2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Lansi ciftli elektrikli bendeki.

sonmelodi00 merhaba canım,süt sağma makinesi için öneri istemişsin.tavsiyem Avent alma.eğer bütçen el verirse ameda lactaline var,ama şuan onun yerine ameda finesse diye bi üst modeli çıktı.yani açıkcası 1000 liralık makineler ama en çok verim alabileceğin makine bu.hastane pompasına eşdeğer diyebilirim.hem uzun ömürlü kullanırsın,hemde düzenli sağdığın takdirde sütünü bile çoğaltabilir.her iki göğsünü 10 dakikada tamamen boşaltırsın.İkinci çocuğuna da kullanırsın düşünürsen.eğer düşünmezsen satabilirsin de.bende lactaline serisini almıştım,700 TL ye tutumluanne sitesine koymuştum alıcı vardı,ama ikinci hamileliğimi öğrenir öğrenmez ürünü kaldırdım vazgeçtim satmaktan.yani her halükarda zarar etmezsin temiz kullandıktan sonra.ha dersen ki ben o kadar para veremem,o zaman mamajoo yu öneririm.tercih senin.avent deneyimlemiş biri olarak söylüyorum

Merhabalar, bende bir ağustos ayı anne adayıyım aynı zamanda da yeni bir üyeyim. Deneyimlerinizden fikirlerinizden faydalanıp nacizane bende deneyimlerimi sizlerle paylaşmak için üye oldum .Allah herkese çocuk isteyenlere çocuk ,herkesin çocuğunu kucağına almayı nasip etsin :)

Ama siz 2020annesi olacaksınız, onlarin da bir topigi vardir acilan bir bakın derim.

Bende bırakıyorum. Ama yatağına değil uyku dışında yatırmıyorum .odaya bırakıyorum arada gidip gıdı gıdı yapıyorum.mecbur işleri kim yapacak

E duruyormu peki ağlamıyor mu benimki 10dakika sonra sıkılıp aglar
Yok çok şükür duruyor derdi şuan elleriyle damaklarını kaşımak bizim gündüz uykumuz neredeyse hiç yok 15 dk toplamda 45 dk mecburum bazen söyleniyor ama genelde yarım saat oyalanıyor sabah saatleri özellikle ama uyumadığı için akşam 5 ten sonra film kopuyo tabi

Hmm doğru uyumuyorsa mecbur duracak , ben de mi tuhaflık var diye düşünüyor insan . Benimki oynasa bile beni de görüp gülmek konuşmak istiyor . O uyurken yapıyorum yapacaklarimi . Şimdilerde sürekli etrafına bakmak istiyor yatmaktan sıkılıyor

Benimki uyumasigi icin sallanan anakucahi var onda duruuo utu yaparken camasir toplarken eline de cingirak veriyorum kemeeini bagliyorum aklim kalmiyo

evt ben de gunicinde anakucagina yatiriyorum eger iyi gunundeyse bi sure oyle duriyo ama cani istemwzee durmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…