bos rakamlar
Evet canim, ben de cok evham.yapmiyorum aslinda ama işte yedikleri gidiyor demekki biraz cok kaka yapiyor. Belki ondan.. Allah hepsine saglik versin

Gunaydin kizlar. 4.ay aşisindan geldik hic aglamadigi kadar agladi güzel kizim Bi de sadece 400 gr almis gece gunduz emziriyorum yagli sütü alavak sekilde. Cok sukur saglikli ama üzuldum yaa.. niye boyle olur ki
uzme canini canim benim kiz da 3. ayda 500 garam almis yavas yaavs azaliyi kilo alimi

Evet canim, ben de cok evham.yapmiyorum aslinda ama işte yedikleri gidiyor demekki biraz cok kaka yapiyor. Belki ondan.. Allah hepsine saglik versin
onuda etkisi var canim benum kucuk de gunde 6 7 kaka hala yapiyor buyuk kizim bile azicik yesigi halde gunde 2 yapar oda etkiliyor bence buyuk kiz 14 kilo aylardir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…