2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar, kızıma buhar makinası ile ventolin veriliyor 6 kez günde. O da taşikardi yapıyor. Beni çok endişelendiriyor açıkçası. Böyle bir şey tecrübe eden var mı?
Bir an önce iyileşsin istiyorum artık çok stresliyim bir türlü iyileşemiyor yeterince

Bugün alerji için tüp tüp kan aldılar, eşim de benim ömrümü yedi. Ben evde sıkıntıdan yeni gündemler çıkarıyormuşum. Boşu boşuna kan almışlar kız ağlamış. Sanki ben bayılıyorum hastanelere tahlillere. Kızımdan çok ben ağlıyorum zaten. Kızlar Allah aşkına alerji önemsiz bir şey mi, ben mi abartıyorum? Çok kötü hissediyorum şu an.

Ayni laflari iki ay yedim sen tedbirini alıyorsun 13 tup kan verdik iki ayda bizde insallah cikmaz kuzum anneler herseyi en iyi bilir içgüdülerine guven ... et

canım önemsiz değil ama bebeklerde bu testler kesin doğru sonuç vermeyebilir. alerji olayını yediklerini bir yere not ederek ne yedikden sonra belirtiler veriyor onu öğrenerek bulabilirsin.. yani senin yaptırman kesinlikle kötü birşey değil bu testi ama sonuç çıkmazsada üzülme

Yani onlarda varda ilk çocuğu olanlar için sprial bilmiyorum herkesin kendi tercihi :)
ilk kızımdan sonra takdırmıştım .. ben kullanamadım cunku kanama hiç durmadı ama senelerce kullananlar var.. tabiki tercih meselesi :)) ama henüz ikinciyi düşünmeyenlerin erkege bırakmamaları lazım korunma işini zira süpriz olabiliyor :))

Bizimde ilk çocuğumuz ve sürpriz şuan için düşünmüyoruz ama Allah verirse o ayrı da tebdir almakta fayda var. Ben eşime bıraktım. Güvenimi boşa çıkartmaması lazım :)))

Zaten öyle yapıyorum mesela bir haftadır yumurta yemedim, sırayla deneyeceğim. Yine de götüreyim doktora nolur nolmaz dedim. Ama eşim o kadar söylenince boşa çocuğa çile mi çektirdim diye kendimi yedim tüm gün.

Anneler herşeyin en doğrusunu yapar tırnağı kırılsa ciğerimiz sökülüyo onlar kadar bizimde canımız yanıyo hiç bi anne istemez bebeğinin canının yanmasını ama sağlık içinse mecburuz takma kafana yaptırmasan için rahat etmeyecekti şimdi sonuçları alırsın rahat edersin en azından yaptırmadım diye pişman olmazsın ❤

Çok teşekkür ederimm. Aynen öyle. Bazen babalara uyuz oluyorum. Efelihayat

Çok teşekkür ederimm. Aynen öyle. Bazen babalara uyuz oluyorum. Efelihayat
Canım bu aylarda test sonuçları doğru olmuyor ben deneyerek buluyorum doktorum yönlendiriyor,ilerleyen aylarda test yapacak galiba ama test kesinlikle kötü değil,sadece benim doktor güvenilir olmaz bu yöntem çünkü daha küçük demişti

Ben zaten şu an normal çocuk doktoruna gittim, alerjiye onlar sevk ediyor direkt randevu alamıyoruz, o da kan ve dışkı aldı, bakalım alerji doktoru ne diyecek. Sen buldun mu peki? Süt ürünlerinden mi başlayayım denemeye sence?

canim dişten deolabulor kulagi da agriyo olabikir gece yatarken fln baslik giydr ev serin oluyir ise
benim kizda yapiyor bazen o harekeeti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…