2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Geçmiş olsun cnm Allah şifa versin ins en kısa zmn da toparlanirsiniz

Vay arkadaş ek gıda iş coming olmuş buralar biz daha yediğimizi doğru mıçsın diye ugrasiyoruz kek denemesi olumlu sonuç verdi ,akşam tereyağlı pilav yedim sabah da ekmeğine tereyağ bal surecegim çok heyecanlıyım sizin bebeler ek gıda denemesi yapıyor bizim evde de ben
[/QUOTE]
Ne mutlu sana canım. Darısı başımıza. Geçen gün üst üste iki üç lokma kaçamak yapmıştım. Sonuç bugün gene Egzamaları çıktı oğlumun. Nasıl üzüldüm anlatamam ya. Nasıl başa çıkacagımı bilmiyorum artık. Kendi yememi baya düzene soktum. Az çok doymaya da başladım. Fakat neyden kaynaklı olduğunu anlayamıyorum (

Boyu kısa oğlumun ya ebe hastaliktan gelişim geriliği olabilir dedi 7300gr.62cm. ama herşeyden önce sağlıklı olsunlar.
masallah canim senin esinin boylarıniz nasil ondan da farj edebikir
uzulme annesi buyunce basket oynar uzun mu uzun yakisikki ogkun olur insalllh

Saol canim. Herşey oyle üst üste geldi ki... dayanamıyorum artık. Pozitif halim kalmadi bugün ne yazık ki...
Geçmiş olsun kuzum yaa.inan bende seninle aynı durumdayım.dogum yaptım hastaneden taburcu oldum ama o günden beri hastanelerden kurtulamadım..inanmazsın temmuz dan beri.her hafta hastanedeyiz gitmediğimiz bölüm yaptirmadigimiz tahlil kalmadı.. allah tan bi sorun çıkmadı ama git geller bile bezdirdi beni..erken doğumun da böyle sorunları var iste..beni sorsan ben de iyi değilim tansiyon olayı kaldı bende bazen ciddi anlamda kötü oluyorum ama kendime de baktigim yok tabi..aman deyip geçiyorum bi yerden sonra..poyraz da süt alerjisi cıktı bu arada.diyete girdiğimiz den beri rahatız şükür kaka dan kan geliyordu düzeldi.. kan damlası da dokundu onu da bıraktık..onların sağlıkları yerinde olsun da bugünler de geçer elbet

Ne mutlu sana canım. Darısı başımıza. Geçen gün üst üste iki üç lokma kaçamak yapmıştım. Sonuç bugün gene Egzamaları çıktı oğlumun. Nasıl üzüldüm anlatamam ya. Nasıl başa çıkacagımı bilmiyorum artık. Kendi yememi baya düzene soktum. Az çok doymaya da başladım. Fakat neyden kaynaklı olduğunu anlayamıyorum (
[/QUOTE]
Kacamak dedogin ne yeyince egzamasi cikti canim

Şimdi nasıl kusması canım diyetten sonra azaldı mı baya?

2,3,4,5 değişiyor canım
Gavisconu kullanırken çok az kusuyordu. Diyetle ilaç arasında gene kusmaya başlamıştı. Diyette de gene azaldı. Taki ben kaçamak yapana kadar 2 3 gündür arttı gene

[/QUOTE]
İki tane içli köfte ve 3 lokma karışık tost ( içinde tereyağ kaşar sucuk ketçap vardı ) yasak olan her şeyi yedim yani

İki tane içli köfte ve 3 lokma karışık tost ( içinde tereyağ kaşar sucuk ketçap vardı ) yasak olan her şeyi yedim yani
[/QUOTE]
Beni doktor alerji doktoruna yonlendirdi cunku kulaklarinin arkasi da butun yara kapladi bu tamamen alerji dedi yani kan yok diskida ve kiloda azalmada yok ama biseye reaksiyon veriyo vw egzama oluyo... Sut ve sut urunlerini simdilik kes bak dedi randevun gelene kadar bakalim... Dana eti yedikten sonra bu cocukta acayip egzama artti sanirim dana etine de var

[/QUOTE]
Ben nasil doyucam bu diyette bilmiyorum peki icinde kalsiyum olan vitamin hapi almakta mi yasak

Beni doktor alerji doktoruna yonlendirdi cunku kulaklarinin arkasi da butun yara kapladi bu tamamen alerji dedi yani kan yok diskida ve kiloda azalmada yok ama biseye reaksiyon veriyo vw egzama oluyo... Sut ve sut urunlerini simdilik kes bak dedi randevun gelene kadar bakalim... Dana eti yedikten sonra bu cocukta acayip egzama artti sanirim dana etine de var
[/QUOTE]
Bizi de alerji bölümüne yönlendirdi ama bulunduğum ilde alerji doktoru pek yok. O yüzden alerjiyle ilgili bilgi. Sahibi bir doktora gittik bizde. Oda sağolsun çözdü besin alerjisi oldugunu kulağının arkasında bizimde kabuklanma vardı sonra bir ara konak oldu kafası bunlarda aslında alerji belirtisiymiş. İşin ilginç yanı ben doğumdan beri farklı bir şey yemedim ve bu çocuk neden son 1 buçuk ayda alerji oldu bir türlü anlayamadım. Bana önce her şeyi yasaklayıp sonra tek tek Açıcaz diyeti dedi öyle yapıyorum şuanlık. Sende dikkat et. Uykusunun bölünmesinin ve az uyumasınında sebebi bence alerji.

Ben nasil doyucam bu diyette bilmiyorum peki icinde kalsiyum olan vitamin hapi almakta mi yasak
[/QUOTE]
Bende doyamıyorumda zamanla alışıyorsun ister istemez kendine göre yemekler yapmaya başlıyorsun. Onu bilmiyorum ama ben ekstra kalsiyum desteği alıyorum. Süt ürünleri yiyemedigim için.

Bize doktor önerdi, hipp marka akşamları veriyorum. Bizimkiler mama ile hazırlanıyor bu nasıl bilmiyorum. Uzun uyuyor mu dersen ilk verdiğim gece çok güzel uyudu, ama 1 haftadır inletiyor beni geceleri
Karnının açlığından değil, dişten sanırım ama doktorun onay verdiyse sadece gece 1 öğün deneyebilirsin.

Geçmiş olsun canım, bizde bebelac ar kullandık 2 ay güzel yedi inşallah seninkide sever.
Sonra eşim bulamamış Bi akşam normal mama almıştı onu yedikten sonra reflü istemedi bir daha. Biz zor buluyorduk, her yerde satılmıyor burda haberin olsun tedbirli alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…