2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
kizlar sonunda adet oldum

adet olan anneler size bi sorum vardi adet olunca bebegin kaka rengi degistimi sizin yoksa çocuğu usuttumu kaka rwngi degsiik oldu da

Avent daha iyi diyolar
Bende lansion vardı kardesimden aldım hic verim alamadım.
Babyplus aldım tekli gecen hafta o bile daha güzel cekiyor

kizlar sonunda adet oldum

adet olan anneler size bi sorum vardi adet olunca bebegin kaka rengi degistimi sizin yoksa çocuğu usuttumu kaka rwngi degsiik oldu da
Bende olmadı canım
Kanaman çok mu canım ya benim kanamam çok fazla oldu bi gün gece çocuğu emzirmeye kalktım birden baya geldi tansiyonum falan düştü gözümün önü karardı çocukluktan beri kansızım adet dönemlerinde iyice halsiz düşüyorum

Sarıçam’dayız canım bir türlü bulamadık istediğimiz gibi bir doktor. Seçenek çol ama ilgi olarak beğenmedik. Araştırayım dediklerini de bakalım sağ ol Avrupa hastanesinde Rıza bey varmış onu önermişlerdi bize de eşimin arkadaşları ama ayrılmış oradan nereye gitti bilmiyorum.

Canım Rıza beyi araştırdım Rıza Yılmaz Güzelyalı hastanesindeymiş .herkes çok beğeniyor yorumları okudum .benimde aklımda olsun .
Sarıçam birazcık uzağız yakın olsak görüşelim dicektim çalışıyormuydun canım

evrt benimde baya yogun geciyo kanamm Allah guc kuvvet versin inşallah
üşüttüm o zman kaka rengi degisyi cunku

Geçen yıl Güzelyalıdaymış bu yıl Avrupa’daymış birkaç hafta önce ayrılmış diye duymuştum ben de canım tekrar mı döndü acaba oradaysa gideriz o zaman. Sen neresindesin ki canım? Ben Adana’yı bilmiyorum daha yeni taşındık eşimin görevi sebebiyle. Ben öğretmenim da şu an ücretsiz izindeyim 1 yıl. Sen çalışıyor musun? Görüşebiliriz aslında neden olmasın eşim bırakır beni merkeze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…