2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Cokk gecmis olsunnn cnm

Kanguru kullandim, evde de kullandim carsiya cok az indim onunla (araba daha kolay geldi) çöpe markete vs cok gittim. Bence kullanışlı.

Bende doyamıyorumda zamanla alışıyorsun ister istemez kendine göre yemekler yapmaya başlıyorsun. Onu bilmiyorum ama ben ekstra kalsiyum desteği alıyorum. Süt ürünleri yiyemedigim için.
Anladim canim demek kalsiyum destegi aliyosun en azindan kalsiyum kaybim olmayacaj o zaman bakalim artik neler olacak su alerji doktoruna gidelim de
[/QUOTE]
Gidince buraya da yazar mısın? Bakalım size ne diyecek? İnşallah sizin egzamaniz kısa zamanda düzelir.

Boyu kısa oğlumun ya ebe hastaliktan gelişim geriliği olabilir dedi 7300gr.62cm. ama herşeyden önce sağlıklı olsunlar.
halt etmis o ebe.
Ne diye bilir kişilik eder ki. Boyu posu kilosu masallah oğluna. Benim kiz 62 cm, 6210 g...
Geçmiş olsun cnm Allah şifa versin ins en kısa zmn da toparlanirsiniz
amin canim..

Pişik asit kaynaklı.olan.bisey degilmidir.ben öyle biliyorum salya portakal vb vb
Efe uc gun dort gun kaka bekliyoruz bugun ikinci gündü mesela millet Masallah ikin.ikin geziyor sonra
kuzum. Sadece asitten olmaz. Bazen alerji yapan besinde poposunda sivilceli gibi pişik olur.

ah kuşum. Yeterki iyu olsunlar.
E ben başladım 30haftalikken. Dogdu doğacak . Ustune 3 ay anne sütü sariligi. git gel devamli kan aldirlar. Simdi de bunlar. Eşim kızım oğlum. Hepsi ağır geldi cnm.
Red etme, depresyon ve kabullenme sürecini dün akşam tamamladim..... dun sabah depresyondu, biberona baktikca ağlıyordum. Aksama evrimimi tamamladım ..

Sen de tansiyon kalmis. ben de 2 ay kasilmaktan kaynaklı perine bölgesinde cilt dokusu inceligi. 2 sefedir tedavi verdiler. Hâlâ geçmiyor ne yazik ki. Wc ye gitmek eziyet. He bir de hemoroid. Ama kötü baya. Beklesinler bakalım. Bir ara ameliyatla hallettiririm..
Kacamak dedogin ne yeyince egzamasi cikti canim

İki tane içli köfte ve 3 lokma karışık tost ( içinde tereyağ kaşar sucuk ketçap vardı ) yasak olan her şeyi yedim yani
Uffffsucuk ve ketcap yeter zaten canim.yeme canim yeme...
Benim başım gozum ellerim sardı egzema. Üzüntüden ama ben de. Ne yapıyorum. Bol nemlendirici, az kafaya takma.

ne kadar devam edecek bilemiyorum cnm. Dr derse alacagim. Sevdi bakalım şimdilik.
Atlantisteki eczaneden yeni aldim. Aklinda olsun.
Hatta eczaci hanim "ikizleri olan bayan 20kutu aliyor" dedi. Demekki bulunda istifliyor insanlar.

Kizlad hepiniz ek gidaya gecmissiniz nasil bebekler puturlu besinleri de yutuyor mu
Yok cnm. Zorlaniyor henuz kızım. Meyve suyu Yoğurt muhallebi. Muhallebi bi tık koyu olsa bile yutamiyor.

joker den "the life Co baby organik" aldim yeni cnm.
Ek gıdaya karşıyım ✌
6 aydan once bende karşıyım, ama minnak kizima şart teyzoşu..

Kızlar demir ilaci ne kullanıyordunuz?
ocean bizim cnm. 6 damla. Kilo başı 1 damla.

Doktorum kaymatma hijyen cok iyi değil dedi sicak.suda bekletiyorum yikiyorum deterjanla
bana da kaynatma dedi.

Kaynatmak o malzemelere zarar vermiyor mu canim , 2.yontem cok iyiymis
kaynarsa zarar verir biberona dediler. Çam değil çünkü bizimki.

Bende istemiyorum ya sadece sütle doyamazlar mı acaba ama benim oğlum şimdiden yemek istiyor herşeyi. emmesi zor geliyor paşama oyuzden 19 Şubatta ek gıdaya başlarız. köfte yedircem
şöyleeee yağliiiii, aciliiii,,...

R Rzg14 geçmiş olsun sizde de mi reflü var aynı kaderi paylaşıyoruz. Kaç kilo oldunuz canım ?bizimde kilomuz sıkıntılı
saol cnm. Boy 62 cm. Uzamasında sorun yok sukur. Ama kilo alımı gunde 30gdan once 11e sonra da son 10 günde 4 e düştü. Son ay oldu hepsi. Çünkü esim felç geçiriyor, oğlum hasta, kiz hasta, benim süt azaldı ciddi sekilde ;(
Simdi gaviscon+ 100 cc bebelac ar mama +100 cc ek gıda takviye vedi dr.
6210 g dı.

Cokk gecmis olsunnn cnm
Saol cnm.

Bende istemiyorum ya sadece sütle doyamazlar mı acaba ama benim oğlum şimdiden yemek istiyor herşeyi. emmesi zor geliyor paşama oyuzden 19 Şubatta ek gıdaya başlarız. köfte yedircem
Benim kayınvalidem küçük yaşta anne olmuş 2 yaşına kadar sadece emzirmiş bilmiyodum kızım kayınvalidemle beraber oturduk oda hiç demedi çok cahildik diyo ama sütü çokdu kilosuda iyiydi diyo

Anne sutunde 8-10 gune kadar normal diyor doktorum

Benim kayınvalidem küçük yaşta anne olmuş 2 yaşına kadar sadece emzirmiş bilmiyodum kızım kayınvalidemle beraber oturduk oda hiç demedi çok cahildik diyo ama sütü çokdu kilosuda iyiydi diyo
Ayy süpermiş yaa sonra yemeğe nasıl alıştırdı acaba. Efelihayat bizde öyle yapalım Şaşırdım yaa aslında eskiler doğar doğmaz illaki yemek su verirlermis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…