2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben alerji doktoruna gidiyorum benimkinde süt ürünleri, kırmızı et yumurta ve tavuk vAr şuan kaka temiz bunları tuketmiyorum

canim dişten deolabulor kulagi da agriyo olabikir gece yatarken fln baslik giydr ev serin oluyir ise
benim kizda yapiyor bazen o harekeeti
Disten galiba, dis çıkartırken kulak agrisi olabiliyormus ama yine de gozlemliyorum baska bisey mi diye , tmm canim baslik iyi olur

Canım benim kızda kulagini tutup cektiriyor ara ara yapıyor bunu hatta gozunu sacini bile yoluyo gibi yapiyor bazen.Bana normal geldi bi sebep aramadim çunku emzirirken benim bluzumu, sacimi ve yuzumede yapabiliyor ayni seyleri yani suan herseye dokunma cektirme durumu var

Kulak kasımaya calısma bizde de var ya ben uykusu gelince yapıor sanıyordum
Dis miymis sebebi

Evet canim kulak ovuşturma yeni çikti
Kulak kasımaya calısma bizde de var ya ben uykusu gelince yapıor sanıyordum
Dis miymis sebebi
Oyle okudum canim, size de sorayim dedim ayni belirtiler sizde de var mi diye

Bu arada kizlar artik bezdim yaa bebegimle ilgilenmem gerekirken anca sofra kur yemek yap bulasik camasir supürge ... bezdim

azizcik kaynanan yapsin canim yemk faln hep sen niye ugrasiyorsun

Ben bezmekten vazgectiğimden beri rahatım
En yakın hedefim kızı kendim yıkamaya alısmak.
Aksm esimle yıkadık yok su soguk,yok hasta etcen cocugu ya dirseğimle kontrol ediyorm.
Hep böyle yıkıyorz diyorm.
Aglıyo yıkarken,ondan aglıyomus cocuk
Cok sükür hasta etmedik simdiye kadr dedim
Kendim yıkayayım basımda söylenmesin bari

Bizimki de saç yolma ve kulak arkası kaşımaya çalışma turlarında. Ben alerjiye yormuştum ama değil demek ki. Ay kim geldi size ya Yardıma gelem mi.

Evet canim enniyisi o uyurken sen yıkayiver, kv lerle baş etmek zor . Biz 4 yillik evliyiz ilk defa geldi kv , ayy canimdan bezdirdi daha 24 saat dolmadan. ... herseye "gunah" diyor. Gunah dedigi seyleri duysaniz gülersiniz akillara zarar.. :) ama ben de kabalaşmadan onu kirmadan tavrimi koydum sonra aramiz düzeldi

Bizimki de saç yolma ve kulak arkası kaşımaya çalışma turlarında. Ben alerjiye yormuştum ama değil demek ki. Ay kim geldi size ya Yardıma gelem mi.
Evet aynisi canim minik saclarini çekistiriyor :) ayy kv geldi 8 gündur bizdeydi bugun gitti buyuk final yaa ilk basta sinir etti sonra uyumu yakaladik neyse ki alerji mi oldu minik kus ? Cok gecmis olsun canim yaa nasil durumu

Akıl vercek insan hic gelmesin valla daha iyi
Benimki ayda 1 geliyo yalandan,Allahım her geldiiginde bi eskisini getiriyo
Ortaokuldan kendi önlüğünü bulmus getirmis gecen,sana kısmetmis diyo
Musamba önlük,rahat 50senelik
Kızlarının kabul etmediklerini bana getiriyo
Mevzu,esime eli bos gelmedi gözüksün

Hahaha vintage ürün ne guzel

Biz ek gıda ya zor geceriz
Ne verssm gaz yapıo cocuga
Azcık ev yogurdu verdim(2tatlı kasıgı)
Sisti cocuk,o kıvrandıkca ben aglıyorm
Duran cocugun keyfini bozdum diye sinir oldum kendime
Yaaa ek gidaya gectiniz miiiiii başka gecenler oldu mu kizlar yaaa ayy cok heyecanliiii ben takip edemedim hic burayi. 6.aya girdik bu ayin sonunda baslayacagim ben de.

Yaaa ek gidaya gectiniz miiiiii başka gecenler oldu mu kizlar yaaa ayy cok heyecanliiii ben takip edemedim hic burayi. 6.aya girdik bu ayin sonunda baslayacagim ben de.
Bize dr 5.ayda basları dedi ama biz ufaktn basladık
Elma suyu,yogurtla ama cok basarılı oldugumuz söylenemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…