2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
benim kizda ayakta tutuyirum gibegime basoyor zip zip zipliyor artik o hareketu cok seviyo

ybb nasil canim iyi gidiyormu artik benim icin normal bi rituel oldu cevreye cop atmamamk cabasi
Masallah canim cok guzel ,ben gec kalmisim demkki ayakta tutmada:)
Aynen dedigin gibi ybb resmen tutkuya donüsüyor.
Guzel giidiyor canim, o memnun kalmadim dedigim cover favorim oldu gecen gun 2 paket sleepy getirmisler hediye. Ayy başima dert oldu, aslaaaa kullanmak istemiyorum, ybb boyle bisey

onu da disarda faln kullanirsin artik canim

tekrar begenmene sevindim bosa gitmemis oldu benim de dis bez kirlenince hemen elde yikayip sobanim ustune asiyorum hepsi temiz kaliyo
haftada birfe ic bezleri yikiyorum
artik cigu zamn disarda da ybb kullaniyirum

Kızlar bir haftadır mahvoldum daha Allahtan kv geldide yardımcı oluyor gece 1 den önce uyutamiyorum kızları sürekli miymiy iştahı azaldı birinin az yiyor off niye boyle oldu anlamiyorum dis mi cikacak acaba hafif sertleşme var damaklarda da

herkese mutlu sağlıklı huzur dolu bir yıl diliyorum. bebeklerin hareketleri ile ilgili konuşulmuş. benim kız 18 ocakta 6 aylık olacak ama henüz tek başına dönmüyor. her çocugun gelişimi farklı olduğundan bekliyorum bakalım ne zaman başaracak. bunun dışında ara ara oturduyorum bir süredir. tek başına oturamasada desdekle oturuyor ama şu sıra ayaklarına takmış durumda ayaklarını ağzına götürmeye çalışdığından paat düşüyor çıkardığı sesler fazlalaştı birde sesinin yükseltip kısabileceğini farketti durmadan çığlık çığlığa .

Kv ve yardımcı oluyor kelimeleri bir arada benimki hala burda haftasonu gidecekler inşallah,her şeye küsüp yemeğini yiyp kenara çekiliyor geri sayım yapıyorum artık yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz gidecek

yok sakın öyle kendinizi yemeyin inanın bana içinizde şuphe olacağına r gitmek ne gerekrise yaptırmak en iyisi eşinizin dedikleirni de takmayın.

Kv ve yardımcı oluyor kelimeleri bir arada benimki hala burda haftasonu gidecekler inşallah,her şeye küsüp yemeğini yiyp kenara çekiliyor geri sayım yapıyorum artık yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz gidecek
Yemeklerin yarısını yapıyor sofra kurup kaldırıyor sabah bulaşıgini yıkıyor akşamı bana bırakıyor birde bebeleri uyutmaya yardım ediyor mama yediremiyor banyoyu babalariyla yaptiriyoruz ama daha ne olsun elinden gelen bu diyorum bana yetiyor valla Allah razi olsun kp gercegim var bnmde aksama dek evde ve hic susmuyor kafam sisti boşboş lüzumsuz konuşuyor

Okadar yardım etmesi de güzel canım benimki sadece masayı toplardi o da benim bebek ağlıyor emzirmeye gidiyorum diye ,onu da yapmıyor bir de arada ev değiştirdim çok güzel oturdu biz iş yaparken Allah'a havale ettim

Kızlar merhaba herkese sağlıklı bebişleeiyle mutlu yıllar diliyorum bende zamandır yazamayanladanım umarım herkes iyidir
Ben uyku eğitimden bahsedicem size bu iyiliği Bebişinize ve kendinize yapın gündüz 20 dk uyuyan paşamı 2 saat dolunca ben uyandırıyorum aslında çocuk düzen istiyormuş :) şuna Yatağan’a bırakıp öpüyorum ve kendisi uyuyor sadece sabır ve istikrar birazda ağlattım ama sadece iki gün hep yanımdaydım sakinleştirdim ninni söyledim ama hiç yatağından almadım önce şşşşt pat ile uyuttum sonra Onuda bıraktık umarım denemek isteyenlere faydam olur öpüyorum hepinizi

Maşallah darısı başıma çok ihtiyacım var uyumalarina ama uyumuyorlar bn de başlamak istiyorum eğitime ama ikisine beraber nsl olacak bilmiyorum o yüzden de erteleyip duruyorum

Maşallah darısı başıma çok ihtiyacım var uyumalarina ama uyumuyorlar bn de başlamak istiyorum eğitime ama ikisine beraber nsl olacak bilmiyorum o yüzden de erteleyip duruyorum
Bende öleydim daha küçük bugün yarın diye diye 5,5 aylık olunca başladım iyiki başlamışım erteleme canım çünkü kalkmaya başlayınca daha zor olacak senin için yataktan çıkmaya çalışacaklar çünkü şimdiden alıştırırsan iyi olur senin için

Ya ne güzel canım. Profesyonel yardım aldın mı yoksa sen mi hallettin? Çok ağladı mı? Kaç gün sürdü? Sorularım bu kadar

Ya ne güzel canım. Profesyonel yardım aldın mı yoksa sen mi hallettin? Çok ağladı mı? Kaç gün sürdü? Sorularım bu kadar
Hayır canım yardım almadım sadece The sleepy layd kitabını okudum .ama kendime göre uyarladım her çocuk kendine özgü çünkü
İlk gün ağladı evet ben biraz yumuşak geçiş yaptım çünkü yanımda benimle yatıyordu birden yatağa bırakıp ağlatmak bana göre değil önce yatağına alıştırdım gece uyumasa bile onunla bende oturdum :) ama yatağında bıraktım çok ağladığında alıp sakinleştirdim yanındayım diye fısıldadım saçını sevdim sonra şşşşt pat yöntemiyle iki üç gün böle uyuttum sonra onuda bıraktım yanında bekledim hiç Temas etmeden ninni söyledim .sadece ilk gün çok ağladı sonra ağlamadı diyebilirim .buarada rutinimiz var mutlaka her yatmadan önce benim öpüp kokluyorum pijamalarını giydiriyorum banyo yaptırıyorum bir müziğimiz var uyku öncesi onu açıyorum hergün istinasız gündüzde ayrı bir müzik var onu açıyorum sadece uyku öncesi dalmadan önce kapatıyorum benim 2 hafta sürdü ama grip oldu buarada o yüzden uzadı :)

Son düzenleme:

Ya mükemmel gerçekten. Maşallah. Hadi darısı cümlemizin başına amiiiinnn.

Hanimlar Bebeleriniz saat kaçta uyuyor gece kac kez uyanıyor birde gün de kaç saat uyuyorlar ?

Güzel soru efem. Benimki eşimin memleketine gidip gelmeden önce gece 9’da uyurdu, 2-3 saatte bir uyanırdı, 7 buçuk-8 gibi tam uyanırdı. Sonra düzeni bozuldu. Şimdi 8’de 9’da uyuyup onu gündüz şekerlemesi sanarak bir saat sonra tekrar uyanıyor. Tam uyuması 11’i buluyor. Sabah 9’da falan uyanıyor. Gündüz de 2 saatte bir falan uyuyor. Bazen bir saat, bazen yarım saat, kırk dakika. Çocuğa da hak veriyorum, ya sürekli misafir var ya da biz bir yerleydeyiz. Ben olsam ben de düzen oturtmazdım. Uyutma işlemini beşikte ne yazık ki sallayarak gerçekleştiriyorum. Şu an en büyük dileğim uyku saatini yine -en azından- 9’a çekmek. Sizde durumlar nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…