2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ferrin damla kullanıyorum cnm bir aydir

Evet canim, ben de cok evham.yapmiyorum aslinda ama işte yedikleri gidiyor demekki biraz cok kaka yapiyor. Belki ondan.. Allah hepsine saglik versin

Benimki de çok kaka yapıyor ve çok hareketli, totosu yerde durmuyor. Bi de yapı meselesi yani, yetişkin insanlar gibi bence metabolizma vs. fark ediyor, kimi ne yese yarıyor, kimi ne yese fit Bizim bebeler fit demek ki yeter ulennn.

Ya ben uyandığı zaman maksimum bir-bir buçuk saat ayakta tutuyorum sonra zaten esnemeye başlıyor. Olur da 2-3 saat ayakta kalırsa çok huysuzlanıyor. Mesela az önce ortalığj yıktı zor uyuttum.

Harika valls bizimki masal pijama falan hic pipisine takmiyo
Erkek cocuklar daha zor ama
Kardesimin kızda aynı sistem büyüdü
Oglan 16 aylık,her aksm uyutuyor.Annesi odadan cıkınca elinde battaniyesi sürükleyerek geliyor arkasından
Bide sırıtıyo
Her cocuga islemiyor düzen flan

Sizin sagma işi ne durumda buraya sagan anneler topigi açıcam
günde 2 oz süt cikarken suan 5 oz a kadar çoğaltabildim. bakalım eşim türkiyeden vitamin getirecek maya içerikli belki onunlada biraz daha çoğalır. buarada arar ara emermi yeniden diye deniyorum bir kez emdi mememi toplam 15 sn kadar bir umutlandım yeniden alacak diye ama malesef...

Bizimki gece uykusuda dahil 24 saatte en fazla 12 saat uyuyor. Bazen 10 saatte uyuduğu oluyor. Her gün aynı değil yani. Ki ben uyutmasam bu kadarda uyumaz. Zorla uyutuyorum. Seninki kaç saat uyuyor ?

Ben size bisey diimmi ben aslinda bu uyku egitimine de pek inanmiyorum anneme diyorum sen beni nasil uyutuyodun bebekken diye ne bilim ayagima koyuyodum uyuyodun 3 4 saat oglenndiyo e aksam nasilsi diyorum aksam yatiyodun sabah kalkiyodun diyo hani kadin normal surec demek istiyo ekstra bisey yapmamis demekki.. yine de 4. Ayla okuduklarimdan ettiklerimden uyju egitimi vermeye calisicam aka bence tiyneti cocugun

Bizimki gece uykusuda dahil 24 saatte en fazla 12 saat uyuyor. Bazen 10 saatte uyuduğu oluyor. Her gün aynı değil yani. Ki ben uyutmasam bu kadarda uyumaz. Zorla uyutuyorum. Seninki kaç saat uyuyor ?
Bizimde 14-15 saat uyuyor
Benimki uykusu olunca da inat ediyor gözler kapanıyo,ama aglıyo anlıyorm.
Uyumak istemiyo zorlama diyolar.
5dk sonra dalmıs oluyor.
Sersem ettin uyur tabi diyolar
Alın bakın ozman diyince ortada kimse yok ama

Haklisin canim yok yani kuzenim gece 1 de duz duvara tirmanmaya calisiyodu kadin 2 yil uyku egitimi vericem diye cani cikti ama yok yani

Bi gece dellendim aldım ayagıma
Bi sasırdı,güldü cocuk yüzüme bakıp ondan sonra anladı durumu basladı aglamaya
Bizimki sevmedi ayagı iyi oldu zaten istemiyordum

Bi gece dellendim aldım ayagıma
Bi sasırdı,güldü cocuk yüzüme bakıp ondan sonra anladı durumu basladı aglamaya
Bizimki sevmedi ayagı iyi oldu zaten istemiyordum
İyi etmissin canim bizimki ya ayakta ya carsafta uyuyo alistirmicagim tek sey demistim hamileyken hatta ama yutttum dedigimi

Benimki de öyle uykusuzluk gözleri kızarıyor ama gene de uyumamak için ağlıyor. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…