2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
İnsallah vanim suan atesi cikmadi bakalim cikacak mi

Canım ıkı kere yasadım. Meme reddı ılk baslarda memeyı gorunce atıyordu kendını karanlık yerlerde emzırdım los almıyordu ac ac uyuyordu tam dalarken emıyordu uyudugu ıcın cabuk acıkıyordu pes etme devam et emzırmeye ben uykulu emzırıyordum sonra uykuya yakın verdım bır ıkı kere gunduz zorlayıp verırsen zamanla alıyor. Bızım her ay basında tekrarlıyor.

Atlatırız inşallah. Aynen bende elimi veriyorum büyük bı iştahla emiyor çaktırmadan memeyi vereyim diyorum almıyor tabi başa dönüyoruz. ben hiç mama vermedim kilo alımı da etkilenmedi yani böyle olmasa daha çok kilo alır miydi bilmiyorum ama 1kilonun altına düşmedi kilo alımı iyi yani

Mamadan mi bahsediyosun? İlk mesaji hatırlamak kacirdim konuyu da
Eger mamaysa bizimki 1 ay mi ne kullaniliyor sonra atmak gerekiyor bir kontrol et istersen, acik mama x sure diye yaziyor mu

Başım cok kötü ağrıyor, parol içtim, havalardan mi anlamadim. Bir de bas dönmem var, emziriyorum diye herhalde, başka olan var mi?

Canım güzel anneler ve minnoşları nasılsınız ya giremedim ne zamandır yine bildirim de gelmiyor artık.. Biz iyiyiz çok şükür dolu dolu geçiyor günlerimiz bebiş de alıştı bize gülücükler agucuk bugucuklar yapıyo gerçi bugün pek huysuzdu ya neyse.. Havalarda soğudu baya açtık kombiyi kaç gündür ama hafif burnu tıkanıyor gece su koydum peteğe bakalım inşallah düzelir.. Herkes iyidir inşallah önceki sayfalara baktım az az ama çok birikmiş

Evet mamadan bahsediyorum. Açık paket bizde en fazla 1 haftada bitiyor canım. Baş dönmesi ara ara bende de oluyor ve saçlarım çok dökülüyor. Bende hava değişiminden diye düşünüyorum. Sen hangi marka mama veriyordun mennun musun?

Mysonismysun merak ediyorum minnoşun ateşi çıktı mı? Dördüncü ay aşısı beni korkutuyor resmen.

Ben de sonunda bir uçak bulup kayınvalidemlerdenevime döndüm. Görümcemden bana, benden eşime geçen grip galiba minik kuşa da geçti. Dünden beri burnu tıkanıyor bir de hapşırıp tıksırıyor. Ama ateşi çıkmadı, emiyor, keyfinde bir sıkıntı yok. Yapabileceğim ekstra bir şey var mı, yoksa sadece emzirerek ve burnunu açarak geçmesini mi bekliyoruz anneler?

Yok guzelim ates olmadi, cok huzursuzfunoglen uyudu uyandi normal rutinimize geri donduk bir anda... Sana cok gecmis olsun sen bilirskn belki aile saglikgindaki doktora bi goturebilirsin ocine sinmezse

Golden goat veriyorum, bir sorun yok gibi.

Gecmis olsun minige atesi cikmamis neyseki. Emzirmek ve sık sık burnunu acmak onemli evet. Nefes alirken gogsunde hirilti olup olmamasina dikkat et cigerlerine inme riski olabiliyo boyle durumlarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…