UOTE="Kolikcanannesi, post: 62357013, member: 445306"]
4.aydan sonra 300/350 aylik Masallah gayet iyi
[/QUOTE]boyu da 2 cm uzamış belki ondan öyle konuşmuştur
Çok şükür iyi şimdi. Bizde aileck hasta olmuştuk. Düşmeyen ateşli enfeksiyonlu ağır grip.iki gün acillere git gelden sonra 3 gün hastanede yatış yapıp bı hafta da antibiyotik kullanarak iyileşti oğlum atlattık şükür. Sizde çabucak atlatırsınız inşallah hastalıkları
Selammmmmmmm..1000 asır oldu mu girmeyelirzg34 sirf seji merakimdan geldim bak gene..napan bebisler nasil..hasta olmussunuz sanirim.oyle okudum.son sayfada geçmiş olsun
ay artik uyku duzenim yok aslinda cok uykum var ama uyuyamiyorum sabah 6 bucuk dan beri uyanigim yok iyku girmiyo gozime
butun vucudum agriyo halsizlikten vitamin yine icmiyorim kac gundr o birax hal veryo ama otyyy oyy gece cabuk uyumayi ozkedim normalde zaten iykuya duskun degikdim ama gece uykusunu ozledim
Selammmmmmmm..1000 asır oldu mu girmeyelirzg34 sirf seji merakimdan geldim bak gene..napan bebisler nasil..hasta olmussunuz sanirim.oyle okudum.son sayfada geçmiş olsun
2. Çocuklar konuşulmuş, sanırım 2. İstemeyen bir benim koca var bende istemiyorum
Ama bu hayatta yapmam dediğim herşeyi yaptım, büyük konuşmuyorum hepinizi öpüyorum
Aynen canım yavaş yavaş bırakmayı dene salla dur yöntemi var ilk onu yap istersen sonra tamamen bırak maalesef bazı bebekler evet sallansada öyle bi düzeni tutturp uyuyabiliyorlar gece ama nadir :) benimde öyle bi bebeğim olsa sallardım ama bizimkiler gibi Bebişler hep o destekle uyumayı istiyorlar geçen bir arkadaş yazmışya 1 yasında hala saat başı uyanıyormuş diye
Bunun olmaması İçin rutin düzen ve desteksiz uyku gerekiyor o uyumayan bebişlerin annelerine sorun ya çok yorgun uyutuyordur yada düzen yoktur yoksa her çocuk uyur :) ama acele etme 6.aya kadar zamanın var
2. Çocuklar konuşulmuş, sanırım 2. İstemeyen bir benim koca var bende istemiyorum
Ama bu hayatta yapmam dediğim herşeyi yaptım, büyük konuşmuyorum hepinizi öpüyorum
Uykuuuuu ya sizde dr asiri uykusuzluk ates yapiyo mu? Cok uykusuzdum gun boyu atesim vardi gece biraz olsun uyumasini bekledim ama dunden de huzursuz aksam basim donuyodu artik simdi nesneleri cift goruyorum yAa bide komsulardan biri horluyo sesi geliyo bana nisbet yapar gbi hoorrr horrr tamam uyuyabiliyosun anladik
Uykuuuuu ya sizde dr asiri uykusuzluk ates yapiyo mu? Cok uykusuzdum gun boyu atesim vardi gece biraz olsun uyumasini bekledim ama dunden de huzursuz aksam basim donuyodu artik simdi nesneleri cift goruyorum yAa bide komsulardan biri horluyo sesi geliyo bana nisbet yapar gbi hoorrr horrr tamam uyuyabiliyosun anladik
Ateş değil ama baş dönmesi çok oluyo bende. Ama demir eKsikliğinden de baş dönmesi olur. Ateş de yorgunluktan vücut direncin düşmüştür belki. Eşin baksa da biraz uyusan?
Kesinlikle bende canım dün adama diyorum ki biz bakıyoruz bari doğumu erkekler yapsa belki azıcık anlarsınız bizi he canım olduu diye bir tepki erkek olmak çok zormusmusmuss valla dgl gece kalkmakta uyumuyorken bile sayılı yardımı bu haliyle de efeleniyor erkek bebe istiyorum diye
Takas yapalım mı Benim kocada kız bebe istiyor Nasılsa sizde 2 tane var birini veri verin bize
Tabi ki oğluşumu dünyalara değişmem iyi ki doğurmuşum işin şakası
Takas yapalım mı Benim kocada kız bebe istiyor Nasılsa sizde 2 tane var birini veri verin bize
Tabi ki oğluşumu dünyalara değişmem iyi ki doğurmuşum işin şakası
O zmn da kocisin oğlum olsun der kesin :)) kaç numarayı istiyon hemen kargo yapayim şakası bile içimi acıttı yeminle nsl bırakıp gidiyorlar küçücük bebeleri nasıl dayanıyorlar
3 ay iyiymiş, bence benim halâ devam ediyor lohusalığım
Ateş değil ama baş dönmesi çok oluyo bende. Ama demir eKsikliğinden de baş dönmesi olur. Ateş de yorgunluktan vücut direncin düşmüştür belki. Eşin baksa da biraz uyusan?