2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
canim bizim kiz 3.aydada 500 aldi ki kilosu cok degil 5500 olmus bende merak ediyorum 4 de kac alacak diye

Tatlim yanlis anlama ama 180 cok sindiremez yavrucak 120 ile basla bir ogun emzir bir ogun mama ver 3 saatte olmaz mi ben artik bu konuda cok gezdigim icin doktor doktor
Bugün doktorumuz öyle dedi
Bende 120 verdim öğlen uyudu içer içmez. Yavaş yavaş çoğaltayım yoksa kusuyor zaten

Doğumda annem gelecek yanıma,küçük kızım için ayaklanmam lazım,kızımın altını annem de olsa kimseye aldırmak istemem mesela.böyle takıntılarım var.kucağıma almadan nasıl olacak bilmiyorum illaki kucağıma gelmek isteyecek.karnım organlarım düşecek gibi olayı bende de olmuştu normal doğumdan sonra.karnımız birden boşalınca öyle oluyo galiba.ben korkuyorum canım ya napıcam bilmiyorum annem yanımda 1 ay kalacak sonda yalnızım

Iyi akşamlar hanımlar mama dan bahsedilmiş ben kabizliktan çok çektim ama iki haftadır gün de bir yemek kaşığı kdr yoğurttan ayran yapıp veriyorum kurtuldum şükür normale dondu cocuklar bn 3 saatte bazen 120 bazen 150 veriyorum kilo alımları yavaş benimkilerde bakalim bu ay nsl olacak kiloları yedirene dek akla karayi seciyorum 50 dkya yedirmisim bugun saate baktimda illallah ettirdi kizlardan biri beni bu konuda

Efelihayat canım benimkinin kakası düzelmişti iki gün helva yedim ve kan gördüm yine . Helvadaki susam yağı dokundu galiba bu alerji işi böyle sürekli sorgulatiyor insana her şeyi
Tavuk ve yumurta kaliyor bende ihtimal cunku onlari yiyorum yarin doktora gidicez hocalarin hocasi prof bakalım

Aynisi ben de de var 20 dk ugrastim bugun sadece tahmini 30 dk suruyor almislardir korkma ben 2. Ay 90 3. Ay 120 3.5 ay 150 diye gidiyordum ama beyfendi kafasına.göre takiliyor malum red dönemi

Bizi de bilgilendir tavukla yumurta birbiriyle çapraz alerjen ben tavuktan da şüphelendim bir kere,bir hafta sonra deniycem şuan yemiyorum ikisini de
Aynen sadece dana eti sut kestim kuruyemis yemedim bide ceviz badem.vb tahin susam lakin tavuk yumurta devam bu arada bn kendim icin.gittim bana besin alerjim yok ama ileri derece polen cim alerjim cikti biliyordum zaten ama risk seviyesinde

Kızlar merhaba ben eylül annesiyim benden tecrübelisinizdir mutlaka yardımcı olun bana bebeğim memeyi almıyo sürekli ağlıyor ne yapacağım ben...ayakta emzirmyi denedim sarki acarak karanlikta ama agladimi susmuyo tutmuyda bi yolu yok mu bunun..ağlayarak uykuya gidiyo 15 dakika sonra uyanıyor o ara emiyo uyku sersemi..gündüzleride başladi ilk başta geceleri boyleydi

Emzirme Danışmanina gitseniz ben döndüremedim o yuzden bisey diyemiyorum

Aynen sadece dana eti sut kestim kuruyemis yemedim bide ceviz badem.vb tahin susam lakin tavuk yumurta devam bu arada bn kendim icin.gittim bana besin alerjim yok ama ileri derece polen cim alerjim cikti biliyordum zaten ama risk seviyesinde
Bizde de var eşim ve bende olduğu için efe de olması kesin gibi birseymis. Ben bugün aşure yedim kv Ler geldi ,sinirlenip sütüm kesilmesin diye bol bol süt yapan şeyler yiyorum kv ye göre alerjisi yok doktor bilmiyor

Canım bende yaşadım çok zordu ekstra mama veriyosan ben bi kere biberona çektiriyodum sonra hemen çekip göğsümü veriyodum ağzına üsttende süt gelene kadar göğsüme mama sıkıyodum öyle geçti beyaz gürültü açıp emziriyodum inşallah atlatırsın dönem dönem hala yaşıyorum

ayni kv boğacam cocuk.saglikli sen hastasın demeye getiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…