2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bu arada biz 3 aylık olduk biberonda orta akışa geçebilirim değil mi? bugün geldi uçlarımız.
Bizde tam tersi oldu memede akış hızlı biberonda yavaş. Biberonu istemiyor, meme daha pratik geliyor anladığım kadarıyla. Geçen işten geldim. Göğüsler dolu. Damlıyor. Açmış ağzını emmiyor bekliyor damlasın diye tembel anacım. doğmaya bile dötü yemedi.

Bizde 3lü yatıyoruz
Her sabah koynumda başlıyoruz güne. Hatta ben baktım gündüz uykusunda sıkıntısı var o zmnda yanına yatıyorum.Çok ilginç sallanmadan uyuyabiliyor.
Kesin garezi bana kesinnnnn
Yanına yatıp uyutmayı bende denedim ama uyumuyor. Daha çok konuşuyor, eliyle oynuyor, benim yüzümle oynuyor. O yüzden sallayarak uyutuyorum.

Hangi marka biberon kullanıyorsun? Biz avent aldık iki delikli. Fakat fazla geliyor yanlardan akıyor. Ama oğlumda çok çok çekiyor yutmaya yetiştiremiyor. 2 aylıktan sonra kullanılan ucu aldık. 4 aylık oldu bizimki de.

Bende de avent ve lansinoh var. Aventi sevmemişti. Ucundan kaynaklı herhalde dedim. Lansinohu sevior. Ona yedek uç aldım orta akışlı. Avent 2 numara aldım, bazen doyduğunda ağzından akıtıyor. gerçi emerkende yapıyor onu, çekiyor çekiyor yutamıyor bazen. Çalıştığım için mecbur biberon kullanıyoruz.Doğru ucu bulacağım inşallh.

instagramdan bebek kiyafeti aliyor musunuz beybiler instada guzel kiyafetler goruyorum ama guvenemiyorum disari cikip alamiyorum hava cok soguk ve magaza magaza dolasmak istemiyorum

instagramdan bebek kiyafeti aliyor musunuz beybiler instada guzel kiyafetler goruyorum ama guvenemiyorum disari cikip alamiyorum hava cok soguk ve magaza magaza dolasmak istemiyorum
Bebegen diye bir site var ordan almıştım guzel çıktı tatlım kapida ödeme de var

Dün benim oğlan uymadı gece saat 12artik sinirlendim bıraktım yüzüstü ,lavaboya gidip geldim yatağa yapışıp kalmış meğerse yüz üstü yatmak istiyormuş eşşek ,bu arada hadi beraber sinir olalım ben kv kp vardı evde dün de kp in amcası geldi bugün de bizde kalacak adam Allah'tan hizmetsiz ugrastirmayan birisi ,kv ye çocuk baktirmaya devam ,bugün mutfağı topladım duşa girdim bu saat olmuş efe daha uyumamış sinirlenmiş bağırıyor,aldım odama geldim 4dakika surdu uyuması

Bizde de oluyor o emerken uyuyor koyuyorum yatağına uyanıyor. İki üç sefer böyle olunca yanımıza yatırıyorum. Ama kocamı göndermiyorum. Üçümüz yatıyoruz :))
Ay bende kocamı gönderemiyorum göndermek istemiyorum sağımda kocamın solumda oğlumun nefesini hissetmek huzur veriyo

Biz 5 aylık olacağız ama hala 1 numara kullanıyorum biberonun ucunu yanlış mı yapıyorum acaba

Bende mama verdiğim için biberon kullanıyorum. Avente alışır diye düşünüyorum. Aynen emerkende akıyor yandan.

Bence artik senin geeginligin de bebege gecmistir pndan uyjusuzluk oluyodur bizde bazen oyle oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…