3 saatte bir 120 bitiriyor, bazen 3 saati bulmuyorGencler 90 cc az degil mi ya doktor.minumum 4 saatte 130 cc dedi anne sutu mamada 120 dedi anlamadim ben kilo basi mesela 6500 650 cc dedi
Ay ıkınmalar benı bitirdi. Amelıyat olcam herkes cok agrılı oluyor bır ay zorlanırsın dıyor bebegımle ılgılenemem dıye ertelıyorum hala.Evet ilki normal Doğumdu zor geçti, bu doğumdan kalma makat çatlağım vardı,ameliyat olmak zorunda kaldım.doktor beni özellikle tembihledi birdaha normal Doğum yapmamalısın diye.makat kasları ıkınmaktan tekrar hasar görebilirmiş.ordaki kas gelişirse tekrar makat çatlağı olurmuş ve ameliyatsız geçmezmiş.ikinci ameliyat riskli gaz dışkı kaçırma problemi olur.neticede baya kuvvetli ıkınmak gerekiyor,haliyle makat geriliyor.birazda korktum açıkcası ne bilim.ikinci doğum kolay olur diyorlar ama ıkınmadan da çocuk çıkmıyor ki
Hayır canım hiç öyle ağrı mağrı olmuyor İnanma.ben ameliyattan uyanınca gram ağrı sancı çekmedim.tuvalette çekilen ağrılar daha beter İnan :) ameliyattan 2 saat sonra bebeğime mama hazırlıyordum yürüdüm kızımı ayağımda bile salladım hiç acı olmadı.o ağrı yapan hemoroid ameliyatı,sende makat çatlağı vardı sadece zannedersem.hemoroid ameliyatı da ağrılı değil Aslında,işin ehli bi doktora yaptırırsan tabi.önemli olan makat çatlağı,hemoroid zarar vermez o kadarAy ıkınmalar benı bitirdi. Amelıyat olcam herkes cok agrılı oluyor bır ay zorlanırsın dıyor bebegımle ılgılenemem dıye ertelıyorum hala.
Catlakda var kuzum zaten ıkısıde var. Bakalım ıkı uc ay daha dayınıp yaptırcamHayır canım hiç öyle ağrı mağrı olmuyor İnanma.ben ameliyattan uyanınca gram ağrı sancı çekmedim.tuvalette çekilen ağrılar daha beter İnan :) ameliyattan 2 saat sonra bebeğime mama hazırlıyordum yürüdüm kızımı ayağımda bile salladım hiç acı olmadı.o ağrı yapan hemoroid ameliyatı,sende makat çatlağı vardı sadece zannedersem.hemoroid ameliyatı da ağrılı değil Aslında,işin ehli bi doktora yaptırırsan tabi.önemli olan makat çatlağı,hemoroid zarar vermez o kadar
Ben kızıma hiç kan ilacı kullanmadım,kullanmadan önce kan değerlerine baktırmıştık biz.doktor kan değerleri normal dedi kullanmaya gerek görmedi.bi sıkıntı da olmadı.daha geçen hafta kan sayımı yaptırdık Demir değerleri çok iyi çıktı.ben kan sayımı yapılmadan çocuklara kan şurubu vermenin doğru olduğunu düşünmüyorum.ama bildiğim en iyi kan ilacı sidefer.süt alerjisi yoksa onu kullanabilirsin.sideferin içinde süt proteini var çünküKızlar bu kan ilaçları bizim oğlanı mahvediyo tecrübeli anneler yardım edin lütfen çok kötüyüm kan ilacını içince çıldırıyo çocuk yatma pozisyonunu aldığı anda çığlık çığlığa kalıyo çıldırıyo resmen napacağımı şaşırdım 2 gündür ayağımda sallamaya başladım belim kopuyodu çünkü sağlık ocağının verdiği bıraktım doktor arkadaşım ferro sanal b yi önerdi onu kullanıyorum oda aynı yaptı
Hemoroid önemli değil hemoroide hiç dokundurtma bence.önemli olan çatlak.bize acı veren asıl şey çatlak zaten.yanlız canım İkinci çocuk düşünüyorsan normal Doğum yapamazsın ameliyattan sonra.ameliyatta olmak zorundasın mecburen,çekilecek dert değil bu illet ol kurtulCatlakda var kuzum zaten ıkısıde var. Bakalım ıkı uc ay daha dayınıp yaptırcam
Birde bişey eklemek istiyorum kan ilacı şuan hamileyim bende kullanıyorum.benim bile karnımı ağrıtıp midemi bulandırıyor.bebeği nasıl huzursuz ediyordur.bence bi sağlık ocağına git,orada parmak ucundan kan alıp Demir değerlerine bakılıyor.bi kaç damla kan sadece.çıkan sonuca göre ya kullanırsın ya kullanmaZsın.kullanırsan da sidefer kullanırsınKızlar bu kan ilaçları bizim oğlanı mahvediyo tecrübeli anneler yardım edin lütfen çok kötüyüm kan ilacını içince çıldırıyo çocuk yatma pozisyonunu aldığı anda çığlık çığlığa kalıyo çıldırıyo resmen napacağımı şaşırdım 2 gündür ayağımda sallamaya başladım belim kopuyodu çünkü sağlık ocağının verdiği bıraktım doktor arkadaşım ferro sanal b yi önerdi onu kullanıyorum oda aynı yaptı
Hangi marka mama veriyorsun?3 saatte bir 120 bitiriyor, bazen 3 saati bulmuyor
Anne sütüde alanlar o şekilde veriyordur.
