SShrrbtk
Devlette yaptırdım ben testi. İğne batırılırken ağlamadı ama sırtı açık şekilde kucağımda 15 dk durması gerekiyordu damlattıkları biryere bulaşmadan o çok zor oldu. Yanında birisi ile gitsen zorlamazdın. Tabi bazen alerjisi olsada çıkmayabiliyormuş. Benim yaptırdığımda 3 aylıktı. Şimdi 4buçuk aylık olmak üzereyiz diyet yaptığım halde 15 günde cildi anca düzeldi önce sabretmek gerekiyor sonra deneme yanılma yöntemi ile anlıyorsun zaten. Mama için de Dr a sor o sana tavsiyede bulunur
Bulunduğun ilde ne güzel devlette yaptırmışsın. Benim olduğum ilde alerji doktoru yok malesef. O yüzden bende özelde yaptırıcam. Evet şu 3 gündür cildi daha da kötüye gidiyor. Doktora hemen gitmem lazım. İnşallah alerji testinde çıkarda bir sonuca varırız bizde.
Ben de 1 ay kadar önce kakasında kan görmeye başladım. Her gün oluyordu. Acaba sütten mi diye düşünüp süt ürünlerini bırakayım dedim. O sıralar kahvaltıda bol bol tahin yiyordum süt de yapıyor diye. Derken bir sebepten tahini bıraktım ve kan gitti. 1 hafta sonra tekrar yedim ve tekrar kan çıktı. Artık susam ve tahin yemiyorum kan da görmüyorum çok şükür. Ama hala zaman zaman yüzünde kaşıntı kızarıklık ve dermatit oluşuyor yediklerime bağlı olarak. Onların neyden kaynaklandığını keşfedemedim henüz.
Bes aylık bızımkı de donmuyor daha bazen yardım edersem donuyor bence her cocugun motor gelısımı farklı yardımcı olarak belkı hızlandırırız ama zamanı gelınce yapacaklar acele gerek yok.
Kizlar koltukta baslatin Bende zorluyorum kaldirsin kicini azcik diye dönsünler yahu büyüdüler eğimli olunca itince dönüyorlar aciyorum cekyati oyun.halisi seriyorum itiyorum dönüyor her gün yaptırıyorum dik koyuyorum da enerji atsinlar
Kizlar koltukta baslatin Bende zorluyorum kaldirsin kicini azcik diye dönsünler yahu büyüdüler eğimli olunca itince dönüyorlar aciyorum cekyati oyun.halisi seriyorum itiyorum dönüyor her gün yaptırıyorum dik koyuyorum da enerji atsinlar
Evet canim aynen egzersiz önemli, benim de kaynanam bebegi koltuk altindan tutup ayakta durdurur gibi tuttu, ee basmiyor diye basladi üzulmeye, ben de "yok artik 5 aylik cocuk nasil bassin dedim. Sonra o egzersizi yapa yapa bebegimi alistirdi, cocugumun kaslari gelisti bir kac gunde. Ilk başta hemen büküyordu dizlerini. Iyi ki yapmiş kv sagolsun.
Evet canim aynen egzersiz önemli, benim de kaynanam bebegi koltuk altindan tutup ayakta durdurur gibi tuttu, ee basmiyor diye basladi üzulmeye, ben de "yok artik 5 aylik cocuk nasil bassin dedim. Sonra o egzersizi yapa yapa bebegimi alistirdi, cocugumun kaslari gelisti bir kac gunde. Ilk başta hemen büküyordu dizlerini. Iyi ki yapmiş kv sagolsun.
Kızlar dişlerimiz erken cıktı ya sizde ne derler erken cıkması ıcın rıvayetlerı alalım. Annem sütün sıcak ondan erken cıkmıs dedı. Bırı de erken cıkan dıs erken cürür dedı
Benim eylul 7 dogumlu çok rahat 120 içiyor hatta uzerine doymayıp emmeyw devam ediyo..bi iki saat oyalayip 120 daha yaptim dün gece..
Emziriyomusun hiç bilmiyorum ama memenin durumuna göre değişiyo geceye bende kalmıyor
kilosu b3nim gibi asiri olan varsa heveslendirmek icin soykeyim genelde hwrkesin kilo iyi ama
19 ekim basladim 96.5. 1ocak 88.6 ciktim bugun 8 kilo cok sukur gityi hamilelige 83 le kalmistim ona dusmeye calisiyirum