Süt bağış sayfalarına baktım kanser hastaları bile içiyormuş. Ama nedense kokuyor falan ya vermek istemedim. Ne bilim herkesin içine siner mi ki?
23 aralıkta işe başlayacağım her gün 1 paket tüketse en azından Eylül sütleri bitse. Bak ben sarı leblebili boza içtim 10 gün boyunca 1-2 bardak. Arada rezene çayı. Sarı ve siyah taze üzüm. Kuru incir. Bunlar bana çok fayda etti. İbrahim saraçoğlunun kürleri var İncirli. En önemlisi fazla sağım yaptım. şöyle bir memeyi sağdım 30 çıktı diğer memeye geçtim 40 çıktı. İlk memeye tekrar döndüm 10 çıktı yada Çıkmadı diğerine tekrar döndüm. Böyle yapınca meğersem power pumping denen yöntemi bilmeden uygulamışım netten bir araştır. Makinenin çekimi de önemli. Benim ki uçlarını acıtacak kadar fazla çekiyor medela mini elektrikli kullanıyorum. Umarım attırırsın sen de bol sütlerin olsun inşAllah.
Ağzı açık değil de Lipaz enzimin sebep olduğu kokuymuş o. Oğlumda da öyle kokmuştu. Zamanla alışıp içmişti sütleri.
Tabi Eylül deki sütün içeriği ile şimdiki aynı değildir. Yediklerimizden bile tadı değişiyor. Bi arkadaşım biberon ısıtıcısı verdi onunla ısıtıyorum tam ısıyı kendi ayarlıyor. İnşAllah bi şekilde değerlendireceğim.
yaaa sen işe mi başladın
37 ye kadar direnen tayfadaydın sende
ben rapor +izin ile 1 ay daha uzattım. Şöyle yap sağdığın biberonun kapağı var mı? İşyerinde buzdolabı var mı? Biberon ile direk dolaba koy. Eve geçince içeceği biberona 120 koy. Ertesi gün sabah direk biberonuyla ısıtsınlar. Kalan 30 cc yi süt saklama poşetine koy ertesi günden kalan 30 cc yi de ekleyip 60 buzluğa atabilirsin. Ya da kalan 30 cc yi gece uykusuna yatarken ver. Allah kolaylık versin. Bol bol sarıl eve gidince
Canm benim de spinal sezeryan üşütünce dikişlerim sızlıyor karnım ağrıyor
maalesef sürekli kendimize dikkat etmemiz gerekiyor.