- 15 Ekim 2018
- 1.216
- 5.710
- 158
Cokk gecmis olsunnn cnmYorgunluktan sag gozde arpacık, sol gozde egzema.. ayri ayrı ilac verdi.
Oglumdan 4 tup kan alindi. Alerji tahlilleri icin. Ilk çıkan değere göre ciddi yuksek. 1 hafta da ancak sonuclanacakmis. Diyete devam.
Kizima gelince. Nezlesi devam. O yüzden 5 gün antihistaminik damla. Kilo alımı yerlerde. Gunde 4 g ma dusmus.... o yüzden gunde 100 cc mama +100 cc ek gıda dedi. Üzgünüm ama yapabileceğim birşey yok. I yiki vakitlice götürmüşüm dedim. Reflüsü varmış gaviscon verdi. Mama da reflüye özel bebelac AR...
Valla bende karsı cıkcam artkEk gıdaya karşıyım ✌
Tamam canim saolasınKilo basi 1 damla.kuzu
Kanguru kullandim, evde de kullandim carsiya cok az indim onunla (araba daha kolay geldi) çöpe markete vs cok gittim. Bence kullanışlı.Merhaba Hanımlar,
Size bir sorum olacak tecrübelerizle yardımcı olursanız sevinirimBebekleriniz temmuz ve agustosta doğduğu için kanguru ya da sling kullanabildiniz mi, kullanışlı oluyor mu , kullananlar hangi üründen memnun kaldı. Kızım 2 yaşını yeni doldurdu doğum zamanı tam üç olmamış olacak bu nedenle kanguru kullanmayı düşündüm ama kullanışlı olur mu mevsime göre bilemedim.
Anladim canim demek kalsiyum destegi aliyosun en azindan kalsiyum kaybim olmayacaj o zaman bakalim artik neler olacak su alerji doktoruna gidelim deBende doyamıyorumda zamanla alışıyorsun ister istemez kendine göre yemekler yapmaya başlıyorsun. Onu bilmiyorum ama ben ekstra kalsiyum desteği alıyorum. Süt ürünleri yiyemedigim için.
Çocuk gerçek lezzet seviyor demekAllahim kizima mama. aldim gece vereyim doye resmen bi kasik seyi 5 kasik olarak geri cikardi
tarhana corbasindan 2 yemk.kasigi veridm dun aksam bi lokma disari cikarmadi
heralde ama her guj de tarhana olmazki be yavrum ne yaoacazÇocuk gerçek lezzet seviyor demek
Asiltutku hatice degil netice yedimi yedi nokta
babyloading87 sen de sağıyordun dimi red verdi ek.gida vahim
sekersizfistikezmesi rapunzel yerrr yicek ne mutlu yiyor
halt etmis o ebe.Boyu kısa oğlumun ya ebe hastaliktan gelişim geriliği olabilir dedi 7300gr.62cm. ama herşeyden önce sağlıklı olsunlar.
amin canim..Geçmiş olsun cnm Allah şifa versin ins en kısa zmn da toparlanirsiniz
kuzum. Sadece asitten olmaz. Bazen alerji yapan besinde poposunda sivilceli gibi pişik olur.Pişik asit kaynaklı.olan.bisey degilmidir.ben öyle biliyorum salya portakal vb vb
Efe uc gun dort gun kaka bekliyoruz bugun ikinci gündü meselamillet Masallah ikin.ikin geziyor sonra
ah kuşum. Yeterki iyu olsunlar.Geçmiş olsun kuzum yaa.inan bende seninle aynı durumdayım.dogum yaptım hastaneden taburcu oldum ama o günden beri hastanelerden kurtulamadım..inanmazsın temmuz dan beri.her hafta hastanedeyiz gitmediğimiz bölüm yaptirmadigimiz tahlil kalmadı.. allah tan bi sorun çıkmadı ama git geller bile bezdirdi beni..erken doğumun da böyle sorunları var iste..beni sorsan ben de iyi değilim tansiyon olayı kaldı bende bazen ciddi anlamda kötü oluyorum ama kendime de baktigim yok tabi..aman deyip geçiyorum bi yerden sonra..poyraz da süt alerjisi cıktı bu arada.diyete girdiğimiz den beri rahatız şükür kaka dan kan geliyordu düzeldi.. kan damlası da dokundu onu da bıraktık..onların sağlıkları yerinde olsun da bugünler de geçer elbet
Uffffsucuk ve ketcap yeter zaten canim.yeme canim yeme...Kacamak dedogin ne yeyince egzamasi cikti canim
İki tane içli köfte ve 3 lokma karışık tost ( içinde tereyağ kaşar sucuk ketçap vardı ) yasak olan her şeyi yedim yani
ne kadar devam edecek bilemiyorum cnm. Dr derse alacagim. Sevdi bakalım şimdilik.Geçmiş olsun canım, bizde bebelac ar kullandık 2 aygüzel yedi inşallah seninkide sever.
