2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kilolar, zalım kilolar.....
Vallahi Ben çoktan dogum kilomun altina indim ama garip sekilde karin kısmım şişti tekrar... bebek var demeyin hayirrrrrrr ... çünkü neden, doğal korunma yöntemi kizim var benim halaaaaa .. fırsat olsa da yüzden spor yapsak.

Sezaryen sonrası ne zaman karın çalıştırabiliyoruz acep

Kilosu nasıl benim oğlumla aynı gidiyodu sanki
18 gunde 125 gram.almisti en.son şimdiye kadsr guzel almıştı
bebisim.bizim.iki dis cikti ikisi.yolda.ucu geldikten.sonra iki haftayı.buldu tam.cikmasi
Kocam hamile kalıp doğurup beslediği sürece 2.cocuk fikrine sıcak bakıyorum.
bu fikre dunya saygı duymali ✌
vampir soylu bunlar
Sunları aldım cnm
gule.güle.kullansin prenses cok.şirinler
o kizla mumkun mu ? Verememek
Halamı ☹Hakkaten ne çektin allah yardımcın olsun normalde 4 ay maximum ama nadirde olsa 6 aya kadar uzayabiiliyor
bebisim 24 ay hedefi efenin sabah 4 saat aksam.2 saat gaz kasilma krizlerimiz var burnumdam.getiriyor.numunelik.bu.Çocuk

Sallıyorum ne yazık ki. Uyku saatlerini oturtup sonra sallamayı yavaş yavaş bırakayım diyordum ama önce sallamayı mı bıraksam?
oznur11898519
Ben de diyorum ki....kendini zorlamasan mi acep. Bırak nasil uyuyorsa uyusa mi... sen de o sira otur iste seker... bak benim kiz halaaaaa tepemde uyuyor .... dert mi.. bazdn evet cunku wc ye gitmek lazim oglana bakmak lazım...

Ben de diyorum ki....kendini zorlamasan mi acep. Bırak nasil uyuyorsa uyusa mi... sen de o sira otur iste seker... bak benim kiz halaaaaa tepemde uyuyor .... dert mi.. bazdn evet cunku wc ye gitmek lazim oglana bakmak lazım...

Aynen vallahi şu an salmak istiyorum ya. Salıyorum... Saldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…