2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bizde çıngırakla denedik tuttu bir iki bu dönemde oluyo demekki bebeklerde..kısa sürer inşallah pes etmeyecem dün gece memede uyudu öyle beklettim 2 ye kadar yeterki azdq olsa emsin diye..

3 aylık..tamamen uyanıkken almıyo..illa bi uyky5 sersemi olacak..dün gece iyiydi çok şükür heralde açıktı artik tuttu memeyi bende 2 ye kadar bekledim o şekilde uyudu arada çekti..
Banyo suyunun altı şuanda tavsiye edilmiyo ki su ayarsız aktığı için bazen çok ısınıyo bazen soğuyo
Göğsümde tuttum elimi vermim cok cok nasıl emiyo memeyi sokuşturayım diyorum çığlığı basıyo biraz elimi emdi izin verdim sonra memeye geçti..acaba damaklari kasiniyo olabilir mi
Sütüm az gekiyo ona sinirleniyo çok..sağma işinide deneyim..çok teşekkür ederim bilgiler için herkese faydası dokunacak türden

Teşekkür ederim canım detaylı açıklama için,tavsiyelerini dikkate alacağım çok sağol

Artık dikkati de dagiliyodur ses ya da hareket durumlarinda. Elini emmesi normal benm kiz memedeyken bile bas parmagini yandan sokuyo bazen zaten surekli elleri agzinda. 4aylik olduk dr dislerden degl dedi damaklarina bi elini sur kabarmislarsa disten olabilir. Rica edeim canim

Doktoru söyledi. Mamada ay-gramaj bilgisi yazmıyor
Bizim kullandığımız mamada yazıyor, 3 aylıkken 150 cc yazıyor mamada ama doktor firmalar hep fazla yazar 3 saate bir 120de fazla verme dedi.
Şuan 3 buçuk aylık yine 120 yiyor ama 3 saatten az sürede istiyor.
4 ayda 150 ye geçirir sanırım.

Slm kkzlar
Dünkü kontrolde drn notlarına baktım
Herhalde beni sevindirmek istedi
Anne sütü yazmıs beslenmeye
Ahh nerde
Mama veriyorz diye konustuk hatta dedim 60 cc süt,30 cc mama veriyorm diye

Eklentiler

• 7EE91632-DB74-4C85-8ABA-737FB3D435BF.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 68
4. Ay asiei olduk way anam bu nedir mahwoldum hiccbi sekilde durmuyo
dun bizimki canima okudu kucakta bile agladi kuzum içini çeke çeke hem de.. ama bugun cok neseliyiz kuzenimin yanina geldik bebisi 6 aylik oldu 6 ay ekgida konseptli fotolar cektik bol bol. bizimki icinde 4 ay kardam adam konsepti yapacagiz.

Ne zamandır yiyor, uzun zamandır veriyorsan ve ilk defa olduysa gözlemle bakalım.
Doğduğundan beri yiyor. İkili paket almıştım birincisinde sıkıntı olmadı ikincisinde oldu. Benim yediklerimden olsa farklı bir şeyde yemedim. Bu paket bitince farklı marka mama alıp birde öyle deneyeceğim.

dun bizimki canima okudu kucakta bile agladi kuzum içini çeke çeke hem de.. ama bugun cok neseliyiz kuzenimin yanina geldik bebisi 6 aylik oldu 6 ay ekgida konseptli fotolar cektik bol bol. bizimki icinde 4 ay kardam adam konsepti yapacagiz.
İnsallah bugunle son bulur canim ewet baya cani yandi belli ben de bu aya konsept bulamadim pinterestten bakacaktim

4. Ay asiei olduk way anam bu nedir mahwoldum hiccbi sekilde durmuyo
Canım allah yardımcın olsun bizimkide çok zor geçti ateşlendi sabaha kadar başında bekledim ıslak bezle vücudunu sildim hoşuna gitti rahatladı doğalgazı kıstım ılık odada uyuttum serince iyi geldi bize inşallah sizde en hafif şekilde atlatırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…