Canım az önce kakasinda biraz kırmızılık vardı ama bez daha emmedi suluydu içinden farkedemedim, tereyağlı pilav ve kek te sorun olmadı ama sabah kızarmış ekmeğe sürüp yediğim biraz etkilemiş olabilir. Doktor nokta şeklinde kan olursa devam et dedi şimdi takipteyim bu hafta içi pizza denemesi yapicam, tahminim direkt yiyince sıkıntı oluyor ,yüksek ısıda pişince bişey olmuyor
Yoooö gayette yoluyor saçlarımı. Enseden bir daliyorkurtarana kadar anam ağlıyor. Yapma kizim. Bırak annesi diyorum. Son günler de dinliyor bırakıyor. Tekme hic bitmiyor. Memeyi de yumrukluyor.
sac baş yolmaca bizde de var, bu erkek bebeleri cok vahşiler, kiz annelerine imreniyorum.... Sabah hikaye kitabi okuyayim dedim kitabin anasini aglatti modern eğitim bizim evde bitmistir...
Arkadaşlar kızım 6 aylık olacak hala adet olmadım sizde durumlar nasıl hala adet olmayan varmı 1 seneye kadar normal sayiliyor ama sıkıntı sinir yapıyor
Arkadaşlar kızım 6 aylık olacak hala adet olmadım sizde durumlar nasıl hala adet olmayan varmı 1 seneye kadar normal sayiliyor ama sıkıntı sinir yapıyor
merhaba canim iyiyiz sen nasilsin bir kere selamla gir ates almayami geldin soru sorup kaciyorsun 1 yildir 9/12 ay adet görme suresi normal yani ben de olmadim
Eskiden bu grup çok canliydi ya yazan yazanaydı, şimdi toplasan bi 10 kisi var yazan sorulari cevaplayan.. elaideonigirichanBbilgevisneMaggioreafroditi
ve daha bircok arkadaş özlendiniz..