Sizinde miEmzirme Danışmanina gitseniz ben döndüremedim o yuzden bisey diyemiyorum
30 gunlukken mastit olduğum surecte birakti hem.mastit hem karni gurulduyordu cok.gazliydi hala gazli bende biberonla sagarak besledim.iyice birakti kiyamadim.oyle gidiyoruz mama desteği gecen haftalarda verdim bu hafta kestim ama.yine vermem.lazim.sutum.azalıyor sakin birakma makine asla.onlar kadar degil sutun kesiliyor israrla dene ac.kalinca.illaki alicak.cok.kucuk.olmasa ben direnirdim su dönem korkma ac.kalabilir dusta dene diyen vardi bir ara mucadele et sagarak olmuyor hele.çocuğun uslu degilseSizinde miNasıl oldu sizin süreç? Ne zaman başladı..ne kadar sürede bırakmış oldu? Şimdi mama destekli mi gidiyosunuz sağıp mu veriyorsunuz
Mama veriyodum 10 gündür felan bıraktıl..zaten sonrasında başladı bu..geçende çok ağladı ac mama vereyim dedim onuda emmedi içmediCanım bende yaşadım çok zordu ekstra mama veriyosan ben bi kere biberona çektiriyodum sonra hemen çekip göğsümü veriyodum ağzına üsttende süt gelene kadar göğsüme mama sıkıyodum öyle geçti beyaz gürültü açıp emziriyodum inşallah atlatırsın dönem dönem hala yaşıyorum
Sütümde az üstüne üstelik..ilk zamanlar memeyle boğuşuyodu süt az geldiği için yumruk felan atıyo mememe üsten vuruyo felan30 gunlukken mastit olduğum surecte birakti hem.mastit hem karni gurulduyordu cok.gazliydi hala gazli bende biberonla sagarak besledim.iyice birakti kiyamadim.oyle gidiyoruz mama desteği gecen haftalarda verdim bu hafta kestim ama.yine vermem.lazim.sutum.azalıyor sakin birakma makine asla.onlar kadar degil sutun kesiliyor israrla dene ac.kalinca.illaki alicak.cok.kucuk.olmasa ben direnirdim su dönem korkma ac.kalabilir dusta dene diyen vardi bir ara mucadele et sagarak olmuyor hele.çocuğun uslu degilse
Aynılarını yapiyorduSütümde az üstüne üstelik..ilk zamanlar memeyle boğuşuyodu süt az geldiği için yumruk felan atıyo mememe üsten vuruyo felanöyle sakin bir bebek değil tamam teşekkür ederim bırakmak hiç istemiyorum zaten psikolojim bozuldu resmen ya ne kadar zormuş bu işler..
2 aylık olduğunda başladı şuan 3bucuk aylık hala devam ediyor doktor kilo alımı güzel diyo önemsemiyor bile sorun yok diyor. bazen daha iyi bazen daha kötü oluyor mesela günde sadece ve zorla iki kere emdiği de oluyorKızlar merhaba ben eylül annesiyim benden tecrübelisinizdir mutlaka yardımcı olun banabebeğim memeyi almıyo sürekli ağlıyor ne yapacağım ben...ayakta emzirmyi denedim sarki acarak karanlikta ama agladimi susmuyo tutmuyda bi yolu yok mu bunun..ağlayarak uykuya gidiyo 15 dakika sonra uyanıyor o ara emiyo uyku sersemi..gündüzleride başladi ilk başta geceleri boyleydi
Bir anda iki katina cikarmak kulağa doğru gelmiyor, midesi manasız büyür gibi. Doktoru mu soyledi? Kullandigin mamada gramaj ne yazıyor ayina gore?Aptamil veriyorum canım. 90 ml günde 3-4 kez veriyordum, emziriyorum bir de.
bundan sonra 180 verip, saatli vereceğim.
bizimki de arada huysuzluk ediyor memeyi gorunce agliyor ancak uyandığında emziriyorum yoksa emmiyor. Tabi bu durum geçici oluyor. elimde cingirakla emzirmeye calistigimda oldu basardim da. bence pes etme ins bu durum sende de geçicidir.Kızlar merhaba ben eylül annesiyim benden tecrübelisinizdir mutlaka yardımcı olun banabebeğim memeyi almıyo sürekli ağlıyor ne yapacağım ben...ayakta emzirmyi denedim sarki acarak karanlikta ama agladimi susmuyo tutmuyda bi yolu yok mu bunun..ağlayarak uykuya gidiyo 15 dakika sonra uyanıyor o ara emiyo uyku sersemi..gündüzleride başladi ilk başta geceleri boyleydi
Yok canım olmadı, aptamil kullandık ilk başta o kabız yaptı, bebelac iyi geldi.Bende bebelac veriyorum. Ama son açtığım paket sanırım alerji yaptı ya emin olamadım. Vücudu ve yüzü kızardı. Değiştiricem. Sen yaşadın mı böyle bir durum?
