2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Varmış böyle olanlarda benimki bırak kendi kendine oynamayı göz mesafesinden uzaklaşayım ağlıyor. Daha doğrusu ağlamıyor bağırıyor nereye gittin diye :)))

Varmış böyle olanlarda benimki bırak kendi kendine oynamayı göz mesafesinden uzaklaşayım ağlıyor. Daha doğrusu ağlamıyor bağırıyor nereye gittin diye :)))
O göz arada bakıp bizi görecek sonra işine devam edecek, bazen diyorum güvenli bağlanma gerçekleşmedi mi acaba

Kendi kendine uyuyan bebek:404 not found
Evet tek basina cok skiliyo kabvaltimida mutfakta onla yapiyoruz anakucagi sayesinde
İşte bende emziriyorum sonra mutfağa geçiyoruz kahvaltı hazırlıyorum ,benimki de buzdolabında ki magnetlere bakarak konusuyor sonra emzik veriyorum oralara bakarken dalıyor, uykuda problem yok bizim ama uyanıkken sürekli ilgilenilsin istiyor bu sakin saatler sadece öğleye kadar ,mesela birazdan kalkacak tüm enerjisini topladı çünkü

Hayırlı akşamlar kızlar hangi pisik kremini kullanıyorsunuz hangisini önerirsiniz ?
Sudocrem eger trendyoldan alirsan üzerinde türkce olarak Bebek Bakim Kremi yazmasina dikkat et cnm, cunku 2 cesit var. Ben yanls almisim. Kullanamadim. Bana yara merhemi olan gelmis. Ztn sonra da ybb ye gecince hic pisik olmadi sükür

Sudocrem eger trendyoldan alirsan üzerinde türkce olarak Bebek Bakim Kremi yazmasina dikkat et cnm, cunku 2 cesit var. Ben yanls almisim. Kullanamadim. Bana yara merhemi olan gelmis. Ztn sonra da ybb ye gecince hic pisik olmadi sükür
Cok Tsk ederim cnm bilmiyordum çeşidi olduğunu

O göz arada bakıp bizi görecek sonra işine devam edecek, bazen diyorum güvenli bağlanma gerçekleşmedi mi acaba
Ben bağlanmayla alakası olduğunu düşünmüyorum. Tamamen öyle alıştı sürekli yanındayım. Yemek yaparken bile birlikte yapıyoruz. Evde doğru düzgün iş yapmıyorum. Babası gelince hep onunla oynuyor. Babaannesinin ananesinin hep kucağında o yüzden yanında hep biri olsun istiyor. Gündüz uyuduğunda bile yanından ayrılınca uyanıyor. Geceleri de bu ara yanımda yatmak istiyor. Biraz büyüyene kadar böyle devam edecek artık Napayım.

Ahh keske ben birini birakip birini aliyorum durmuyorlar hiç illa yanlarında olacağım illa kucagima alacagim yoksa kıyamet kopuyor bizim evde biri ağladı mı ötekice ona bakıp başlıyor ağlamaya sabahtan akşama başlarındayım hicbir iş yapamıyorum nasıl başarmış o arkadaş acaba yada bn mi abartiyorum bilmiyorum az inleseler soluğu başlarında aliyorum

Benimki de öğleden sonra iki kere uyudu ikisinde de beraber yattık ben yanından kalkınca uyandı ,acaba hep böyle devam mı eder yoksa zamanla bırakır mı ,gece yada sabah uykusu çok rahat kendi kendine ama aradakiler kuş uykusu bahaneye bakıyor kalkmak için

Biz bir tane bebeyi zor idare ediyoruz sen ikisine tek mi bakıyorsun canım?

Yalniz bi yere koyamam pek, ana kucagindayken 10dk oyun halisinda 10dk falan bizim hayatimiz

Kac saat uyuyo canim sabah.. ewet alisti bide dewamli bi tane isikli balik aldim onu cok seviyo muzik fakan caliyo disa acik ama ben oldugum surece

Gece dedin de bebisi kendi odasjna geciren var mi gece

Kac saat uyuyo canim sabah.. ewet alisti bide dewamli bi tane isikli balik aldim onu cok seviyo muzik fakan caliyo disa acik ama ben oldugum surece
Sabah 10:30gibi yatıyor 12;30 da kalkıyor bugün 1de kalktı hava yagmurlu kapalıydı o yüzden yattı galiba birazdan yine bir saat uyur sonra gece 10a kadar belki yarım saat uyursa onun disinda ekşın aksiyon

Diyete belki ben de giricem benimki de saat basi kalkiyo cunku
Bir dene geçen gün makarna yapmıştım eşim kendi tabağın ketçap sıkmış sonra bitirmemiş saklama kabına koymuş,farketmeden ondan yedim. Bugün az bişey cikartti emdikten sonra, diyette kaçak oldu hemen etkiledi sinir olmamak elde degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…