Vallahi Ben çoktan dogum kilomun altina indim ama garip sekilde karin kısmım şişti tekrar... bebek var demeyin hayirrrrrrr ... çünkü neden, doğal korunma yöntemi kizim var benim halaaaaa .. fırsat olsa da yüzden spor yapsak.
Vallahi Ben çoktan dogum kilomun altina indim ama garip sekilde karin kısmım şişti tekrar... bebek var demeyin hayirrrrrrr ... çünkü neden, doğal korunma yöntemi kizim var benim halaaaaa .. fırsat olsa da yüzden spor yapsak.
Gecikmeli de olsa "Bahar temizligi" yarışmamız başlamıştır :KK71: :KK71: :KK71: :KK71: sizden ricam yorum yaparken kirici ve rencide edici yorumlar yapilmamasi.sonucta buradaki cogu kadin bebekli ve ya calisan bayanlar.bizim icin onemli olan motive olmak,motive etmek:temizlik:foto atan cesur...
Sivilce değil de sol yanağında hep aynı yerde döküntü oluyor. Ya valla yıldım artık. Güya 9’da yattı, yarım saatte bir mızıldandı. Şu an bile başında beşik sallıyorum. Ne anladım yani uyumasından? Cidden bunaldım artık. Üf.
[/QUOTE=
Canım destekli uyuduğu İçin olabilirmi sallayarak uyutuyorsan uyku döngülerinde aynı desteği istiyor 30 40 dk bir uyanıyorsa muhtemelen ondan 40 dk sonra derin uyku denilen uykuya dalıyorlar
Selam kızlar, benim kızın yaklaşık 3 haftadır huyu suyu değişti sürekli ağlayan sık uyanan bir bebek oldu. 4. Ay atağıdır falan dedik geçer dedik sonra dün farkettik ki ufacık dişi çıkmış alttan ondan yapıyo belki de yavrucak. Açmıyor ağzını tam gözükmüyo ama parmağımı sürünce batıyo orda minik bir şey:) tecrübeli annelere sorum ne yapayım nasıl rahatlatayım ben bu kızı bi de ucu çıktıktan sonra ne kadar sürede büyür diş gözle görülecek kıvama gelir çok merak ediyorum. Bunlar hep acemi analık
Ya benimki de dün çenemi yakaladı ısırdı ısırdı diş kaşıdı bildiğin bir de hırslı hırslı yapıyor sonra akşam baktım çenem morarmış bakınca diş daha çıkmamış ama ısırırken sanki var gibi. Bir an önce çıksa bari alakasız saatlerde uyanıp sebepsiz yere ağlama krizine giriyor. Babası gezdiriyor camdan dışarıyı izletiyor filan ancak öyle sakinleşiyor.
Gecikmeli de olsa "Bahar temizligi" yarışmamız başlamıştır :KK71: :KK71: :KK71: :KK71: sizden ricam yorum yaparken kirici ve rencide edici yorumlar yapilmamasi.sonucta buradaki cogu kadin bebekli ve ya calisan bayanlar.bizim icin onemli olan motive olmak,motive etmek:temizlik:foto atan cesur...
Ben de diyorum ki....kendini zorlamasan mi acep. Bırak nasil uyuyorsa uyusa mi... sen de o sira otur iste seker... bak benim kiz halaaaaa tepemde uyuyor .... dert mi.. bazdn evet cunku wc ye gitmek lazim oglana bakmak lazım...
Ben de diyorum ki....kendini zorlamasan mi acep. Bırak nasil uyuyorsa uyusa mi... sen de o sira otur iste seker... bak benim kiz halaaaaa tepemde uyuyor .... dert mi.. bazdn evet cunku wc ye gitmek lazim oglana bakmak lazım...