2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Uykusuz bir geceden sonra günaydın
Allah yardımcın olsun canım bizimki bir tane inletiyor bizi benimki de diş eti mu kabardı ne olduysa uykuda problem yaşıyorum bas bas bağırıyor gündüz uyurdu onu da bıraktı eşimin eve gelme saatinde nirvana yapıyor Tazmanya canavarı gibi çocuk

Birini tam uyutuyorum iki dk uyuyam diyom öbürü hortluyor benimkilerinde damaklar kabarmış karın ağrıları var dun aksamdan beri öksürükleri cok artti sabaha dek besiklerine bi koydum bi kaldirdim bebeleri bir yanıma yatırdım bir ara yatağın içinde ayagimda sallarken icim geçmiş birde yarim saat kadar yanıma uzatmıştım bebeği uyumuşum hepsi o şimdi de birini uyuttum diğeri uyandı kv uyansın da ona vereyim yarim saatte olsa uyuyayım diye bekliyorum şuan , kacma planlari yapiyorlar kacmadan az değerlendirem bari :)

Değerlendir canım gece de ver baksın benim kv gece uyur ,gündüz de uykum geldi der gider yatardı ay sinirlerim bozuldu

Değerlendir canım gece de ver baksın benim kv gece uyur ,gündüz de uykum geldi der gider yatardı ay sinirlerim bozuldu
Yok kız gece horultu çıkıyor sabah diyo gece uyudular heralde ses gelmiyordu biraz öncede diyo çocuklar uyusun da uyu hayallerim hayal oldu :-D simdi Allah icin bakar bakmaz dgl ama bebekler mutluysalar bakar sıkıntı varsa yetiş annesi

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun

Kızlar bişey sorucam. Menenjit asısını yaptırıyormusunuz. Kaç Doz kafam çok karıştı her doktor bişey söylüyor
A grubu B grubu olarak ayrılıyor aşılar.
Ben iki gruptandailk dozlarını vurdurdum.Nimenrix ve bexero.
Nimenrix 3 doz Bexsero 4 doz şeklinde öngörülmüş.
Sağlık ocağına sordum biz A grubu B grubu ayırmıyoruz tek gruptan vuruyoruz dedi.
Benimde kafam karıştı. Ama doktorumuz bu şekilde başladı.

Sagol canim evet doktor da tak da bunu dedi suriyelilerin getirdigi seylerden biri daha.. suanda da ayni kremin fayda rttigi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…