2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Evet cok guzel defin eli mahkum ya biri geliyo ya birinr gidiliyo efendin kasintisi hadi bugun dis agrisi falan ben pes ettim yok yani olmicak bidr yatagina koydim anam bu sefer ben uyuyamiyorum ya donerse bogulursa zartsa zurtsa yok yani her sey super dadidaki gbi olmuyo

Benimki 1 yasina gelsin kizimizi yapalim diyo cinsiyeti de belirlemis saka maka kardessiz buyumesininistemem ama 1 yasinda kesinlikle cocuk yapamam bi kadinin ikinci bi dogym yapmasi icin en az 2 yil gecmesi lazimmi rahim kendini toparlasin diye ve pedagoglar da onermiyo zaten 0 3 yas arasi kesinlikle ne verdiysek oymus telafisi yoj diyorlar

Kızlar lcw de indirim var
1 takım pijama 1 tulum aldım %50 indirimli 50 tl ikisi
Cok tatlı seyler var
İhtiyacı olan baksun
Ss atsana ben asrin icadini aldim çok memnunum erkek bebek külotlu corabi harika bisey oneririm

Selam kızlar, benim kızın yaklaşık 3 haftadır huyu suyu değişti sürekli ağlayan sık uyanan bir bebek oldu. 4. Ay atağıdır falan dedik geçer dedik sonra dün farkettik ki ufacık dişi çıkmış alttan ondan yapıyo belki de yavrucak. Açmıyor ağzını tam gözükmüyo ama parmağımı sürünce batıyo orda minik bir şey:) tecrübeli annelere sorum ne yapayım nasıl rahatlatayım ben bu kızı bi de ucu çıktıktan sonra ne kadar sürede büyür diş gözle görülecek kıvama gelir çok merak ediyorum. Bunlar hep acemi analık

Çok haklısın canım insanda biraz vicdan merhamet olacak. Sadece bebeğin yapım aşamasına katılıp geri kalan her şeyi anneye yıkmak vicdansızlık resmen. Yapacakları şey de yardım değil anne babanın ortak görevi çocuğun bakımı, gelişimi vs. Bunu idrak etmeleri lazım öncelikle. Ben hamileliğimden beri sürekli kızımızın seninle ilişkisi iyi olsun bağ kurun, kendi baban gibi olma filan diye diye şimdi vakit geçirmek için çok çabalıyor inşallah böyle devam eder. Bu yaptıkları bize yardım değil çocuklarıyla aralarındaki ilişki için aslında.
Alerjiden olabilir canım çünkü ben de takip ettim alerjik bir şeyler yediğimde daha az uyuyor gibi sanki
Aynen canım hemen yeni bir bebek sanki ilk çocuklara haksızlık olur gibi geliyor. Dediğin gibi 0-3 yaşın telafisi yok. Hem bizim de toparlanmamız lazım. Ben halâ toparlanabildiğimi düşünmüyorum. Bugün tartıldım 3 kilo vermişim alerji yapar mı diye yemeye yemeye Hamile kalmadan önce bu kilomdan 10 kilo fazlaydım çöktüm resmen

Aynen öyle canım bahsettiğimiz şey babalık aslında analiga göre çok daha kolay hemde çok güzel

Ya benimki de dün çenemi yakaladı ısırdı ısırdı diş kaşıdı bildiğin bir de hırslı hırslı yapıyor sonra akşam baktım çenem morarmış bakınca diş daha çıkmamış ama ısırırken sanki var gibi. Bir an önce çıksa bari alakasız saatlerde uyanıp sebepsiz yere ağlama krizine giriyor. Babası gezdiriyor camdan dışarıyı izletiyor filan ancak öyle sakinleşiyor.

Banada sanki alerjik besin onu rahatsız ediyor ve uyanmasına sebebiyet veriyor gibi geliyor ama bilemiyorumda tam olarak. Yoksa 3 saatte bir yarım saat uyku yetmemesi gerekiyor. Bende hem ruhen hemde bedenen yeni bir bebek için en az 3 4 yıl geçmesi gerektiğini düşünüyorum. Oglumunda hakkına girmek istemiyorum çünkü onunla Daha verimli ve iyi ilgilenmek istiyorum.

Aynı öyle bizim kız da kazara parmağımızı yakalamasın hırsla ısırıyo insan dişi dışardan görmeyince de tam ikna olamıyo dişin çıktığına

Ben de vucudum hala.sezeryan modunda kilolarim da ayni duruyo acele etmenin ne faydasi var psikolojik olarakta benim.lohusaligim 3 ay falan surdu

Eklentiler

• C5B3C34D-A198-4A6E-A91B-D6D09C6204D2.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 39
  • 03B7486D-D992-412D-97B6-2D637BCACB89.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 54
Bizim drdan jel istemistim
Karanfili döv zeytinyagıyla karıstır sür dedi
Denemedim ama agrı kesiyomıs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…