Çok sağ ol canım ya gerçekten vererek ona verdiğimi düşünüyorum canı acıyo gibi çok huzursuz çığlık atıyo resmen akşam doktorumuzu arayacağım durumu anlatacağım ona göre hareket edeceğizBirde bişey eklemek istiyorum kan ilacı şuan hamileyim bende kullanıyorum.benim bile karnımı ağrıtıp midemi bulandırıyor.bebeği nasıl huzursuz ediyordur.bence bi sağlık ocağına git,orada parmak ucundan kan alıp Demir değerlerine bakılıyor.bi kaç damla kan sadece.çıkan sonuca göre ya kullanırsın ya kullanmaZsın.kullanırsan da sidefer kullanırsın
Rica ederim doktorunla konuşup ona göre bi yol çizersiniz.kan değerleri iyiyse kullanmaya gerek yok bence.eğer mama falan veriyorsan onun içindeki Demir vitamini de yeterli oluyorOk
Çok sağ ol canım ya gerçekten vererek ona verdiğimi düşünüyorum canı acıyo gibi çok huzursuz çığlık atıyo resmen akşam doktorumuzu arayacağım durumu anlatacağım ona göre hareket edeceğiz
evet ben nornal yaptom tine dw agir bisey kaldirmamya dikkat edoyorum cunku idrar tutamma problemi cikti dogumdan sonra fazla yormamaya calisiyotumYok yok canim bosver yine de bence yapmayalim vallahi nasil olsa yapacazbak suan masallah yuklendik gidiyoruz o kizin halini gorduk sakaya gelmez bak hala sabah kalkinca geriniyorum hafif bi agri oluuo bazen orda zaten en az 2 yilda tam bir tedavi oluyomus iki yil yapmayin diyolar cocuk
Ewet canim daha iyi olabilmek icin bazen bi sure gerekirse rol yapacaksin yok yani cunku ilelebet bu evin isi benim zaten omrumun sonuna kadar ama insan boyle bi ameliyattan sonra biraz dikkat etmeliki ileride baska skintilar cikmasin biz de robot degilizevet ben nornal yaptom tine dw agir bisey kaldirmamya dikkat edoyorum cunku idrar tutamma problemi cikti dogumdan sonra fazla yormamaya calisiyotum
biz kadinalri esi dusunen nadir dir herkes kendini düşünecek bu hayatta
aman esim dusunur diye hic beklemeyin
maddi durum iyiyse kadin cairin
aynen canim dun misafir vardi kizada nazarmi gmdegdi ne ildu hep agladi hem misafr le ugras hem bebk yoruldum aksam oldu tabaklar kaldi oturdugumuz yerdw sunlari noye kaldirmiyor diyor daha esim oturmsum biraz 10 dk sanki makineyim ben dedim bebek agliyo inu bile zor aliyir kuacaga gel agliyorEwet canim daha iyi olabilmek icin bazen bi sure gerekirse rol yapacaksin yok yani cunku ilelebet bu evin isi benim zaten omrumun sonuna kadar ama insan boyle bi ameliyattan sonra biraz dikkat etmeliki ileride baska skintilar cikmasin biz de robot degiliz
Ben 3 saatte 90 cc veriyorm aralarda ne cıkarsa süt 50-60-90 belli olmuyorGencler 90 cc az degil mi ya doktor.minumum 4 saatte 130 cc dedi anne sutu mamada 120 dedi anlamadim ben kilo basi mesela 6500 650 cc dedi
Tahminnedebiliyorum canim yasadigin seyi bulasik mesela alip makinaya kaldirabilir ama yapilmaz sen yapmadigin surece, hamileligimde bile suyumun geldihi gun sancim vardi o gun bile etli patlican yemegi yapmistim makinayi falan kaldirmistim dogumdan gelince onu yedik inanir misin hayret wallahi hayret... Cok yorulunca diyorum disardan soyleyelim 2 haftada bir falan yok yani yetisemiyorum bazenaynen canim dun misafir vardi kizada nazarmi gmdegdi ne ildu hep agladi hem misafr le ugras hem bebk yoruldum aksam oldu tabaklar kaldi oturdugumuz yerdw sunlari noye kaldirmiyor diyor daha esim oturmsum biraz 10 dk sanki makineyim ben dedim bebek agliyo inu bile zor aliyir kuacaga gel agliyor
Yarin 4. Ay asisini olucaz menenjit olmadi o ozel asi miSlm kızlar
İlk doz rota+menenjit asısını olduk
670 tl baydık geldik
Saglık olsnda
Ates yok simdilik cok sükğr ama asırı husurzuz
20 dk anca uyudu
Kucakta geziyorz saatlerdir
Bebelac reflü maması veriyorumHangi marka mama veriyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?