2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Haha dimi alıştırma keyiften kucaklıyoruz zaten uslu uslu yatan bebeği oynatmaya meraklıyız aşı bozuyo düzeni o gerçek bi süre böyle devam ediyo sonra düzelecektir az sabır
Bizimkide iyi gbiydi bugun ne oyun oynadi ne bisey surekli huysuz cok yorucu sadece ates yapmadi

Bizimkide iyi gbiydi bugun ne oyun oynadi ne bisey surekli huysuz cok yorucu sadece ates yapmadi
Ona da şükür ateş çıkınca endişe ediyo insan ister istemez.. Geçici bi süre bu haller allahtan biz bile bi tetanoz olunca affalıyoruz minicikler etkileniyorlar napsın lar kıyamam

Ona da şükür ateş çıkınca endişe ediyo insan ister istemez.. Geçici bi süre bu haller allahtan biz bile bi tetanoz olunca affalıyoruz minicikler etkileniyorlar napsın lar kıyamam ❤
Ayy sorma o tetanozda zaten ben 3 4 gun hareket edemedim wallahi fenaydi... Bebek olmakta zor ne gazij bitiyo ne asin bitiyo dilin yok anlatasin sen nasilsin canim cocuklar naail 3 cocukla duzenine cabuk alistin ama masallah

Ayy sorma o tetanozda zaten ben 3 4 gun hareket edemedim wallahi fenaydi... Bebek olmakta zor ne gazij bitiyo ne asin bitiyo dilin yok anlatasin sen nasilsin canim cocuklar naail 3 cocukla duzenine cabuk alistin ama masallah
Öyle yaa garipler ağlarlar anca napsınlar..
Biz de iyiyiz çok şükür canım bebek ile öyle mutluyuz ki 3. Demezsin hepimiz etrafında dönüyoruz.. Adapte oldum gerçekten hemen çocuklar yaramaz değil o kadar o da büyük avantaj okula gidenin ödevleri biraz bayıyo beni ama yaa.. baba zaten dışarıdaki işlerle ilgileniyor hep ben evle bebişle ilgileniyorum kız da alıştı kardeşine oynuyo bile artık oyuncakları gösteriyo hoşuna gidiyo bebeğin yuvarlanıyoruz işte hep beraber

Artık çok fazla ağlıyorur..aglamaktan sesi kısıldı karnı aç emmiuo zorla uykuya gidiyo iöyle bir ağlıyor ki tüm apartman duyuyodur o ara ne yapacağımı şaşırıyorum zaten..emse ne güzel sakinlerdi eskiden şimdi imkani yok uykudan uyaninca sadece emiyor uyku sersemi gunduz uyanık hiç veremiyorum gerçekten delirecem artık..inşallah geçer en yakın zamanda..

Beninkininde kilosu iyi şimdilik ama 1 haftadır başladı daha etkilenmemistir..sen şimdi sadece uyurken mi emzirebiliyosun? Gündüz sakince hiç gelmiyo mu memene?

kuzum 7 saat emzırmeme durumunda bebege kac kere mama verılır ne kadar. Tabı mamayı alırsa
Bianda yükleme yapma sakın..sonuçta geceleri 6 7 saat uyuyan bebekler oluyo
.benimki 3 aylık olacak bi iki güne 100 içiyodu senin tam ne kadarlik bilmiyorum ama 140 felan hazırla içmediği kalır

B Bade1115 Kucağımdayken kendini diğer tarafa atıyor düşecek diye korkuyorum. Emzirmeye çalıştığımda ağlamaya başlıyor ama öyle böyle değil dövüyorum sanki boğazı kuruyor öksürüyor ağlamaktan. Yatarak emzirmeye çalıştığımda kafasını diğer tarafa çeviriyor, meme değiştiriyorum yine aynı. Israr edersem zaten çığlık atmaya başlıyor.
biberonu verdiğim an alıyor hemen.
bende biberonun emziğini veriyorum sadece ağzına emerken çekip hemen memeyi veriyorum ama anlıyor ve bırakıyor

Ağlamaları aynı.. biberonu ne zamandır kullanıyodun? Ben mamayı kestim 1 hafta sonra felan başladı emmemeye ki mamayı günde 1 kez aksamları veriyodum.
Bi yöntem buldum ben kızlar deneyin bi yatırip üstten memeyi veriyorum yattıği yerden alıyo gibi biraz içti o şekilde☺ tabi bende bel felan kalmiyo ellerim uyuşuyor

Doğduğu günden beri meme ve mamayla besleniyor canım. Mamayı kesemiyorum çünkü şu durumda dahi kilo alımı sınırda. Bir şekilde ikisini birden yürütmeye çalışacağım. En azından 6.ayına kadar emse o bile yeter bana

Beninkininde kilosu iyi şimdilik ama 1 haftadır başladı daha etkilenmemistir..sen şimdi sadece uyurken mi emzirebiliyosun? Gündüz sakince hiç gelmiyo mu memene?
Evet uyku aralarında emiyor uykusu dagilirsa yine emmiyor ama saatlerce uyumazsa açlığa yenik düşüp emdiği oluyor 5.6 saat mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…