İyigeceler kızlar
Deli gibi bi aglama krizinden cıktm geldim
4 aydır ilk defa dra yazdım
Ates yok,kaka yaptı ama aglıyor durduramıyorz diye
Yarım ölcek calpol verin dedi
Oyle yaptm sakinledi uyudu sükür
En sn mama 18.30 da yedi
Asla yemiyor
Dis sanırım sorunumuz
mayasini ev yogurdu ike yapiyirum canim aynen yogurt mayakiyi gibi ama yaptigim fincanlari sicak su doku mini tencerenin icine koyuyorum birde mayalarken normal yigrttan birax daga sicak oluyo sütün
İki tane cikti gelenler var sanirim.biz yemiyoruz anneyi krize sokuyor persembeye kadar duzelmezse durum vahim bugun.doktor jel ve calpol basla dedi aksam.baslicam insallah ise yarar
İki tane cikti gelenler var sanirim.biz yemiyoruz anneyi krize sokuyor persembeye kadar duzelmezse durum vahim bugun.doktor jel ve calpol basla dedi aksam.baslicam insallah ise yarar
Kuzucum bizim de 590 çıkmış, sonucu doktora göstermeden kendim baktım, sonra da trombosit yüksekliği diye google’da aratma gafletine düştüm. Felaket senaryoları tabi... Sonra bi doktor arkadaşımıza sorduk, bebeklerde bu değer normal dedi de rahatladım. Bir daha google’a asla sormayacağım.
Kuzucum bizim de 590 çıkmış, sonucu doktora göstermeden kendim baktım, sonra da trombosit yüksekliği diye google’da aratma gafletine düştüm. Felaket senaryoları tabi... Sonra bi doktor arkadaşımıza sorduk, bebeklerde bu değer normal dedi de rahatladım. Bir daha google’a asla sormayacağım.
Ben de her seferinde bakmayım deyip yine bakma gafletinde bulunuyorumBilgi çöplüğü resmen. Sevindim sorun olmamasına ya aman sağlıklı olsun bebeklerimiz Şimdi de 7-24 alerji okuyorum. Sizin test sonuçları çıktı mı? Kakada kan var mıydı sizde?