Sonra eşim bulamamış Bi akşam normal mama almıştı onu yedikten sonra reflü istemedi bir daha. Biz zor buluyorduk, her yerde satılmıyor burda haberin olsun tedbirli alırsın
Yok cnm. Zorlaniyor henuz kızım. Meyve suyu Yoğurt muhallebi. Muhallebi bi tık koyu olsa bile yutamiyor.Kizlad hepiniz ek gidaya gecmissiniz nasil bebekler puturlu besinleri de yutuyor mu
joker den "the life Co baby organik" aldim yeni cnm.Henuz gecmedik 26 temmuzda dogum yaptim ben ,ek gida icin geri sayimdayiz canim
Bu arada bir sorum var, biberon , gogus pompasi emzik vs yi neyle yikiyorsunuz kizlar en saglikli olacak şekilde nasil olir deterjan arinmaz diye endişe ediyorum
6 aydan once bende karşıyım, ama minnak kizima şart teyzoşu..Ek gıdaya karşıyım ✌
ocean bizim cnm. 6 damla. Kilo başı 1 damla.Kızlar demir ilaci ne kullanıyordunuz?
bana da kaynatma dedi.Doktorum kaymatma hijyen cok iyi değil dedi sicak.suda bekletiyorum yikiyorum deterjanla
kaynarsa zarar verir biberona dediler. Çam değil çünkü bizimki.Kaynatmak o malzemelere zarar vermiyor mu canim , 2.yontem cok iyiymis
şöyleeee yağliiiii, aciliiii,,...Bende istemiyorum ya sadece sütle doyamazlar mı acabaama benim oğlum şimdiden yemek istiyor herşeyi. emmesi zor geliyor paşama oyuzden 19 Şubatta ek gıdaya başlarız. köfte yedircem
saol cnm. Boy 62 cm. Uzamasında sorun yok sukur. Ama kilo alımı gunde 30gdan once 11e sonra da son 10 günde 4 e düştü. Son ay oldu hepsi. Çünkü esim felç geçiriyor, oğlum hasta, kiz hasta, benim süt azaldı ciddi sekilde ;(
Saol cnm.Cokk gecmis olsunnn cnm
Benim kayınvalidem küçük yaşta anne olmuş 2 yaşına kadar sadece emzirmiş bilmiyodum kızım kayınvalidemle beraber oturduk oda hiç demedi çok cahildik diyo ama sütü çokdu kilosuda iyiydi diyoBende istemiyorum ya sadece sütle doyamazlar mı acabaama benim oğlum şimdiden yemek istiyor herşeyi. emmesi zor geliyor paşama oyuzden 19 Şubatta ek gıdaya başlarız. köfte yedircem
Anne sutunde 8-10 gune kadar normal diyor doktorumoglusum kakasini haftada 1 kere anca yapiyor pazar günü yapmisti hala yapmadi yarin 1 hafta olcak ve gaz yaptiginda cok kokuyorrronceden her gun yada 3 4 gunde bir yapardi. Mama yok sadece anne sütü ile besleniyor. Neden boyle oldu bilmiyorum
Boyu kilosu için kural koyular illaki öyle olsun istiyorlar. bende anlamıyorum bana da normal geliyo gelişimi öyle zayıf durmuyor zatenhalt etmis o ebe.
Ne diye bilir kişilik eder ki. Boyu posu kilosu masallah oğluna. Benim kiz 62 cm, 6210 g...
Ayy süpermiş yaa sonra yemeğe nasıl alıştırdı acaba.Benim kayınvalidem küçük yaşta anne olmuş 2 yaşına kadar sadece emzirmiş bilmiyodum kızım kayınvalidemle beraber oturduk oda hiç demedi çok cahildik diyo ama sütü çokdu kilosuda iyiydi diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?