2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Oyle bı dünya yok canm kimse kimseyi hasta etmez onlar baksın hasta olmasın madem çocuklar
Çok bakıyorlar cnm cocuk yerde çığlık çığlığa diğeri kucağımda dede çay keyfi yapıyor diyorum ağlıyor kaldır çocuğu çay içiyorum diyo utanmadan baba desen iki mıncıklar çekilir kenara herşeyin sorumlusu da sorunlusu da bnm

Yani bana kalsa fanusta yetistiririm de oyle bi dunya yok bide seni boyke suclamalaei cok uzucu tek basina ikiz bebege bakiyosun ben bi taneyle inan o kadar yorgunumki yani acik acik soyluyorum gercekten cok bitjin hissediyorum uykusuzluktan

Cok sagolasin canim doktor da aynini dedi saglik ocaginda bile altina ortu sermeden yatirmayin dedi kimin geldgi belli degil hastane bile suriyeli doluydu turkten cok
Ben nereye yatırırsam yaptırayım hep altında battaniyesi var. Tedbirli olmakta fayda var. Birde bioderma atoderm diye bir nemlendirici krem aldık. Çok güzel nemlendiriyor. Pul pul dökülmeye iyi geldi. Bizim kıyafetlerini çıkartırken bile toz halinde dökülüyordu. Şimdi dökülmüyor.

Son düzenleme:
Mysonismysun çok geçmiş olsun canm. İnşAllah uyuz değildir içini rahat tut. Salgın var
ikicicek-birbocek size de geçmiş olsun cnm. Valla Allah sana kolaylık versin 2 bebekle çok zor. İnsan tükenmiş hissediyor kendini.
Yani bana kalsa fanusta yetistiririm de oyle bi dunya yok bide seni boyke suclamalaei cok uzucu tek basina ikiz bebege bakiyosun ben bi taneyle inan o kadar yorgunumki yani acik acik soyluyorum gercekten cok bitjin hissediyorum uykusuzluktan
Canm sen önce kendine iyi bakmalısın anne mutlu çocuk mutlu. Eşin kimsen yok mu yanında? 1 saat bile olsa fırsat buldukça yatmaya bak. Yatmalı oyunlar oyna. Kendinde yat yere bebeği ayaklarına koy havada leylek leylek hava da yumurtası tavada yapıyoruz çok hoşuna gidiyor. Oyuncakları koyuyorum yere bende yatıyorum yanına. Kedi sesi köpek sesi yapıyorum hem uzanmış oluyorum.

Sagolasin canim suan annemlere artik cok uzak oturuyoruz 3 4 haftadir gidemiyorum esimde yogun calisiyo ve agladiginda telasa kapiliyo bana getiriyo hemen yatip uyuyacak ya da 5 dakika dinlenecek vaktim maalesef yok yatip uzanmali oyunlarda oynuyoruz ama benim biraz artik uykuya ihtiyacim var saat basi uyanmasi bende cok yorgunluk yapti

Ne kadarlık canım senın benım daha ıkısınıde yapamıyor
5.5 oldu nerdeyse.
Ama her bebegin gelişimi farklıdır cnm. Korkma. Oğlum hic emekleri. Sürünürdü. Kızım daha hizli çıktı. Her fırsatta yuz üstü yere koymanı tabsiye ederim cnm. Sirt kasları gelişsin. Endişem varsa da dr.a danışmanda fayda olabilir canim.

Cok sınırlenıyor. Anneanmız sureklı kucaktı tutuyor yerler soguk.

Cok sınırlenıyor. Anneanmız sureklı kucaktı tutuyor yerler soguk.
Cnm yataga koy yüz üstü. Sinirlenir normal. Hepsi oyle basladi.

Ben yere kalın naylon (muşamba deriz) serdim. Üstüne yorgan be battaniye. Bisicik olmaz üşümez. Koyun bebeği.

Bebegı aşan var mı kızlar 5.5 aylık aşmıyor daha

Benim oğlum ilk defa pazar günü halasının evinde dönmeye başladı 5 aylık olmasına 1 hafta varken yere koyduk kuzenleriyle oynerken falan pat diye döndü çok da sevdi odanın bı başından diğer başına dönerek gidiyor şimdi. Burda 3 aylık dönüyor diyenlerde oldu ben sorun etmedim çünkü her bebeğin gelişimi farklı olur.

BıZde dıs cıkardık üstüne grıp gecırdı onlar erteledı galıba ya takmıyorum ama bızım bebek kollarını gerıye dogrı kasıyor bı hastalık olabılır mı dıye dısleksı fılan oluyormus.

Onu hiç bilmiyorum canım ama diş çıkarma grip etkiler.benimkide 4 aylık olunca Doncek gibiydi baya uğraşıyordu sonra grip oldu hastanede yattı derken hiç oyun oynayamadik gücü azaldı.simdi toparlaninca döndü hemen

Allah korusun düşünme oyle bir doktora götur kuzum olmadi icine sinsin keyfi yerindeyse yapiyor sipalar koltuk üzerinde dene yer soğuksa zamanla aglaya aglaya yapar tembeller bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…