2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben nasil doyucam bu diyette bilmiyorum peki icinde kalsiyum olan vitamin hapi almakta mi yasak
Bende doyamıyorumda zamanla alışıyorsun ister istemez kendine göre yemekler yapmaya başlıyorsun. Onu bilmiyorum ama ben ekstra kalsiyum desteği alıyorum. Süt ürünleri yiyemedigim için.
[/QUOTE]
Anladim canim demek kalsiyum destegi aliyosun en azindan kalsiyum kaybim olmayacaj o zaman bakalim artik neler olacak su alerji doktoruna gidelim de

İki tane içli köfte ve 3 lokma karışık tost ( içinde tereyağ kaşar sucuk ketçap vardı ) yasak olan her şeyi yedim yani
Beni doktor alerji doktoruna yonlendirdi cunku kulaklarinin arkasi da butun yara kapladi bu tamamen alerji dedi yani kan yok diskida ve kiloda azalmada yok ama biseye reaksiyon veriyo vw egzama oluyo... Sut ve sut urunlerini simdilik kes bak dedi randevun gelene kadar bakalim... Dana eti yedikten sonra bu cocukta acayip egzama artti sanirim dana etine de var
[/QUOTE]
Canım benim arkadaşımda Kan yoktu sadece egzama vardı,bir de dana etine varsa yüzde yüz süt ürünlerine de var.

Canım benim arkadaşımda Kan yoktu sadece egzama vardı,bir de dana etine varsa yüzde yüz süt ürünlerine de var.
[/QUOTE]
Offf yandik vallahi bizde de kan yok bakalim.ne olacak

[/QUOTE]
Peki kilo almama ve kusma var miydi arkadasinda canim

Kizlad hepiniz ek gidaya gecmissiniz nasil bebekler puturlu besinleri de yutuyor mu
Henuz gecmedik 26 temmuzda dogum yaptim ben ,ek gida icin geri sayimdayiz canim
Bu arada bir sorum var, biberon , gogus pompasi emzik vs yi neyle yikiyorsunuz kizlar en saglikli olacak şekilde nasil olir deterjan arinmaz diye endişe ediyorum

Canim merhaba durumunda bi degişiklik varmı?Bende ayin 9 da dr gittim 5 haftalik dedi kese gorundu 14 mm dedi fakat bebek yoktu.Karindan ultrasonla baktı vajinal bakmadı.10 gu sonra gel tekrar bakalim dedi.yolk kesinden falan bahsetmedi o yuzden biraz korkuyorum?

Ben de geedim canim zatem 6. Aya bisey kalmadi

oglusum kakasini haftada 1 kere anca yapiyor pazar günü yapmisti hala yapmadi yarin 1 hafta olcak ve gaz yaptiginda cok kokuyorrr onceden her gun yada 3 4 gunde bir yapardi. Mama yok sadece anne sütü ile besleniyor. Neden boyle oldu bilmiyorum

Bizde oyleyiz korkma

Ya ben açıkçası onları hep kaynamış suyla yıkıyorum, deterjan sadece cam biberonun alt kısmına kullanmışımdır.

Slm kızlarr
Sabah 11.00 den beri uyumyır cocık
Artk bıraktım takatım kalmadı cünkü
2 mama yedi üzerine asla uyumuyr
Gelsin babası uyutsun
Sabah yediğim tostla duruyorm
Yemek koydm yicem.
Anakucagından laf atıyo bana

2aylıkdan beri kullanıyorz
Kalca ult.sorunsız cıktıgında kullanabilirsin dedi drmız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…