Bende mennumdum bebelac tan aslında tam eminde değilim mamadan olduğuna o yüzden bir süre daha gözlemleyecegim.Yok canım olmadı, aptamil kullandık ilk başta o kabız yaptı, bebelac iyi geldi.
Ne zmn bitecek retleri restleri bu bebelerin 4.5 aylik oldu bnmkiler hergun yeni bir huyla uyanıyoruzAynisi ben de de var 20 dk ugrastim bugun sadece tahmini 30 dk suruyor almislardir korkma ben 2. Ay 90 3. Ay 120 3.5 ay 150 diye gidiyordum ama beyfendi kafasına.göre takiliyor malum red dönemi
Hicbir zamanNe zmn bitecek retleri restleri bu bebelerin 4.5 aylik oldu bnmkiler hergun yeni bir huyla uyanıyoruz
Aynen cnm özel ası.Yarin 4. Ay asisini olucaz menenjit olmadi o ozel asi mi
Makat catlagi hemoroid konusunu babaaneme sormustum (normal dogum istiyodum bu sorunlar aklima takiliyodu) babaannem 5 normal dogum yapmis o yuzdn onda kesin vardir diye sordum. Hayir dedi ben hic oyle bisey yasamadim köy ebesi dogurttu dogurturken de arkama sert top gibi bisey koydu ikinirken orayi tutsun diye dedi. 50 sene once ebeler dogurturken bunu yapiyomus da simdi niye yapilmiyorEvet ilki normal Doğumdu zor geçti, bu doğumdan kalma makat çatlağım vardı,ameliyat olmak zorunda kaldım.doktor beni özellikle tembihledi birdaha normal Doğum yapmamalısın diye.makat kasları ıkınmaktan tekrar hasar görebilirmiş.ordaki kas gelişirse tekrar makat çatlağı olurmuş ve ameliyatsız geçmezmiş.ikinci ameliyat riskli gaz dışkı kaçırma problemi olur.neticede baya kuvvetli ıkınmak gerekiyor,haliyle makat geriliyor.birazda korktum açıkcası ne bilim.ikinci doğum kolay olur diyorlar ama ıkınmadan da çocuk çıkmıyor ki
Smdi gece gunduz boyle mi? Kac aylik bebisin?Kızlar merhaba ben eylül annesiyim benden tecrübelisinizdir mutlaka yardımcı olun banabebeğim memeyi almıyo sürekli ağlıyor ne yapacağım ben...ayakta emzirmyi denedim sarki acarak karanlikta ama agladimi susmuyo tutmuyda bi yolu yok mu bunun..ağlayarak uykuya gidiyo 15 dakika sonra uyanıyor o ara emiyo uyku sersemi..gündüzleride başladi ilk başta geceleri boyleydi
Aa 4.ay asilarindan sonra ben bu
Aynısı resmen..benimkide 3 ay olacak bi kaç gün kaldı.uykudan uyaninxa emiyor..bide parmağımı veriyorum keyifle emiyo kenardan memeyi vereyim diyorum anlıyo ağlıyor hemen..illa bi uykuya gidecek 10 dakika Sonra kalkip anca öyle emiyo..kilo alımı ne kadar etkilenir bilmiyorum..mama veriyodum onuda bıraktık bakalım hayırlısı..inşallah dönemseldir gecer2 aylık olduğunda başladı şuan 3bucuk aylık hala devam ediyor doktor kilo alımı güzel diyo önemsemiyor bile sorun yok diyor. bazen daha iyi bazen daha kötü oluyor mesela günde sadece ve zorla iki kere emdiği de oluyor5.6 defa emdiği de. 3er beşer dk emdiği de oluyor 20 . 30 dk emdiği de oluyor Nadir de olsa. Uyanır uyanmaz genelde emiyor uyumak istediği zaman kesinlikle emmiyor bisekilde uyutuyorum maksimum yarım saat uyuyup emmek için uyanıyor bu defada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?