4 aylikken 6 kilo kiyafetli ama canim 3 kilo digdu 66 cm boyu
Boyu kısa oğlumun ya ebe hastaliktan gelişim geriliği olabilir dedi 7300gr.62cm. ama herşeyden önce sağlıklı olsunlar.4 aylikken 6 kilo kiyafetli ama canim 3 kilo digdu 66 cm boyu
senim oglun nasil
Geçmiş olsun cnm Allah şifa versin ins en kısa zmn da toparlanirsinizYorgunluktan sag gozde arpacık, sol gozde egzema.. ayri ayrı ilac verdi.
Oglumdan 4 tup kan alindi. Alerji tahlilleri icin. Ilk çıkan değere göre ciddi yuksek. 1 hafta da ancak sonuclanacakmis. Diyete devam.
Kizima gelince. Nezlesi devam. O yüzden 5 gün antihistaminik damla. Kilo alımı yerlerde. Gunde 4 g ma dusmus.... o yüzden gunde 100 cc mama +100 cc ek gıda dedi. Üzgünüm ama yapabileceğim birşey yok. I yiki vakitlice götürmüşüm dedim. Reflüsü varmış gaviscon verdi. Mama da reflüye özel bebelac AR...
masallah canim senin esinin boylarıniz nasil ondan da farj edebikirBoyu kısa oğlumun ya ebe hastaliktan gelişim geriliği olabilir dedi 7300gr.62cm. ama herşeyden önce sağlıklı olsunlar.
Geçmiş olsun kuzum yaa.inan bende seninle aynı durumdayım.dogum yaptım hastaneden taburcu oldum ama o günden beri hastanelerden kurtulamadım..inanmazsın temmuz dan beri.her hafta hastanedeyiz gitmediğimiz bölüm yaptirmadigimiz tahlil kalmadı.. allah tan bi sorun çıkmadı ama git geller bile bezdirdi beni..erken doğumun da böyle sorunları var iste..beni sorsan ben de iyi değilim tansiyon olayı kaldı bende bazen ciddi anlamda kötü oluyorum ama kendime de baktigim yok tabi..aman deyip geçiyorum bi yerden sonra..poyraz da süt alerjisi cıktı bu arada.diyete girdiğimiz den beri rahatız şükür kaka dan kan geliyordu düzeldi.. kan damlası da dokundu onu da bıraktık..onların sağlıkları yerinde olsun da bugünler de geçer elbetSaol canim. Herşey oyle üst üste geldi ki... dayanamıyorum artık. Pozitif halim kalmadi bugün ne yazık ki...
Olabilir.. inşallahmasallah canim senin esinin boylarıniz nasil ondan da farj edebikir
uzulme annesi buyunce basket oynar uzun mu uzun yakisikki ogkun olur insalllh
Şimdi nasıl kusması canım diyetten sonra azaldı mı baya?Geçmiş olsun Allahtan çözümü ve tedavisi olan şeyler. Gavisconu bizde kullandık ve gerçekten kusmasını kesmişti.
2,3,4,5 değişiyor canımbebisler gunde kac kez kaka yapiyir benim kizim cok yapiyir galiba
ben yazarken hala yapiyo
Ne mutlu sana canım. Darısı başımıza. Geçen gün üst üste iki üç lokma kaçamak yapmıştım. Sonuç bugün gene Egzamaları çıktı oğlumun. Nasıl üzüldüm anlatamam ya. Nasıl başa çıkacagımı bilmiyorum artık. Kendi yememi baya düzene soktum. Az çok doymaya da başladım. Fakat neyden kaynaklı olduğunu anlayamıyorumVay arkadaş ek gıda iş coming olmuş buralarbiz daha yediğimizi doğru mıçsın diye ugrasiyoruz kek denemesi olumlu sonuç verdi ,akşam tereyağlı pilav yedim sabah da ekmeğine tereyağ bal surecegim çok heyecanlıyım sizin bebeler ek gıda denemesi yapıyor bizim evde de ben
Günde bir kere sabah 7 de yapıyo saatide belli bazende 2 günde 2 kere yapıyobebisler gunde kac kez kaka yapiyir benim kizim cok yapiyir galiba
ben yazarken hala yapiyo
Gavisconu kullanırken çok az kusuyordu. Diyetle ilaç arasında gene kusmaya başlamıştı. Diyette de gene azaldı. Taki ben kaçamak yapana kadar 2 3 gündür arttı geneŞimdi nasıl kusması canım diyetten sonra azaldı mı baya?
