2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canim bende hergun bi 5 dakika kaynatiyorum sade suda. biberon icin unibaby bitkisel sivı deterjanını aldim arada bi biberonu sicak suya koyup 1 damla bu deterjandan koyup bekletip duruluyorum(bunu yapmaya yeni başladim)
Kaynatmak o malzemelere zarar vermiyor mu canim , 2.yontem cok iyiymis

L lavanta111 böceğimin kediyle arasi nasil ay emeklerken tuyler beni şimdiden delirtiyor kopekle bizimki resmi daha kopek isiyor.kiskaniyor
Arkadas oldular canim , kizim gözünü ondan alamiyor kedişi gösteriyorum , bakip sesli gülüyor, o da gelip gelip onu kokluyor, bebek arabasina uzaniyor kizimi gormek için kiskanclik bizde de hala devam, kapinin önüne tepki kakasi yapmalar vs..

Merhaba canım korkunu anlıyorum hakkısın ama rahat ol aynı durumu yaşamışız bide ben vajinal ultrasonla bakıldığı halde yolk saç görünmüyordu.
Çok şükür 1 hafta sonra göründü şuan kucağımda emziriyorum
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım

Ali
L lavanta111 böceğimin kediyle arasi nasil ay emeklerken tuyler beni şimdiden delirtiyor kopekle bizimki resmi daha kopek isiyor.kiskaniyor
Alişirlar canim ben kizim kucagimdayken başini falan koklatiyorum iyice tanısın kardeşini kaynaşsın diye :) tuyler sıkıntı malesef , kedişe yasak olan odalarda emekler artik , olmadi kisa sureligine yürütec

Ali

Alişirlar canim ben kizim kucagimdayken başini falan koklatiyorum iyice tanısın kardeşini kaynaşsın diye :) tuyler sıkıntı malesef , kedişe yasak olan odalarda emekler artik , olmadi kisa sureligine yürütec
Bir oda yapmamiz lazim

Ayy çok sevindim canim gözün aydın olsun Rabbim sagliklı ömür nadip etsin evladina.İnsallah benim mucizemde sağliklidır 10 gun nasıl gecicek bilmiyorum.

R Rzg14 geçmiş olsun sizde de mi reflü var aynı kaderi paylaşıyoruz. Kaç kilo oldunuz canım ?bizimde kilomuz sıkıntılı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…