2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar grıp atlattık bebısle ve benım sütüm cok azaldı gerı gelır mı basına gelen oldu mu
Benimde grip olduğumda çok azalmıştı beslenmeme dikkat ettim düzeldi. Şimdi bı çay keşfettim sipariş verdim deneyip belirgin faydasını görürsem size de önercem

@RZG

O zmn da kocisin oğlum olsun der kesin :)) kaç numarayı istiyon hemen kargo yapayim şakası bile içimi acıttı yeminle nsl bırakıp gidiyorlar küçücük bebeleri nasıl dayanıyorlar

Bizimki oğlan garantili kaç kuşaktır kız gelmiyor 1 tane daha yaparız biz
Aynen ya ben işe gelirken bırakıyorum diye nasıl kahroluyorum. Tüm gün burnumda tütüyor.

Ben eylülde doğurmama rağmen slingte kanguru da kullandım.. Sıcakta yenidoğan pedi ile kanguruya koyduğunda bunaltıcı olabilir. Sling daha iyi geliyor. En çok evin içinde taktım. Tuvalete falan heryere beraber gezdik o uyuyordu.

Unibaby'nin detarjanını sıcak su olan leğene döküp biberon emzik görğüs pompası parçalarını sırayla fırça yardımıyla yıkıyorum. sonra çeşmeden akan sıcak su ile duruluyorum. Ardından sterilizasyon makinasına atıyorum.Makinaya içme suyu koyuyorum. Çalıştığım için mecbur yapıyorum. Elimde 10-12 tane süt saklama kabı, 3 avent biberon var. Her gün kayınvalideme süt bırakıyorum. Bu yüzden de mecburen bu işlemleri 3 günde 1 tekrar ediyorum.

Biz tadıma başladık pek iyi gitmiyor. Tükürüyor genelde
Ben daha hiçbir şey vermedim 6.ayın dolmasını bekliyorum. Sadece dün akşam salatalıkla diş kaşıdı gacır gucur o sayılır mı ben ne yiyip içsem ona saldırıyor tabii o ayrı

Ben daha hiçbir şey vermedim 6.ayın dolmasını bekliyorum. Sadece dün akşam salatalıkla diş kaşıdı gacır gucur o sayılır mı ben ne yiyip içsem ona saldırıyor tabii o ayrı
Salatalığa biz de bayıldık ya :) onu genel olarak seviyorlar galiba.

Bize doktorumuz bu ay tadım dedi.
Önümüzdeki ay kaşıkla vereceğiz. 6. ay dolduğunda öğünlere başlayacağız dedi.
Ben pek üstüne düşmüyorum. Aklıma gelirse tatırıyorum da tükürüyor hergele Dün yoğurt mayaladım akşama onu tattıracağım. Bakalım inşallah sever.

bu cocuk beni dövüyor.Aile içi siddet yasiyorum her tarafim cizik ve yara icinde. Sabah yanagima daldi yoldu yüzümü hala sizliyooo
Benimki de ayni sac bas yoluyor tokat tekme isirma cimcikleme ALLAH ne.verdiyse

Teşekür ederim kızlar çok yardımcı oldunuz. Bende sling alayım öncelikle en çok evde kullanacağım çünkü . Kanguruya sonra bakarım kızımda almıştım kanguru hiç durmadı cimcime içinde bende iade etmiştim.

Benimki de ayni sac bas yoluyor tokat tekme isirma cimcikleme ALLAH ne.verdiyse
sac baş yolmaca bizde de var, bu erkek bebeleri cok vahşiler, kiz annelerine imreniyorum.... Sabah hikaye kitabi okuyayim dedim kitabin anasini aglatti modern eğitim bizim evde bitmistir...

sac baş yolmaca bizde de var, bu erkek bebeleri cok vahşiler, kiz annelerine imreniyorum.... Sabah hikaye kitabi okuyayim dedim kitabin anasini aglatti modern eğitim bizim evde bitmistir...
Yoooö gayette yoluyor saçlarımı. Enseden bir daliyorkurtarana kadar anam ağlıyor. Yapma kizim. Bırak annesi diyorum. Son günler de dinliyor bırakıyor. Tekme hic bitmiyor. Memeyi de yumrukluyor.

Merhaba ciciş anneler ve Ağustos börtü böcekleri
Nasılsınız? Çok sık giremiyorum iki çocukla çok zor oluyor. İşe başladım 3 hafta oldu. Kendime hiç zaman kalmıyor ama işe gelince dinleniyor gibiyim 12 ile 6 arası evde yokum çok özlüyorum minnoş delikanlıyı. uykuyu düzene. Sokan var mı? Ayağımızda sallanıyoruz ve deli gibi bağırıp çağırıyor uykular işkenceye dönüşmeye başladı. Annemde çok zor uyutuyor muş . Kan ilacı olarak ne kullanıyorsunuz? Sağlık ocağının verdiğini pek kullanmak istemiyorum.

Bestiron calismak guzeldir tadini cikar tatlimmm

Bizim ocean canim.
Allah kolaylik versin. 2 cocuklu hayat cidden zorluyor.
Bırak uyku düzenini daha beslenmeyi duzene sokamadim ben

Vallahi benim kız da saçımı başımı yoluyor geçen çenemi morarttı işte ısırcam diye bugün kulağımı zor kurtardım elinden mesela emerken bir yandan da bana vuruyor sürekli dayak yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…