2,3,4,5 değişiyor canım
Kacamak dedogin ne yeyince egzamasi cikti canimNe mutlu sana canım. Darısı başımıza. Geçen gün üst üste iki üç lokma kaçamak yapmıştım. Sonuç bugün gene Egzamaları çıktı oğlumun. Nasıl üzüldüm anlatamam ya. Nasıl başa çıkacagımı bilmiyorum artık. Kendi yememi baya düzene soktum. Az çok doymaya da başladım. Fakat neyden kaynaklı olduğunu anlayamıyorum(
İki tane içli köfte ve 3 lokma karışık tost ( içinde tereyağ kaşar sucuk ketçap vardı ) yasak olan her şeyi yedim yaniKacamak dedogin ne yeyince egzamasi cikti canim
İki tane içli köfte ve 3 lokma karışık tost ( içinde tereyağ kaşar sucuk ketçap vardı ) yasak olan her şeyi yedim yaniKacamak dedogin ne yeyince egzamasi cikti canim
Beni doktor alerji doktoruna yonlendirdi cunku kulaklarinin arkasi da butun yara kapladi bu tamamen alerji dedi yani kan yok diskida ve kiloda azalmada yok ama biseye reaksiyon veriyo vw egzama oluyo... Sut ve sut urunlerini simdilik kes bak dedi randevun gelene kadar bakalim... Dana eti yedikten sonra bu cocukta acayip egzama artti sanirim dana etine de varİki tane içli köfte ve 3 lokma karışık tost ( içinde tereyağ kaşar sucuk ketçap vardı ) yasak olan her şeyi yedim yani
Ben nasil doyucam bu diyette bilmiyorum peki icinde kalsiyum olan vitamin hapi almakta mi yasakİki tane içli köfte ve 3 lokma karışık tost ( içinde tereyağ kaşar sucuk ketçap vardı ) yasak olan her şeyi yedim yani
Bize doktor önerdi, hipp marka akşamları veriyorum. Bizimkiler mama ile hazırlanıyor bu nasıl bilmiyorum. Uzun uyuyor mu dersen ilk verdiğim gece çok güzel uyudu, ama 1 haftadır inletiyor beni geceleriKızlar elimde bundan 9 paket var hediye geldi 12 gün sonra 6 aylık olacağız 2 haftadır ne gündüz uyuyo ne gece uyuyo psikolojik olarak çöktüm artık geceleri oturup ağlıyorum yıprandım bu mamadan geceleri veriyolarmış baya uzun uyuyolarmış versem bi sorun olur acaba bide ek gıdaya geçince 3 gün kuralıyla tek bi gıdadan başlıyoruz ya bunu nasıl vereceğiz tecrübeli anneler yardımcı olur musunuz seviyorum seni sağlıcakla ❤(zararlı sağlıksız olabilir ama doktorumla görüştüm hiç bi sorun olmaz onlar bebeklere özel üretiliyo için rahat ver dedi)
Geçmiş olsun canım, bizde bebelac ar kullandık 2 ayYorgunluktan sag gozde arpacık, sol gozde egzema.. ayri ayrı ilac verdi.
Oglumdan 4 tup kan alindi. Alerji tahlilleri icin. Ilk çıkan değere göre ciddi yuksek. 1 hafta da ancak sonuclanacakmis. Diyete devam.
Kizima gelince. Nezlesi devam. O yüzden 5 gün antihistaminik damla. Kilo alımı yerlerde. Gunde 4 g ma dusmus.... o yüzden gunde 100 cc mama +100 cc ek gıda dedi. Üzgünüm ama yapabileceğim birşey yok. I yiki vakitlice götürmüşüm dedim. Reflüsü varmış gaviscon verdi. Mama da reflüye özel bebelac AR...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?