2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Geçmiş olsun. Uyuz şüphesi var yani Allah Allah ya. Krem falan verdi mi tedavisi neymiş peki? Araştırma hastaneleri öyle malesef. O yüzden bende götürmedim.
Verdi canim cok sagol eczaneye gidip alicaz simdi bkalim cerdigi ilaclar atopik dermatit gecmezse uyiz icin tedavi baslicak 3 hafta sonra gidicez bizi de kontrol edicrk doktor vucudumuzu

Geçmiş olsun canım inşallah öyle değildir ,çabucak geçsin inşallah

Ya sen gel arada valla babanneni bile ozledik hee ne guzel anlatırdın kuzum

Canım çok cok gecmis olsun bu ara uyuz salgını var diyor herkes gecer insallah en kısa surede

Millet şaşırmış arkadaş bu ne böyle yok artık memeli pasta memelere veda
Benki iki ay kanayan memelerle emzirdim sonrasında emmek istemeyen bı bebeyle savaştım savaşıyorum.ki burda herkes bı çok sorunla baş edip emzirme derdinde. Bu süreç bitince hiç birimizin böyle bişey yapacağını zannetmiyorum.ayrica hiç yenesi bı pasta da değil yiyenlere afiyet olsun.

Canım çok cok gecmis olsun bu ara uyuz salgını var diyor herkes gecer insallah en kısa surede
Cok sagolasin canim doktor da aynini dedi saglik ocaginda bile altina ortu sermeden yatirmayin dedi kimin geldgi belli degil hastane bile suriyeli doluydu turkten cok

Mysonismysun çok geçmiş olsun canım inşallah yoktur öyle bişey araştırma hastaneleri olmasa da var gibi inceliyorlar ya bişey çıkmasın inşallah
İnsallah canim insallah dedigin gbidir bu kasinti cilt rahatsizliklari bizi cok skintiya soktubcildi pul pul dokuluyo sivilceler anlamiyorum artik ya

Kizlar adetten bahsetmissiniz adet olunca siskinligi falan da almadi cocuklami ugrasayim.kisisel temizlik icin surekli tuvalete mi gitmek zorunda kalayim.hic kolay olmuyo cocukla kadinsal periyodlara geri donmek suratim suan zaten sidik.sarisi halsizlikten yorgunluktan karnim agriyo bi yandan emzir e cocuk agliyo tuvalete daha cok gitmek zorundasin 40 im.cikar cikmaz hastaligim basladi kapida bekler gbi

Keşke süt olsa cnm 3 aydır bir kez bile emmediler sağdım hep tabi vakit buldukça 3 gundur de resmen damla damla geliyor kesildi diyebilirim moralim çok bozuk buyuzden

Aynen ben ki tatlı müptelası pastadan soğudum resmen Allah akıl versin şaşırıyorlar artık ne yapsak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…