2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
kizlar bebeklerinize kuran okuyun
gecen gun bana misafir geldi ve coxugu asiri sevdiler Allahim bebegimhic oyle yapmamisti kizim onlarin yaninda hic emmedi ayni dediginiz gibi sesi gidesiye agladi memeye yatirdigim an kac saat emmedi ilk defa oyle oldu okudum bebeğime gecti sonra coj sukur

napiyin canim ozlettin kendini benin kozda artik kardesine oyun oynuyir konusuyir gukduruyor
ama bazrn agladiginda hic tinmiyir
birakiyir oyoe ben duyasıya kadr agliyir
yakin oksak keske

Selam kızlar. Fırsat bulup bir yazamıyorum ya valla hamilelik zor geçti ama arada özlemiyor değilim. Kendime hiç vakit kalmıyor. 3 ay 15 günlük olduk yarın sünnet için muayene olmaya gideceğiz. Yakın bir zamanda olur sanırım. Meme reddi ara ara bizde de oluyor. Araştırmalarıma göre %99 Emzik ve biberon kaynaklı. Biberon çok çok nadir ama emzik uykuya geçerken alıyor genelde. Bunları bıraksak daha düzene girebilir bence. Bol bol ten tene temas, birlikte duş. Uykulu emzirme yapabilirsiniz.
Çok meme delisi bir çocuk değil. 3 Saati buluyor genelde.
Gece uykusuna çok zor yatırıyorum 1-2 haftadır. Gözler kırmızı küçük ama uyumamak için ağlıyor memeyi de tutmak istemeyince kısır döngü başlıyor ayağımda sallıyorum zor susuyor. Siz nasıl uyutuyorsunuz?
ilk zamanlar baya sütüm vardı işe başlıcam diye stok yapmıştım. 3.ayın başında göğüsler çok yumuşadı azaldı derken çoğaltma derdine düşmüştüm. Takviye gıdalar ve Fazla sağım yaptığım için bu kez de tazyikli akan sütüm oldu. ilk sevindim süt çoğaldı diye ama sonra kabus gibi oldu çocuk ememiyor gaz yapıyor kusuyor, yutkunamıyor tıkanıyor. Bu arada hastalıklı gibi sağıp sağıp buzluğa atıyorum. Eylül ayından bekleyen sütler var. Onlardan tek öğün verip azalsın dedim tadını sevmedi zorla yarısını verebildim. Kokuyordu ve tadı değişikti buzluktan çıkınca öyle olması normal ama bu sütleri nasıl tüketicez diye düşünüp duruyorum bu tazyik işi aldı başını gitti gece kalkıp sağım yapmadan çocuk enemiyordu.
1 haftadır meme terbiyesine başladım şu an sağımı bıraktım memeler sönmüş balon gibi şimdi de İnşAllah yetiyordur sütüm diye düşünüyorum, bir orta yolu bulamadım. Kilo alımı iyi gidiyor. Abisiyle oyunlara başladılar bile.
Aralık sonu yarım gün işe başlayacağım bakalım nasıl olacak. Biz de durumlar böyle. Siz de ne var ne yok. ?? Bebişlerinizi gıdılarından öpüyorum

Son düzenleme:
Masallah canim ne kadar guzel ya Allah bozmasin bize de nasip etsin insallah kardes yapmayi

Alıştırma bardaklari oluyo bi onu denesene mamayı verirken..benim de doğduğundan beri alıyordu mama 2 hafta önce kestim 1 haftadırda red başladı

Tatliskom.super sutunun cogalmasi aslinda guzel yapmışsın nasil.çoğalttın.benim.de azaldi ne.dicem süt.vermek.istersen.sut bagis sayfalari.varmis ordan verebilirsin arastir derim.ziyan.olmasin

Ya arkadaslar cocugun surekli karnina sanci giriyo bu asi farjli bi reaksiyon mu gosterdi ben anlamadimki sanci icinde uyaniyor anlam veremiyorum uyuyamiyo
Yokmuydu önceden mesela efede hep var eger önceden yoksa rota dokunmus olabilir

Kızlar gğnaydın
Hipp mama kullanan varmı?
Hediye mama geldi aksm ama arkadas ben hep hipp kullandım diye ondan aldım dedi
Saolsun düsünmüs aptamil kullanıyorz biz bilemedim versem mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…