2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hosgeldin cnm
Ek gıdaya gecince yogurt yapıp verebilirsin o sütleri
Ilık suda cözdürüyorm ben,kaynar su pisirip vitaminini öldürüyomus
Agzı acık kalmıs olabilir mi?
Bide ilk gün sütleri dha agır oluyor,biz antibiyotik kullandık onun da kokusu olabilir.

İnşallah geçici bi dönemdir..sende yatırıp memeyi yukarıdan vermeyi bi denesene.gerçi 2 3 sefer emdi sonra o da kar etmedi
Herşeyi deniyorum istemediği zaman emmiyor. Gecicegine inanıyorum.cunku mamaya falan başlamamız gerekmedi şükür. Bu arada ben emzik veya biberon da kullanmıyorum.emzik verdim başlarda ama almadı.

Son düzenleme:
Kızlar gğnaydın
Hipp mama kullanan varmı?
Hediye mama geldi aksm ama arkadas ben hep hipp kullandım diye ondan aldım dedi
Saolsun düsünmüs aptamil kullanıyorz biz bilemedim versem mi?
Biz kullandık. Gaz sorunumuz olduğu için o mamayı önderdi doktorumuz. Şimdide bi kutu alıyorum dışarıda emziremezsem veriyorum. 1 ayda bitirmeye çalışıyorum. Ben memnunum güzel karışıyor.

Günaydın Ağustos anaları;
Ben de işe geri döndüm bugün. Oğluşum 3 aylık oldu. Bugün biraz duygusal gidiyor. Yarı zamanlı çalışma hakkımı kullandım. Öğle tatilinde gideceğim. son 1 saat 20 dakikam. Annem ve kv ortak bakcaklar. Annem gözünden operasyon olmak için evine gitti. Bugün kv bakıyor. Sık sık aramamk için kendimi zor tutuyorum.
Biraz önce sağım yaptım.
Ama sütü poşetle mi saklasam şişeyle mi bilemedim.Fikri olan var mıdır?
Bide150 cc çıktı. bi kerede o kadar içemiyor. Poşette ısıtınca sonra kalanı nasıl kullanacağız onu da bilemedim.
Bi el atıverin bana :)

napiyin canim ozlettin kendini benin kozda artik kardesine oyun oynuyir konusuyir gukduruyor
ama bazrn agladiginda hic tinmiyir
birakiyir oyoe ben duyasıya kadr agliyir
yakin oksak keske
Canim dedigin dogrh galiba usuttum ben simdi baya arastirdim da usutenlere oluyomus bu agri maalesef... Sezeryan kadar kotu bi dogum sekli yok gercekten arkadasim hala beli agriyo spinalle oldu oda kimseye onermiyorum zorda kalmadikca

İki poset yapip suda isitip vereceksin kalan iptal

Canim dedigin dogrh galiba usuttum ben simdi baya arastirdim da usutenlere oluyomus bu agri maalesef... Sezeryan kadar kotu bi dogum sekli yok gercekten arkadasim hala beli agriyo spinalle oldu oda kimseye onermiyorum zorda kalmadikca
evt canim belki bebeginde srnden gecmistir usitme
benim kizda cok kotu oluyo ben usutunce
Allah saglik versin hepimizi

Ayaklarimdan usttum galiba ben muhtemelen canim havalar sogudu ya evin ici fazla isinmiuo alttaki usttekiler yakmayinca
ayni bizim evde sobali canim oturdumiz yerdw soba barmutfaha gidimce hmn ufo aciyorum artikyoksa her yerbuz gibi usitiyirz dikkat etmek lazim
sende oturdugun salonda fazldasn ufo acabikirsin ev soguksa

Tatliskom.super sutunun cogalmasi aslinda guzel yapmışsın nasil.çoğalttın.benim.de azaldi ne.dicem süt.vermek.istersen.sut bagis sayfalari.varmis ordan verebilirsin arastir derim.ziyan.olmasin
Süt bağış sayfalarına baktım kanser hastaları bile içiyormuş. Ama nedense kokuyor falan ya vermek istemedim. Ne bilim herkesin içine siner mi ki?
23 aralıkta işe başlayacağım her gün 1 paket tüketse en azından Eylül sütleri bitse. Bak ben sarı leblebili boza içtim 10 gün boyunca 1-2 bardak. Arada rezene çayı. Sarı ve siyah taze üzüm. Kuru incir. Bunlar bana çok fayda etti. İbrahim saraçoğlunun kürleri var İncirli. En önemlisi fazla sağım yaptım. şöyle bir memeyi sağdım 30 çıktı diğer memeye geçtim 40 çıktı. İlk memeye tekrar döndüm 10 çıktı yada Çıkmadı diğerine tekrar döndüm. Böyle yapınca meğersem power pumping denen yöntemi bilmeden uygulamışım netten bir araştır. Makinenin çekimi de önemli. Benim ki uçlarını acıtacak kadar fazla çekiyor medela mini elektrikli kullanıyorum. Umarım attırırsın sen de bol sütlerin olsun inşAllah.

Ağzı açık değil de Lipaz enzimin sebep olduğu kokuymuş o. Oğlumda da öyle kokmuştu. Zamanla alışıp içmişti sütleri.
Tabi Eylül deki sütün içeriği ile şimdiki aynı değildir. Yediklerimizden bile tadı değişiyor. Bi arkadaşım biberon ısıtıcısı verdi onunla ısıtıyorum tam ısıyı kendi ayarlıyor. İnşAllah bi şekilde değerlendireceğim.
yaaa sen işe mi başladın 37 ye kadar direnen tayfadaydın sende ben rapor +izin ile 1 ay daha uzattım. Şöyle yap sağdığın biberonun kapağı var mı? İşyerinde buzdolabı var mı? Biberon ile direk dolaba koy. Eve geçince içeceği biberona 120 koy. Ertesi gün sabah direk biberonuyla ısıtsınlar. Kalan 30 cc yi süt saklama poşetine koy ertesi günden kalan 30 cc yi de ekleyip 60 buzluğa atabilirsin. Ya da kalan 30 cc yi gece uykusuna yatarken ver. Allah kolaylık versin. Bol bol sarıl eve gidince

Canm benim de spinal sezeryan üşütünce dikişlerim sızlıyor karnım ağrıyor maalesef sürekli kendimize dikkat etmemiz gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…