2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Yaw o kadar farkediyo muuu... Ayyy ketcabin icinde ne varki baharat falan mi

Canım bende araştırdım bulamadım şimdi tarihine bakmamışım geçen sene güzelyalıdaymış dediğin gibi.devlet hastanelerinede baktım ismi çıkmadı.
Ben yüzüncüyıldayım canım çarşıya bende uzağım ama birgün ayarlayalım buluşalım

Kızım bu gün tam 4 aylık oldu bu ay 800 gr almış . her ay 200 gr azalıyor.
Benimde kilo takıntım var oğlumzayıf olduğu için kızımda zayıf olacak korkusu yaşıyorum
Oğlum 6 aylıkken kızımın şimdiki kilosundaydı .hergün dereotu yiyorum tahinpekmez hatta kuru maya bile yedim süt yapıyor diye

Yok cnm ben bursa da annemler ızmirde kv deler erzurum da anlayacağın hickimsem yok yakinimda ama kış geldi ya kvler gelecekmiş yakinda bebekleri görmeye kalacaklar bir ay kdr azda olsa rahat ederim azcik
Ewet aman gelsinler tek basina ikiz buyutmek ne demek ya hic kolay degil gercekten esin destek olabiliyo mu

İnşallah canım Rıza beyi de bulabilirsem haber veririm sana

Hep böyle devam etmez en azından 6. aydan sonra daha düzenli ve kendi kendine uyumaya alıştırmayı düşünüyorum. Tabi bebeğim de buna hazır olursa. Bizimki gündüz uykusu sevmiyor zaten. Ben uyutmasam uyumaz.

Bütçem şu an için çok değil o yüzden daha uygun bir şeylere bakıyorum. Dediğiniz siteye bakacağım. Eğer ikinci el uygununu bulursam onu alacağım teşekkür ederim

Kizlar icinde katki paraben vs olmayan kan damlasi ariyorum, sidefer iyiymis, sizin kullanip memnun kaldiginiz bildiginiz bi ilac var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…