2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bulunduğun ilde ne güzel devlette yaptırmışsın. Benim olduğum ilde alerji doktoru yok malesef. O yüzden bende özelde yaptırıcam. Evet şu 3 gündür cildi daha da kötüye gidiyor. Doktora hemen gitmem lazım. İnşallah alerji testinde çıkarda bir sonuca varırız bizde.

Ben de 1 ay kadar önce kakasında kan görmeye başladım. Her gün oluyordu. Acaba sütten mi diye düşünüp süt ürünlerini bırakayım dedim. O sıralar kahvaltıda bol bol tahin yiyordum süt de yapıyor diye. Derken bir sebepten tahini bıraktım ve kan gitti. 1 hafta sonra tekrar yedim ve tekrar kan çıktı. Artık susam ve tahin yemiyorum kan da görmüyorum çok şükür. Ama hala zaman zaman yüzünde kaşıntı kızarıklık ve dermatit oluşuyor yediklerime bağlı olarak. Onların neyden kaynaklandığını keşfedemedim henüz.

Kızlar bebeler dönüyor mu benimki 4ay8 günlük ama tık yok ,kv sağolsun kucakta tuttuğu için çocuk dönecek zaman bulamiyor
Bes aylık bızımkı de donmuyor daha bazen yardım edersem donuyor bence her cocugun motor gelısımı farklı yardımcı olarak belkı hızlandırırız ama zamanı gelınce yapacaklar acele gerek yok.

Kizlar koltukta baslatin Bende zorluyorum kaldirsin kicini azcik diye dönsünler yahu büyüdüler eğimli olunca itince dönüyorlar aciyorum cekyati oyun.halisi seriyorum itiyorum dönüyor her gün yaptırıyorum dik koyuyorum da enerji atsinlar

Evet canim aynen egzersiz önemli, benim de kaynanam bebegi koltuk altindan tutup ayakta durdurur gibi tuttu, ee basmiyor diye basladi üzulmeye, ben de "yok artik 5 aylik cocuk nasil bassin dedim. Sonra o egzersizi yapa yapa bebegimi alistirdi, cocugumun kaslari gelisti bir kac gunde. Ilk başta hemen büküyordu dizlerini. Iyi ki yapmiş kv sagolsun.

Benımde yapıyor annem zımba gıbı basıyor sımdı ama ayakları ıce dogru yamuk nasıl olur bılmıyom ılerde

Kızlar bebeler dönüyor mu benimki 4ay8 günlük ama tık yok ,kv sağolsun kucakta tuttuğu için çocuk dönecek zaman bulamiyor
Bizim 1 hafta sonra 5 ay oluyor benimki 3 aylıktan beri dönüyor. Solucan gibi emeklemeye çalışıyor. Benimki çok hareketli eli dursa bacağı durmuyor

Kızlar dişlerimiz erken cıktı ya sizde ne derler erken cıkması ıcın rıvayetlerı alalım. Annem sütün sıcak ondan erken cıkmıs dedı. Bırı de erken cıkan dıs erken cürür dedı

Benim eylul 7 dogumlu çok rahat 120 içiyor hatta uzerine doymayıp emmeyw devam ediyo..bi iki saat oyalayip 120 daha yaptim dün gece..
Emziriyomusun hiç bilmiyorum ama memenin durumuna göre değişiyo geceye bende kalmıyor
Emmior cnm sagıp veriyorum ama cok sütüm yok maalesef

Ben her gün egzersiz yaptırıyorum Nerdeyse doğduğundan beri. Çok faydasını gördüm. Hem yaparken eğleniyoruz. Hemde kasları gelişiyor.

Benımde yapıyor annem zımba gıbı basıyor sımdı ama ayakları ıce dogru yamuk nasıl olur bılmıyom ılerde
şimdiden masaaj yapabilirsin canum basinca hepten yamuk olmasin benim yegenkim ileri dereceydi ameliyat oldu hala uyarmasak ice basiyi 15 yasinfa kiz 3 yasinda ameleoyet olmustu

Cok iyi,
Ben de yaptiriyorum ama ayakta tutmayi yeni basladim. Cok faydali
benim kizda ayakta tutuyirum gibegime basoyor zip zip zipliyor artik o hareketu cok seviyo

ybb nasil canim iyi gidiyormu artik benim icin normal bi rituel oldu cevreye cop atmamamk cabasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…