2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Onu kullandım cnm çok sevmedim hem çok kalıntı bırakıyor hemde çok ise yaramadı gibi bnm bebislerde
Mustela bende hiç sevmem,katman gibi olanları sevmiyorum bende de işe Yaramamıştı.sana en iyi en etkili pişik kremini söyleyeyim trosyd.bunu bi kaç kere sürdüğünde ertesi gün pişik mişik kalmaz.ben hastaneye kontrole gitmiştim bi gün,tahliller dolayısıyla öğlene kadar eve gelemedim.kızım altına kakasını yapmış.eşim hiç farkına varmamış.sürekli ağlıyor falan.telefonda sesini duyunca hemen koştum geldim eve.genital bölgesi öyle bir kızarmış ki kıpkırmızı.dokunduğun an kıyameti koparıyordu açıdan.mustela sudocrem falan hak getire.onlar zaten pişik önleyici.var olan pişiği geçirmedi hiç bizde.doktorumun önerdiği trosyd krem ve hametan krem nohut büyüklüğünde ikisinden de karıştır sür dedi.her altını açtığımda karıştırıp sürdüm.3 güne tamamen geçti.aklında bulunsun öyle çok pişikleri olursa hemen kullan.birde bu pişikler kronikleşip mantara dönüşüyor falan,o zaman bir sürü kremi kombine sürüyorsun eziyet

Tsk ederim cnm Allah korusun mantardan korkuyorum ztn

Onu kullandım cnm çok sevmedim hem çok kalıntı bırakıyor hemde çok ise yaramadı gibi bnm bebislerde
Macır kremi kullandınız mı mavi olanlardan
Biz getirttik bebek icin olanları da cıkmıs.
Dogumdan önce Bulgaristana gidenlerden istemistim.
Benim bebe cok sükür daha pisik olmadı ama sürüyorum onu da.

Ben kendimde de krem cok sürdüğümden kıza da sık sık kremliyorm
Belki de ondan pisik olmadı
Bide cok sık alt degistiriyorm acınca yarımda olsa mavi cizgi degistiriyorm.
Esim artk dolsun bari bekle diyor ama kıyamıyorm

İyi geceler kızlar
GündüZ mama azaltmaya gittik basarılıyız
Geceleri sormayın
3 gündür 2 biberonla besleniyorz
Biri süt 60 cc
Diğeri mama 30 cc
Gündüz sıkıntı yok ,3 saatte bir böyle besliyorm
Ama gece yetmiyor galiba ek mama yapıyrz
Yarın kontrolde sorcam bakalım iyi mi kötü mü yaptıgım
Eger 6 kiloyu gectiyse böyle devam etcem
Ki bence gecti birden kilo aldı
Midesi büyüsün istemiyorm
Masa görsün onu oturtmayınca trip atıyor cocuk
Yemese de görcek illa

ayni benim kizda sanki yemk yiyor illa kucakda olack

benim kiz ana kucagunda cogunluk oturuyo pozisyinda oluyor kizlar doktra giden varsa sorabikirmi zarar olur mu diye

Benimki de aynı sanki ondan gizli bir şey yapiyormusuz gibi deli oluyor masaya bakmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…