2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
size cok gecmis olsun canim.
Biz de devam. Bugün de ben gideceğim benim de gözlere sıçradı sanirim.. kızın oksurugu kötü yine, onu da göstereceğim.

Selammmmmmmm..1000 asır oldu mu girmeyelirzg34 sirf seji merakimdan geldim bak gene..napan bebisler nasil..hasta olmussunuz sanirim.oyle okudum.son sayfada geçmiş olsun
saol canimmmm. Geçecek inşallah da artik bugün dellendim.

R Rzg14 çok geçmiş olsun, en kısa zamanda güzel haberlerinle gel inşallah
Amin canim

Olabilir canim yaa ayakta salliyo ama aglayinca susmayinca bana getiriyo yine ben uyuyamiyorum saat basi uyaniyo cunku aglayarak
Haklısın canım bebek orada ağlarken de uyunmuyor ki Zor valla inşallah düzelir bir an önce uykuları. Ev işlerini de boşver görmemeye çalış sağlığından önemli mi. Daha fazla yorma kendini

Merhaba Hanımlar,
Size bir sorum olacak tecrübelerizle yardımcı olursanız sevinirim Bebekleriniz temmuz ve agustosta doğduğu için kanguru ya da sling kullanabildiniz mi, kullanışlı oluyor mu , kullananlar hangi üründen memnun kaldı. Kızım 2 yaşını yeni doldurdu doğum zamanı tam üç olmamış olacak bu nedenle kanguru kullanmayı düşündüm ama kullanışlı olur mu mevsime göre bilemedim.

Uykusuzluk bende depresyon yapti, negatif dusunceler , gecmiste kalmis en alakasiz ufacik üzücü seyler bile beynime hücum ediyor

Solomom vardi başıma çaldı ama benimki.normal bir bebek degil kullananlar var R Rzg14 markasi neydi
Mysonismysun o sesten biktimmmm

Solomom var ama icinde durmuyo sling aldim direkt geri verdim igrenc

uyku problemimi nasil , cozecez bilmiyorum gunde 4 sat uyuyormuyum bilmiyorum oda boluk pörçük
Kelin merhemi olsa... Gecen televizyonh actim yeni diziler baslamis haberlerde bir suru seyler kiz her seye yabanciyim baska bi dunyada gibi ben de 4 saati bulmuyo uykum cok fena ve surekli acim agzimda atistirmaliklar kilo falan veremem bu sekilde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…