- 21 Ağustos 2015
- 32.169
- 97.661
- 798
- 38
Hosgeldin cnmSelam kızlar.Fırsat bulup bir yazamıyorum ya valla hamilelik zor geçti ama arada özlemiyor değilim. Kendime hiç vakit kalmıyor. 3 ay 15 günlük olduk yarın sünnet için muayene olmaya gideceğiz. Yakın bir zamanda olur sanırım. Meme reddi ara ara bizde de oluyor. Araştırmalarıma göre %99 Emzik ve biberon kaynaklı. Biberon çok çok nadir ama emzik uykuya geçerken alıyor genelde. Bunları bıraksak daha düzene girebilir bence. Bol bol ten tene temas, birlikte duş. Uykulu emzirme yapabilirsiniz.
Çok meme delisi bir çocuk değil. 3 Saati buluyor genelde.
Gece uykusuna çok zor yatırıyorum 1-2 haftadır. Gözler kırmızı küçük ama uyumamak için ağlıyor memeyi de tutmak istemeyince kısır döngü başlıyorayağımda sallıyorum zor susuyor. Siz nasıl uyutuyorsunuz?
ilk zamanlar baya sütüm vardı işe başlıcam diye stok yapmıştım. 3.ayın başında göğüsler çok yumuşadı azaldı derken çoğaltma derdine düşmüştüm. Takviye gıdalar ve Fazla sağım yaptığım için bu kez de tazyikli akan sütüm oldu. ilk sevindim süt çoğaldı diye ama sonra kabus gibi oldu çocuk ememiyor gaz yapıyor kusuyor, yutkunamıyor tıkanıyor. Bu arada hastalıklı gibi sağıp sağıp buzluğa atıyorum. Eylül ayından bekleyen sütler var. Onlardan tek öğün verip azalsın dedim tadını sevmedi zorla yarısını verebildim. Kokuyordu ve tadı değişikti buzluktan çıkınca öyle olması normal ama bu sütleri nasıl tüketicez diye düşünüp duruyorum bu tazyik işi aldı başını gitti gece kalkıp sağım yapmadan çocuk enemiyordu.
1 haftadır meme terbiyesine başladım şu an sağımı bıraktım memeler sönmüş balon gibişimdi de İnşAllah yetiyordur sütüm diye düşünüyorum, bir orta yolu bulamadım. Kilo alımı iyi gidiyor. Abisiyle oyunlara başladılar bile.
Aralık sonu yarım gün işe başlayacağım bakalım nasıl olacak. Biz de durumlar böyle. Siz de ne var ne yok. ?? Bebişlerinizi gıdılarından öpüyorum
Canım kan damlası verdin mi?Rotayo gecen sy olduk canim cok anormal bi hali var gsz sancisi gni drgil bi tuhsf giriyo sanci anlamadim huyu degisti tamamen
Herşeyi deniyorum istemediği zaman emmiyor. Gecicegine inanıyorum.cunku mamaya falan başlamamız gerekmedi şükür. Bu arada ben emzik veya biberon da kullanmıyorum.emzik verdim başlarda ama almadı.İnşallah geçici bi dönemdir..sende yatırıp memeyi yukarıdan vermeyi bi denesene.gerçi 2 3 sefer emdi sonra o da kar etmedi
Yok canim vermedim onu da.. baya bi arastirdimda bu asilarin bazi bebeklerde huzursuzlugu 2 hafta kadar bile suruyomjs cok agirmks... Oyle bi olduki ilk bas pek etki etmedi ondan sonra cocuk ciglik atarak uyanmaya basladiCanım kan damlası verdin mi?
Biz doktor onu onermisti guzelmisKızlar gğnaydın
Hipp mama kullanan varmı?
Hediye mama geldi aksm ama arkadas ben hep hipp kullandım diye ondan aldım dedi
Saolsun düsünmüs aptamil kullanıyorz biz bilemedim versem mi?
Biz kullandık. Gaz sorunumuz olduğu için o mamayı önderdi doktorumuz. Şimdide bi kutu alıyorum dışarıda emziremezsem veriyorum. 1 ayda bitirmeye çalışıyorum. Ben memnunum güzel karışıyor.Kızlar gğnaydın
Hipp mama kullanan varmı?
Hediye mama geldi aksm ama arkadas ben hep hipp kullandım diye ondan aldım dedi
Saolsun düsünmüs aptamil kullanıyorz biz bilemedim versem mi?
