2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar günaydın demir ilacini nasıl veriyorsunuz ,hemşire iki emzirme arası ver dedi bana ama ben sık emziriyorum, demir emilimini etkilememesi için nasıl yapmak lazim

İnşallah geçer bir an önce hepimizinki canım. Ben de büyük şehirde çaresini bulamadım. 2 hastanede vardı sadece onda da önce çocuk doktorundan randevu alıyorsun gerek görürse alerji ya da gastro.ya yönlendiriyor ama gerek görmedi ne hikmetse. Alerji ihtimali üzerinde bile durmadı. Ben de memleketime geldim burada özel çocuk doktoruna götürdüm. Şikayetleri anlatıp kakasını gösterince direkt besin alerjisi dedi. 3ay diyete devam. Sonra yavaş yavaş açacağız. Alerji testi önermedi. Çok ağır alerji değil çıkmaz dedi. Bizimki de atopik dermatit var ama hafifledi diyet yaptığımdan beri.
Ah canım ya çok zordur kaşınması. İnşallah geçer gider bir an önce Advantan kortizonlu değil canım. Bİr de bugün Coresatin Panthenol diye bir krem önerdi tüm vücuda sürebilirsin dedi canım.
teşekkürler canım bizim hep nokta şeklinde oldu hiç şerit olmadı. En son Cuma olsu işte. Bakalım olmaz inşallah bir daha.
Kızlar günaydın demir ilacini nasıl veriyorsunuz ,hemşire iki emzirme arası ver dedi bana ama ben sık emziriyorum, demir emilimini etkilememesi için nasıl yapmak lazim
Bugün doktorumuz demir ilacı kullanmayın dedi besin alerjisi var diye ama

Bizde özel çocuk dokturuna gidicez artık. Birde ben mamada veriyorum onun içindeki maddelere ya da süte alerjisi varsa nasıl yaparız hiç bilmiyorum. Mama zaten netleştirmemi engelliyor. Demir ilacını da bir sorayım. Yararlı bilgiler verdin canım teşekkür ederim. Yine gelişmeler oldukça birbirimize yazalım.

Mama veriyorum aradan 1 saat geçince ilacı veriyorum sonraki 1 saat emziriyorum. Yani mamayla emzirme arasinda emiyor 2 saat olmuş oluyor.

Seninkinde kusma var mı canım. Benimki sürekli kusuyor. Birde günlük nemlendirici kullanıyor musun ya da yağ falan hangi markayı kullanıyorsun?

Seninkinde kusma var mı canım. Benimki sürekli kusuyor. Birde günlük nemlendirici kullanıyor musun ya da yağ falan hangi markayı kullanıyorsun?
Tabii mama veriyorsan ne kadar diyet yapsan da bilemezsin canım. Ona ancak alerji kesinleşirse raporlu mama veriyorlar galiba. Umarım süte yoktur alerjisi de sıkıntı yaşamazsınız.
Evet bizde kusma var oluk oluk kusuyor resmen. Gaviscon vermişti kesilmedi kusması. Geçen hafta 7gün kullandım sadece su şeklinde kusması gitti ama normal süt ve balgamlı gibi kusuyor halâ. Alerjiden dedi doktor ona da. Nemlendirici olarak Mustela hydra bebe kullanıyordum ama şimdi Mustelanın atopik ciltler için serisi varmış ona geçeceğim. Vücudu çok hassas hemen kızarıyor. Yağ Frei Öl kullanıyordum ama artık kullanmayı düşünmüyorum alerjili ciltlere yağ çok önerilmiyor.

Kızlar lütfen testime Bi bakın adetime 3 gün var ikinci çizgi dağılmış gibi ben testi yaptım 5 dk bekledim sonra markete gittim geldiğimde böyleydi var mı sizce

Eklentiler

• IMG_20191231_160914.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 52
Benim eylul 7 dogumlu çok rahat 120 içiyor hatta uzerine doymayıp emmeyw devam ediyo..bi iki saat oyalayip 120 daha yaptim dün gece..
Emziriyomusun hiç bilmiyorum ama memenin durumuna göre değişiyo geceye bende kalmıyor

Evet dokturun mama yazması lazım. İnşallah değildir süte karşı. Bizimde kusması çok vardı doktor suya karıştırma gavisconu verdi kullanırken baya azaldı. Bitince gene aynı kusmaya başladı. Bende şampuan mustela kullanıyorum. Mustela nın ürünleri genelde güzel ve içeriği de temiz oluyor. Yağ bende kullanmıyorum losyon kullanıyorum. Pişik içinde iyi gelmişti mustela.

S Shrrbtk Devlette yaptırdım ben testi. İğne batırılırken ağlamadı ama sırtı açık şekilde kucağımda 15 dk durması gerekiyordu damlattıkları biryere bulaşmadan o çok zor oldu. Yanında birisi ile gitsen zorlamazdın. Tabi bazen alerjisi olsada çıkmayabiliyormuş. Benim yaptırdığımda 3 aylıktı. Şimdi 4buçuk aylık olmak üzereyiz diyet yaptığım halde 15 günde cildi anca düzeldi önce sabretmek gerekiyor sonra deneme yanılma yöntemi ile anlıyorsun zaten. Mama için de Dr a sor o sana tavsiyede bulunur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…