2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
İnanir misin hic tahmin etmedim ben coktan tedavi oldu saniyorum

ayni bizim evde sobali canim oturdumiz yerdw soba barmutfaha gidimce hmn ufo aciyorum artikyoksa her yerbuz gibi usitiyirz dikkat etmek lazim
sende oturdugun salonda fazldasn ufo acabikirsin ev soguksa
Aciyorum ama pek bi faydasi olmuyo ve cok fazla acinca da elektrik cok fena geliyo su alttaki ustteki cimriler hic yakmiyo

Kızlar gğnaydın
Hipp mama kullanan varmı?
Hediye mama geldi aksm ama arkadas ben hep hipp kullandım diye ondan aldım dedi
Saolsun düsünmüs aptamil kullanıyorz biz bilemedim versem mi?
Bize ilk hastanede hipp vermişlerdi eve gidince 1 kutu hipp bitirdik sonra aptamil kullandık peşine tekrar hipp sonra da aptamilden devam ettik iyiydi sıkıntı yaşamadık biz

tutkuu85 canım ben kanser hastası bir komsumuza veriyorum sütlerimden ,bağırsak kanseri kadın ,florasını duzenliyormus bağırsakların,yaraları iyilestiriyormus
Maşallah Canm çok sevindim tebrik ediyorum gerçekten. Taze sütlerden mi veriyorsun yoksa buzluk mu? Ya benim kuzenim vAr aramızda 60 gün var büyük bizden mamaya başlamış ama süt vereyim diye teklif edemedim yani bu dönemde insanlar hassas oluyor senin yok ben de bol var .Yanlış anlayıp istemeyebilir diye düşündüm. Ablamlar buzlukta kilerden ver biz içelim şifa olsun diyor. Zaten şu an memeleti terbiye ettim bebeğime kadar çıkıyor sağmıyorum işe gidince işte sağmayı düşünüyorum. Bu arada buzluktakileri tüketiriz

Kızlar bugün kızım rota virüsü aşısı oldu bebisim 13+5 günlük bugün.Şuan ögrendimki rota virüs aşısı 6-12 hafta içerisinde yapılmalıymış doğrumu ya bize sağlık ocağındaki hemşire bugünü verdi diye bugün gittik.Sizler kaçıncı haftada yaptırdınız?

2.ay 8 hafta

Rotarix ise 3 ve 5 inci aylarda yapılıyor.2 doz.yani doğru zamanda yaptırmışsınız.rotateq ise ilk dozu 6 haftalıkken yapıldığını biliyorum 3 doz oda.siz hangisini aldınız? Bize doktorunuz rotarix önermişti

3 ay 10 günlük ken yapıldı bizimde
Demediler bize erken yapılcak diye

Rotatek bizimki.mahvetti cocugu ya ne lanet bisey

Ben iki yada 3 posete bölüyorum kalan ziyan olmasın diye

Rotatek bizimki.mahvetti cocugu ya ne lanet bisey
Rota aşıları yan etki yapabiliyor,özellikle besin alerjili bebeklerde.alerjik bebeklerin bağışıklığı düşük olunca,rota aşısı bi kaç gün ishal karın ağrısı falan yapabiliyor.benim kızımda rota aşısından sonra ishal olmuştu saatte 7 kere köpük köpük kaka yaptığını biliyorum.normalde alerjisi olan bebeklere rota aşısını önermiyorlar, ama benim gittiğim immünoloji uzmanı rotanın etkilerinin büyük olduğunu söyleyip yaptırmamı söylemişti.

Canım ben buzluktakinden götürdüm,benim bebeğimde alerji var eski sütleri içemez diye düşünüyorum . Şuan sagmiyorum emziriyorum sürekli o yüzden taze süt vermiyorum

Kızlar 4 ayı doldurup ek gıdaya baslayan var mı?
Ay ben resmen korkuyorum ek gıdadan
Elma suyu verdi annem biraz bugun bahceden bizim organik
Sanki 4 aydır elma shot yapıyor cocuk
Hoop dedim yavas öyle bi icmek
Gahahah masallah ya ne guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…