2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
her gun evdw ywmk piser twmiz kiyafet evi topla ay canim karicim cok yoruldun gel dinlen demk yok anca ne varki yaptıklarında

her gun evdw ywmk piser twmiz kiyafet evi topla ay canim karicim cok yoruldun gel dinlen demk yok anca ne varki yaptıklarında
Benimki ne varki yaptiginda demiyorda diyorki ben ise gidip geliyorum yoruluyorum senin de isin ew sonucta ic isleri dis isleri gbi, gece geldihinde o da yardim ediyor ama ev islerinin hepsi bende komple... Zaten suan bi ise gittigimi dusunemiyorum hicbi seyi yetistiremem

Efelihayat doktorla konuştun mu, ne diyor?

Kızlar canını gereksiz yere sıkan arkadaşlarım varsa kendilerine moral olsun diye bugün başıma gelenleri anlatmak istiyorum. Kayınvalidemlerdeyim, bugüne dönüş biletim vardı, iki haftadır bugünü bekliyordum. Kar yağışı yüzünden seferler iptal oldu. Yarınki tüm uçaklar dolu. Çarşamba için de yedeğe alındım.

Tşk.

Ya açıkçası ben daha önce serum bile taktirmadigim icin bana zor geldi. Ameliyata çok telaşlı inmedim, esim de daha kötü olmami bekledigini itiraf etti daha sonra. Herkes ilk kalkmak zor dedi beni zorlamadi, beni yataga çıkmak zorladı. En alttaydi yine de cikamadim hemsire de ayaklarimi kaldirdi işte orda kızın yakasina yapıştım birak diye ic organlarim düşüyor gibi hissettim, karnimi tuttum hep yururken. Eve gidince isler kolaylasti, yuruyusum hizlandi falan. Emzirirken öne egilme, sirtina yaslanarak yat bebek tutsun. Esim tutturdu ilk gunler zaten, ben yapamadim meme isini de. Sen tecrubelisin daha kolay emzirirsin. Sanirim 5.gun evi supurdum vs vs.
İlk cocugunu kucagina almaman gerekebilir, bebegin kadar agirlik tasi dedi doktor tabi bu mümkün olmadı pek.
3 saatte bir 120 bitiriyor, bazen 3 saati bulmuyor
Anne sütüde alanlar o şekilde veriyordur.
Kullandigin mamada ne kadar vermen gerektigi yaziyor?

eger durumunz iyiyse isi dusunme bile simdilik evet annelik ve ev hanımlığı cok zor

Ben alamamıştım, korkmuştum bir anda sancı girer düşürürüm diye. Annem emzirmeye getiriyordu, sonra geri yatağına koyuyordu.
açıkçası ikinciyi düşünürsem normal doğum yapmayı isterdim. Hiç sancı çekmedim çünkü bunda bir türlü sancım gelmedi

Aptamil veriyorum canım. 90 ml günde 3-4 kez veriyordum, emziriyorum bir de.
bundan sonra 180 verip, saatli vereceğim.
Tatlim yanlis anlama ama 180 cok sindiremez yavrucak 120 ile basla bir ogun emzir bir ogun mama ver 3 saatte olmaz mi ben artik bu konuda cok gezdigim icin doktor doktor

Dikkat dagilmasi uyku mahmuru vermeye calisiyorum her yere bakiyor elini. Sokuyor biberona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…