2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
bizde anne situnden yogrt yapip yediriyorum ek gida icin bi bunu baskadik bide elmayo elimde tutuyorum kemirip suyunu aliyi bayikiyir ona

Onu bende denicektim
Annem 3 gr sütün varOnla da oynama ver cocuga direk dedi
Cok mantıklı
Sütü olan yaparda ben niye yapıosam

Evet aynisi canim minik saclarini çekistiriyor :) ayy kv geldi 8 gündur bizdeydi bugun gitti buyuk final yaa ilk basta sinir etti sonra uyumu yakaladik neyse ki alerji mi oldu minik kus ? Cok gecmis olsun canim yaa nasil durumu

İyi yani çok bi sıkıntısı yok da işte kafam rahat olsun diye götürdüm doktora, sonuçları bekliyoruz teyzesii.

Size bugun yaptıgım bi sacmalıgı anlatayım
Mamamız bitti cıktm market 1 no aptamil yok.Hero baby 4.ay kasık mamasından aldım cıktım.Onu niye aldım hic bilmiyorm
Nolur nolmaz bulunsın diye herhlde
Esime söyledim mama bitmek üzere diye,o da bakmıs e bebekde bulamamıs mı
Sanmıski daha var ,buara aptamil 1 cok zor buluyorz anlamadım
Gündğz o kasık mamasından denedim sevmedi döktüm.
Bi güzel kaldık mamasız.
21.00 da süt verdim,Allahtan sütler var dolapta.
Uyudu gece de süt vercem artk.
Sabah direk mama almaya cıkcaz
Sanırsın cocugumuz 1 yasında,biz son dk ya kadr bekliyorz
2 ölcek mama var evde zor zamanlra saklayayım bari

Benimki de en son 6 kutu mama almış netten, kıtlık falan çıkar neme lazım

mayasini ev yogurdu ike yapiyirum canim aynen yogurt mayakiyi gibi ama yaptigim fincanlari sicak su doku mini tencerenin icine koyuyorum birde mayalarken normal yigrttan birax daga sicak oluyo sütün
Canım arastırdın mı ınek sutu anne sutu mayalamak baska etkın maddeler cıkmasın doktora sordun mu

Aynı durumları bizde yaşıyoruz. Son ana bırakıyor genelde eşim sonra market market gezip mama arıyor. Bi ara 4 5 büyük kutu almıştı iyi olmuştu. Bu ara çok mama değişikliği yapınca tek tek aldık. Kaşık mamayı bende denemek istiyorum. Ama en azından bi 5 aylık olsun diyorum. Sever mi oda meçhul :)

Ben zaten iceriğini okudum gıdadedektifinde hic iyi bisey yokHerobaby cok katkılı
Kavanoz mama vermeyi düsünmüyorm zaten kardesimde 2 cocuk büyüttü hic vermedik o kavanoz mamalardan.Alısmamısız elimiz gitmez.
Püreyi kendim yapıp kavanozlamayı düsünüyorm günlük.

hero baby bencede iyu degil katkisi coktu baya ben ilk cocuga bi ogun mincik bi fincan ari mama nin cesitlerind3n faln yediritordum

Bende bu sebeplerden dolayı çok kararsız kalmıştım aynı mamayı kendimizde yapabiliriz ki katkı maddesiz olur en azından. O yüzden bende paketlenmiş şeyleri vermeyi düşünmüyorum. Bisküvi bile kendim yapmayı düşünüyorum.

İyigeceler kızlar
Deli gibi bi aglama krizinden cıktm geldim
4 aydır ilk defa dra yazdım
Ates yok,kaka yaptı ama aglıyor durduramıyorz diye
Yarım ölcek calpol verin dedi
Oyle yaptm sakinledi uyudu sükür
En sn mama 18.30 da yedi
Asla yemiyor
Dis sanırım sorunumuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…