evt ne yazikki yorgunluktan bunlar hep yorulmasak bu kadr
gunduz minigin uyudigunda sende uat yanina uyu biraz
benim buyuk uyumami hic istemiyo gunduz hic uyuyamoyorum 5 dk dalsam hemn uyandiriyo
Ay kek yedim iki gündür merakla kaka bekliyorum,dün kakası temizdi bugün beyfendi hala yapmadı kakasını , b.k sevdalısı oldum şu alerji yüzünden kilo veremeyenler üzülmesin bana bir çok şey yasak ona rağmen bir iki kilo ancak gitti,ne yapıp edip kalorili biseyler buluyorum yiyecek
evt ne yazikki yorgunluktan bunlar hep yorulmasak bu kadr
gunduz minigin uyudigunda sende uat yanina uyu biraz
benim buyuk uyumami hic istemiyo gunduz hic uyuyamoyorum 5 dk dalsam hemn uyandiriyo
Kızlar elimde bundan 9 paket var hediye geldi 12 gün sonra 6 aylık olacağız 2 haftadır ne gündüz uyuyo ne gece uyuyo psikolojik olarak çöktüm artık geceleri oturup ağlıyorum yıprandım bu mamadan geceleri veriyolarmış baya uzun uyuyolarmış versem bi sorun olur acaba bide ek gıdaya geçince 3 gün kuralıyla tek bi gıdadan başlıyoruz ya bunu nasıl vereceğiz tecrübeli anneler yardımcı olur musunuz seviyorum seni sağlıcakla ❤(zararlı sağlıksız olabilir ama doktorumla görüştüm hiç bi sorun olmaz onlar bebeklere özel üretiliyo için rahat ver dedi )
Kızlar elimde bundan 9 paket var hediye geldi 12 gün sonra 6 aylık olacağız 2 haftadır ne gündüz uyuyo ne gece uyuyo psikolojik olarak çöktüm artık geceleri oturup ağlıyorum yıprandım bu mamadan geceleri veriyolarmış baya uzun uyuyolarmış versem bi sorun olur acaba bide ek gıdaya geçince 3 gün kuralıyla tek bi gıdadan başlıyoruz ya bunu nasıl vereceğiz tecrübeli anneler yardımcı olur musunuz seviyorum seni sağlıcakla ❤(zararlı sağlıksız olabilir ama doktorumla görüştüm hiç bi sorun olmaz onlar bebeklere özel üretiliyo için rahat ver dedi )
Herkes.başladı burda olmayanlar doktordan teyit almissin başla uykulari uzadı onlarin uc gün kaşık bir cay iki cay uc cay.sonra normal ogun hipp daha organik.bitince ondan al
Merhaba Hanımlar,
Size bir sorum olacak tecrübelerizle yardımcı olursanız sevinirim Bebekleriniz temmuz ve agustosta doğduğu için kanguru ya da sling kullanabildiniz mi, kullanışlı oluyor mu , kullananlar hangi üründen memnun kaldı. Kızım 2 yaşını yeni doldurdu doğum zamanı tam üç olmamış olacak bu nedenle kanguru kullanmayı düşündüm ama kullanışlı olur mu mevsime göre bilemedim.
Merhaba ben kullandım ama serin bir yerdeydim doğumdan sonraki 2 ayda o yüzden kullanışlı oldu. Hava sıcaklığı fazla olunca çok terletiyor o zaman kullanışlı olmuyor malesef.
Ay kek yedim iki gündür merakla kaka bekliyorum,dün kakası temizdi bugün beyfendi hala yapmadı kakasını , b.k sevdalısı oldum şu alerji yüzünden kilo veremeyenler üzülmesin bana bir çok şey yasak ona rağmen bir iki kilo ancak gitti,ne yapıp edip kalorili biseyler buluyorum yiyecek
kizlar simdi ek gida ya gecince bebege dokundugunu nasil anlayacaz alerji gibi bintepki mi verecek yani yada pisik olmasi ona alerji ol.gosterir ilk kizima bisey dokunmamsiti simdi buna yavas yavas baslayacm geceleri bend3 mama ya baslayaacm ha bire emmeye kalkiyor cunku
Merhaba ben kullandım ama serin bir yerdeydim doğumdan sonraki 2 ayda o yüzden kullanışlı oldu. Hava sıcaklığı fazla olunca çok terletiyor o zaman kullanışlı olmuyor malesef.
İnşallah tepki vermez canım ya sevindim ben de kaka prof.u olcam yakında yaa kalorili ne buluyosun bana da söyle eridim resmen sebze yiye yiye
İncir ,hurma, irmik ve un helvası bunlar hem süt yapıyor hem tatlı hem de kalorili yemek olarak yeşil mercimek,bulgur pilavı,nohut kurufasulye, bol bol mantar tabi kilo yapanlar ilk grup ben kilo almadım ama bunları yemesem verirdim
İncir ,hurma, irmik ve un helvası bunlar hem süt yapıyor hem tatlı hem de kalorili yemek olarak yeşil mercimek,bulgur pilavı,nohut kurufasulye, bol bol mantar tabi kilo yapanlar ilk grup ben kilo almadım ama bunları yemesem verirdim
Ay tamam benim neden aklıma gelmedi irmik, un helvası filan acaba hemen yarın yapıcam çok iyi oldu yazdığın canım diğerlerini yiyorum da porsiyonu az tutuyorum galiba
Yorgunluktan sag gozde arpacık, sol gozde egzema.. ayri ayrı ilac verdi.
Oglumdan 4 tup kan alindi. Alerji tahlilleri icin. Ilk çıkan değere göre ciddi yuksek. 1 hafta da ancak sonuclanacakmis. Diyete devam.
Kizima gelince. Nezlesi devam. O yüzden 5 gün antihistaminik damla. Kilo alımı yerlerde. Gunde 4 g ma dusmus.... o yüzden gunde 100 cc mama +100 cc ek gıda dedi. Üzgünüm ama yapabileceğim birşey yok. I yiki vakitlice götürmüşüm dedim. Reflüsü varmış gaviscon verdi. Mama da reflüye özel bebelac AR...