Eskiden bu grup çok canliydi ya yazan yazanaydı, şimdi toplasan bi 10 kisi var yazan sorulari cevaplayan.. @elaide@onigirichanBbilgevisne@Maggioreafroditi
ve daha bircok arkadaş özlendiniz..
Canim ben sayfalari geriden takip ede ede hep geride kaldigim icin sonunda koptum dun bi ara gireyim dedim uygulamadan bizim topigi acana kadar benm kiz bagirmaya basladi o ara 2020mart annelerini gordum baktim 2 sn 30lu haftalardalar ben bir duygulan Efelihayat
kizz sana masallahh beeee
Canim ben sayfalari geriden takip ede ede hep geride kaldigim icin sonunda koptum dun bi ara gireyim dedim uygulamadan bizim topigi acana kadar benm kiz bagirmaya basladi o ara 2020mart annelerini gordum baktim 2 sn 30lu haftalardalar ben bir duygulan Efelihayat
Ağustosun ortalarında burada aktif olan analar görüşmeye devam ediyor. Ama aktif olmayıp arada girenler o hızlı çalkalanmayı gözden kaçırdı herhalde. Ondan böyle oldu.
merhaba canim iyiyiz sen nasilsin bir kere selamla gir ates almayami geldin soru sorup kaciyorsun 1 yildir 9/12 ay adet görme suresi normal yani ben de olmadim
Arkadaşlar kızım 6 aylık olacak hala adet olmadım sizde durumlar nasıl hala adet olmayan varmı 1 seneye kadar normal sayiliyor ama sıkıntı sinir yapıyor
Arkadaşlar kızım 6 aylık olacak hala adet olmadım sizde durumlar nasıl hala adet olmayan varmı 1 seneye kadar normal sayiliyor ama sıkıntı sinir yapıyor
Oğlum da 9.5 ay olmadim.
Kızım 5.5 aylık. Hala olmadım. Ama ek gida mama derken sanirim bir sure sonra olmaya başlar bakalim. Ben memnunum olmamaktan. Olunca daha sinirli oluyorum ben
Slm kızlar nasilsiniz bu işte bir terslik var iki bebe ile bir dk desen durmuyorum günde 4-5 saat anca uyuyorum yemek desen çok iştahlı sayılmam ama kilo aliyorum
Saol canm evet çalışmak güzel aslında öğlen çıkınca biraz hava almış oluyorum kafam dağılıyor en azından. Dün 1 de işe gittiğimde tayinle yeni gelen kızlardan biri kek poğaça yapmış toplantı masasının üzerinde duruyor. Merhaba deyip oturdum odada 5 kişiyiz. Çay aldım bir tanesi de çıkıp demedi ki kek var al tadına bak emziriyorsun sen diye. Eşimi aradım bana kek vermediler dedim kek mi görmedin dedi. Sorun o değil, evde olsa yüzüne bakmam ama garip geldi yani, gücendim sonra tam kendim aaa keki kim yaptı deyip uzandım telefon çaldı işim çıktı odadan çıktım. Bu yeni gelen kızında 9 aylık bebeği var. Ben başladığımda laboratuvara vermediler bebeği var kimyasala maruz kalmasın demişler. O kızda bana ben hayvan mı doğurdum beni niye laboratuvara verdiler dedi. Haklısın gidip konuş bence dedim. Diğer bir arkadaşımda yüksek lisansa başladım 4 öğrenciye kimya dersi veriyorum valla 40 tan sonra coştum ben diyerek kendini yere göğe sığdıramıyor
Bizim ocean canim.
Allah kolaylik versin. 2 cocuklu hayat cidden zorluyor.
Bırak uyku düzenini daha beslenmeyi duzene sokamadim ben
Sana da kolay gelsin canm. Ben 5 aya yakın evde kaldım üstelik oğlum 8-5 okulda İnan ona rağmen çıldıracak gibi oluyordum bazen. Bizim yaş aralığı 6. Birde yakın olup çocuğu okula gitmeyenler var önlerinde Saygıyla eğiliyorum.. çok geçmiş olsun bu arada. Sağlık olsun herşeyin çaresi bulunur.
Ben de dün gördüm bunu yuhhh diyorum artık. Bbilgevisne
yi bende çok merak ediyorum. En son bebeğim rahatsız gibi bişeyler yazmıştı umarım herşey yolundadır...
Asiltutku
altta iki tane ust yok gelenler var yine tutkuu85
insanlar garip bazen ekmek bile cani çekiyor insanın saçma şeyleri sallaaa gitsin ikicicek-birbocek
sut olsun miniklere yee afiyet olsun ölümüne yiyorum sütüm kesilmesi diye
SShrrbtk
doktora gittik egitim ve arast. Bizi direk cocuk doktoru kendide gelerek dermatologa getirdi inanmicaksin ama uyuz suphesi var bebekte resmen sok oldum iyice incelediler uyuz demeknicin 3 hafta gecmeliymis ayaklarinin alti falan ayni uyuz sivilcesi cildiricam dedim bizde kasinri yok illa bulasici olacak diye bisey yokmus uyuzda kafayi yicem cocugun birak camasirlarini corabina kadar buharla iki uc kere utuluyorum dogdugundan beri hatta burayada yazmistim hala utuleyen var mi diye once elimde yikiyorum sonra makinada yikiyorum bilmiyorum bilemiyorum sasece saskinim cok yorgunum anlam veremiyorum
SShrrbtk
doktora gittik egitim ve arast. Bizi direk cocuk doktoru kendide gelerek dermatologa getirdi inanmicaksin ama uyuz suphesi var bebekte resmen sok oldum iyice incelediler uyuz demeknicin 3 hafta gecmeliymis ayaklarinin alti falan ayni uyuz sivilcesi cildiricam dedim bizde kasinri yok illa bulasici olacak diye bisey yokmus uyuzda kafayi yicem cocugun birak camasirlarini corabina kadar buharla iki uc kere utuluyorum dogdugundan beri hatta burayada yazmistim hala utuleyen var mi diye once elimde yikiyorum sonra makinada yikiyorum bilmiyorum bilemiyorum sasece saskinim cok yorgunum anlam veremiyorum
Geçmiş olsun. Uyuz şüphesi var yani Allah Allah ya. Krem falan verdi mi tedavisi neymiş peki? Araştırma hastaneleri öyle malesef. O yüzden bende götürmedim.