2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
E elfpeksimeti denemeler nasıl gidiyor canım tereyağı yiyecektin en son, tepki var mı?
Canım az önce kakasinda biraz kırmızılık vardı ama bez daha emmedi suluydu içinden farkedemedim, tereyağlı pilav ve kek te sorun olmadı ama sabah kızarmış ekmeğe sürüp yediğim biraz etkilemiş olabilir. Doktor nokta şeklinde kan olursa devam et dedi şimdi takipteyim bu hafta içi pizza denemesi yapicam, tahminim direkt yiyince sıkıntı oluyor ,yüksek ısıda pişince bişey olmuyor

sac baş yolmaca bizde de var, bu erkek bebeleri cok vahşiler, kiz annelerine imreniyorum.... Sabah hikaye kitabi okuyayim dedim kitabin anasini aglatti modern eğitim bizim evde bitmistir...
Bizde de ayni gogus tekmeleme sacimi zaten yoluyo yanaklarimi skiyo iyicene damaklari sertlesmis gogsumu kistiriyo cok fena bugun ciglik attim

Arkadaşlar kızım 6 aylık olacak hala adet olmadım sizde durumlar nasıl hala adet olmayan varmı 1 seneye kadar normal sayiliyor ama sıkıntı sinir yapıyor

Arkadaşlar kızım 6 aylık olacak hala adet olmadım sizde durumlar nasıl hala adet olmayan varmı 1 seneye kadar normal sayiliyor ama sıkıntı sinir yapıyor
Benim oğlum tam 5 aylık. Bugün adet oldum. Yani herkesin farklı oluyor. Kimisi hemen adet oluyor kimi de 1 seneye kadar oluyor.

merhaba canim iyiyiz sen nasilsin bir kere selamla gir ates almayami geldin soru sorup kaciyorsun 1 yildir 9/12 ay adet görme suresi normal yani ben de olmadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…