2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Eskiden bu grup çok canliydi ya yazan yazanaydı, şimdi toplasan bi 10 kisi var yazan sorulari cevaplayan.. @elaide @onigirichan B bilgevisne @Maggiore afroditi ve daha bircok arkadaş özlendiniz..
Canim ben sayfalari geriden takip ede ede hep geride kaldigim icin sonunda koptum dun bi ara gireyim dedim uygulamadan bizim topigi acana kadar benm kiz bagirmaya basladi o ara 2020mart annelerini gordum baktim 2 sn 30lu haftalardalar ben bir duygulan Efelihayat kizz sana masallahh beeee

mart analarindan sana ne kizzz

Bu gruba zor giriyom kız başka gruba nasıl giricem bilemedim bak yumruklamalardan bahsettik. Kısçen seni nasıl dövüyor sende anlat

Bu gruba zor giriyom kız başka gruba nasıl giricem bilemedim bak yumruklamalardan bahsettik. Kısçen seni nasıl dövüyor sende anlat
Hahahahah yaa baska gruba falan girmedim sacimi basimi yoluyorr tekmeliyorr kollarim morardi minik minik sıkıyo her yerimi evlat siddeti tam gaz

Tekme Tokat'ın yanında bir de ağzında meme ucunu tutup sıkıyor ve acayip acıtıyor ağzında diş yok bir de olsa ne yapacak diye korkuyorum
Geçen deneyim dedim emmiyor ya vermez olaydım ısırdı havaya zıpladım bağırdım oda ağladı korkudan cok acitiyorlar disleri olunca yandiniz

Arkadaşlar kızım 6 aylık olacak hala adet olmadım sizde durumlar nasıl hala adet olmayan varmı 1 seneye kadar normal sayiliyor ama sıkıntı sinir yapıyor
5 aydır bende olmadım emzirdigi süre boyunca hiç olmayan arkadaşlarım var
Geçen deneyim dedim emmiyor ya vermez olaydım ısırdı havaya zıpladım bağırdım oda ağladı korkudan cok acitiyorlar disleri olunca yandiniz
Altta üstte diş var mı

Arkadaşlar kızım 6 aylık olacak hala adet olmadım sizde durumlar nasıl hala adet olmayan varmı 1 seneye kadar normal sayiliyor ama sıkıntı sinir yapıyor
Oğlum da 9.5 ay olmadim.
Kızım 5.5 aylık. Hala olmadım. Ama ek gida mama derken sanirim bir sure sonra olmaya başlar bakalim. Ben memnunum olmamaktan. Olunca daha sinirli oluyorum ben

5 günde 1.5kg ...
Stres, koşmaca, hastalık, üzüntü derken gitmis be ya ... hepinizde once fit anne olacağım hem se 2 çocuklu
İki çocukla fit olmak daha kolay koştur koştur sürekli. bende 5 kilo doğumda 4 kilo da 3.4gunde verdim 49 kiloyum rekor kimde acaba

Bestiron calismak guzeldir tadini cikar tatlimmm
Saol canm evet çalışmak güzel aslında öğlen çıkınca biraz hava almış oluyorum kafam dağılıyor en azından. Dün 1 de işe gittiğimde tayinle yeni gelen kızlardan biri kek poğaça yapmış toplantı masasının üzerinde duruyor. Merhaba deyip oturdum odada 5 kişiyiz. Çay aldım bir tanesi de çıkıp demedi ki kek var al tadına bak emziriyorsun sen diye. Eşimi aradım bana kek vermediler dedim kek mi görmedin dedi. Sorun o değil, evde olsa yüzüne bakmam ama garip geldi yani, gücendim sonra tam kendim aaa keki kim yaptı deyip uzandım telefon çaldı işim çıktı odadan çıktım. Bu yeni gelen kızında 9 aylık bebeği var. Ben başladığımda laboratuvara vermediler bebeği var kimyasala maruz kalmasın demişler. O kızda bana ben hayvan mı doğurdum beni niye laboratuvara verdiler dedi. Haklısın gidip konuş bence dedim. Diğer bir arkadaşımda yüksek lisansa başladım 4 öğrenciye kimya dersi veriyorum valla 40 tan sonra coştum ben diyerek kendini yere göğe sığdıramıyor

Bu nedir arkadaş yaa
Ben de dün gördüm bunu yuhhh diyorum artık.
B bilgevisne yi bende çok merak ediyorum. En son bebeğim rahatsız gibi bişeyler yazmıştı umarım herşey yolundadır...

S Shrrbtk doktora gittik egitim ve arast. Bizi direk cocuk doktoru kendide gelerek dermatologa getirdi inanmicaksin ama uyuz suphesi var bebekte resmen sok oldum iyice incelediler uyuz demeknicin 3 hafta gecmeliymis ayaklarinin alti falan ayni uyuz sivilcesi cildiricam dedim bizde kasinri yok illa bulasici olacak diye bisey yokmus uyuzda kafayi yicem cocugun birak camasirlarini corabina kadar buharla iki uc kere utuluyorum dogdugundan beri hatta burayada yazmistim hala utuleyen var mi diye once elimde yikiyorum sonra makinada yikiyorum bilmiyorum bilemiyorum sasece saskinim cok yorgunum anlam veremiyorum

Geçmiş olsun. Uyuz şüphesi var yani Allah Allah ya. Krem falan verdi mi tedavisi neymiş peki? Araştırma hastaneleri öyle malesef. O yüzden bende götürmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…