2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bizde 3lü yatıyoruz
Her sabah koynumda başlıyoruz güne. Hatta ben baktım gündüz uykusunda sıkıntısı var o zmnda yanına yatıyorum.Çok ilginç sallanmadan uyuyabiliyor.
Kesin garezi bana kesinnnnn
senin kokunu istiyor annesi
Benimki de öyle ordan biliyorum benim yastığımda uyuttugumda burnunu yastığa dayayıp güzel güzel uyuyor
Aynen bazende benim çok uykum oluyor kalkmaya üşeniyorum yatırıyorum yanıma :) babası işe gidince 7 den sonra hep yanımda yatıyor zaten
Bizde de öyle babası işe gidiyor oğluş ynimA bisaat de öyle uyuyoruz

senin kokunu istiyor annesi
Benimki de öyle ordan biliyorum benim yastığımda uyuttugumda burnunu yastığa dayayıp güzel güzel uyuyor

Bizde de öyle babası işe gidiyor oğluş ynimA bisaat de öyle uyuyoruz
Herkes yanında yatırma işte alışır dedi bende inadına yatırıyorum. Seviyorum oğlumla yatmayı büyüyünce zaten yatmak istemeyecek şimdi yatabildigim kadar yatıyorum. :)

Herkes yanında yatırma işte alışır dedi bende inadına yatırıyorum. Seviyorum oğlumla yatmayı büyüyünce zaten yatmak istemeyecek şimdi yatabildigim kadar yatıyorum. :)
Yok cnm niye istemesin bnm kardeşim 27 yaşında hala her fırsatta annemin yanına giriyor hemen :))

Alışınca onlar bakcak sanki her türlü sen bakcan kime ne gönlüne göre yap geç

Bende mama verdiğim için biberon kullanıyorum. Avente alışır diye düşünüyorum. Aynen emerkende akıyor yandan.
O yandan akmaya mochi diye bir pompa aldım onunla çözüm buldum. Hem düzenli kullanınca sütümü de arttırdı.
Ben de mama veriyordum,bıraktık mamayı. Dolaba süt bile attım.

Birazcık öyleyim canım. Şaka bir yana Allah herkesin yuvasına huzur versin :)
Ben değildim ama kocam şehir dışına çalışmaya gitti. Anneme gidecektim kalmaya ama baktım ki benim huzur bulduğum yer evim. Annemde rahat edemem. Kocamsız çok zor oluyor. Aslında huzur bulduğum yer kocamın yanıymış. İlk defa ayrı yattık bu iş dolayısı ile. Ama taşınacağız şartlar sağlanınca. O günü bekliyorum. Bir gece ayrı kalmak bile kötü geliyor bana. Meğer ben de kocacıymışım

Ben de ben de hiç umrumda değil, alışsın. O kadar hoşuma gidiyorki ona sarılıp uyumak. Bir de elini göğsüme koyuyor. Ohhhh misss

Kızlar o kadar büyük hata yaptım ki nasıl yaptım bunu nasıl düşünemedim hala inanamıyorum kendime fitness tekerleği vardı evde onunla yavaştan spora başlayım dedim 15 20 kere ileri geri yaptım ama göbeğim baya gerildi gece boyunca ameliyat yerim ağrıdı dikişlerim ayrıldı gibi sızladı çok korktuk eşim baya bi kızdı şükür sabaha geçti

Kızlar çocuk gelişimi ile ilgili okuduğunuz beğendiğiniz kitap öneriniz varsa bekliyorum

Yaa tam mochi kullanan var mı diyecektim Memnunsun yani he, alsam diyorum ben de.
Gerçekten çok memnunum. Sabah işe gelmeden evvel çocuğu emzirdim diğer tarafa da mochi taktım. 70 cc süt çıktı. Hemde zaman kaybetmedim ayrıca sağmak için.
Başlarda 30 cc falan çıkıyordu. Tek göğüsten 100ccleri gördüm düzenli kullandığımda. Sağma pompasını sadece işyerinde kullanıyorum. Gece yatmadan da tek meme emzirip diğerini sağıyorum. Mesela gece emerken uyuya kaldı. Hemen ısıtıp içiriyorum daha az uyanıyor karnı tok olunca. Kendimce çözümler buldum işte. Ama sütümü kesinlikle arttırdı.

Spor yapmak için çok erken. Doktor bana 1 yıl spor yapma dedi ama ben 20 günlükken temzlik yapmıştım onda bile 2 gün ağırmıştı.Koltukları iteledim diye oldu büyük ihtimalle. O gün bugündür dikkat ediyorum. Bi bebek arabasını kaldırıyorum işte onu da korka korka.

Öyle oluyor ben doğum için hastaneye yattığımda öyleydim. Kocamsız uyuyamıyordum. Sabaha kadar ergenler gibi telefonda konuşup mesajlaşmıştık. Kocam olmadan pek bir yere de gitmek istemiyorum. El:)

O yandan akmaya mochi diye bir pompa aldım onunla çözüm buldum. Hem düzenli kullanınca sütümü de arttırdı.
Ben de mama veriyordum,bıraktık mamayı. Dolaba süt bile attım.
Mochiyi bende duydum inceledimde süt sagma olayı için vakit bulamıyorum ki. Mamayı bırakmayı çok denedim ama durmuyor bizim afacan gerçi şuan geceleri hiç vermiyorum. 9 10 saat mama içmeden duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…