Canim dedigin dogrh galiba usuttum ben simdi baya arastirdim da usutenlere oluyomus bu agri maalesef... Sezeryan kadar kotu bi dogum sekli yok gercekten arkadasim hala beli agriyo spinalle oldu oda kimseye onermiyorum zorda kalmadikcanapiyin canim ozlettin kendini benin kozda artik kardesine oyun oynuyir konusuyir gukduruyor
ama bazrn agladiginda hic tinmiyir
birakiyir oyoe ben duyasıya kadr agliyir
yakin oksak keske
İki poset yapip suda isitip vereceksin kalan iptalGünaydın Ağustos anaları;
Ben de işe geri döndüm bugün. Oğluşum 3 aylık oldu. Bugün biraz duygusal gidiyor. Yarı zamanlı çalışma hakkımı kullandım. Öğle tatilinde gideceğim. son 1 saat 20 dakikam. Annem ve kv ortak bakcaklar. Annem gözünden operasyon olmak için evine gitti. Bugün kv bakıyor. Sık sık aramamk için kendimi zor tutuyorum.
Biraz önce sağım yaptım.
Ama sütü poşetle mi saklasam şişeyle mi bilemedim.Fikri olan var mıdır?
Bide150 cc çıktı. bi kerede o kadar içemiyor. Poşette ısıtınca sonra kalanı nasıl kullanacağız onu da bilemedim.
Bi el atıverin bana :)
evt canim belki bebeginde srnden gecmistir usitmeCanim dedigin dogrh galiba usuttum ben simdi baya arastirdim da usutenlere oluyomus bu agri maalesef... Sezeryan kadar kotu bi dogum sekli yok gercekten arkadasim hala beli agriyo spinalle oldu oda kimseye onermiyorum zorda kalmadikca
Ayaklarimdan usttum galiba ben muhtemelen canim havalar sogudu ya evin ici fazla isinmiuo alttaki usttekiler yakmayincaevt canim belki bebeginde srnden gecmistir usitme
benim kizda cok kotu oluyo ben usutunce
Allah saglik versin hepimizi
Geçmiş olsun canım bizimkide aynen öyle olmuştuYok canim vermedim onu da.. baya bi arastirdimda bu asilarin bazi bebeklerde huzursuzlugu 2 hafta kadar bile suruyomjs cok agirmks... Oyle bi olduki ilk bas pek etki etmedi ondan sonra cocuk ciglik atarak uyanmaya basladi
Gecmis olsun canim dikkat etAyaklarimdan usttum galiba ben muhtemelen canim havalar sogudu ya evin ici fazla isinmiuo alttaki usttekiler yakmayinca
ayni bizim evde sobali canim oturdumiz yerdw soba barmutfaha gidimce hmn ufo aciyorum artikyoksa her yerbuz gibi usitiyirz dikkat etmek lazimAyaklarimdan usttum galiba ben muhtemelen canim havalar sogudu ya evin ici fazla isinmiuo alttaki usttekiler yakmayinca
Ben emzirme atleti kullanıyorum normal atlet giyince göbeğimi açınca üşütmüştüm emzirme atleti o yüzden rahat oluyogeceleri uykudan emzirmye kalkinca ustunuxe bisey alin kizlar insan uykudan kalkinca ayri bi usuyor
Süt bağış sayfalarına baktım kanser hastaları bile içiyormuş. Ama nedense kokuyor falan ya vermek istemedim. Ne bilim herkesin içine siner mi ki?Tatliskom.super sutunun cogalmasi aslinda guzel yapmışsın nasil.çoğalttın.benim.de azaldi ne.dicem süt.vermek.istersen.sut bagis sayfalari.varmis ordan verebilirsin arastir derim.ziyan.olmasin
Hosgeldin cnm
Ek gıdaya gecince yogurt yapıp verebilirsin o sütleri
Ilık suda cözdürüyorm ben,kaynar su pisirip vitaminini öldürüyomus
Agzı acık kalmıs olabilir mi?
Bide ilk gün sütleri dha agır oluyor,biz antibiyotik kullandık onun da kokusu olabilir.
yaaa sen işe mi başladınGünaydın Ağustos anaları;
Ben de işe geri döndüm bugün. Oğluşum 3 aylık oldu. Bugün biraz duygusal gidiyor. Yarı zamanlı çalışma hakkımı kullandım. Öğle tatilinde gideceğim. son 1 saat 20 dakikam. Annem ve kv ortak bakcaklar. Annem gözünden operasyon olmak için evine gitti. Bugün kv bakıyor. Sık sık aramamk için kendimi zor tutuyorum.
Biraz önce sağım yaptım.
Ama sütü poşetle mi saklasam şişeyle mi bilemedim.Fikri olan var mıdır?
Bide150 cc çıktı. bi kerede o kadar içemiyor. Poşette ısıtınca sonra kalanı nasıl kullanacağız onu da bilemedim.
Bi el atıverin bana :)
Canm benim de spinal sezeryan üşütünce dikişlerim sızlıyor karnım ağrıyorCanim dedigin dogrh galiba usuttum ben simdi baya arastirdim da usutenlere oluyomus bu agri maalesef... Sezeryan kadar kotu bi dogum sekli yok gercekten arkadasim hala beli agriyo spinalle oldu oda kimseye onermiyorum zorda kalmadikca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?