2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Cok sınırlenıyor. Anneanmız sureklı kucaktı tutuyor yerler soguk.
Benm kiz da cok sinirleniyodu yeni yeni alisti diyebilirim ki hala 3 4 dkdan fazla yuzustu durmaz. Yere kilim ustune de oyun mati serdim oraya oyuncaklarini koydum ondan once de bizim yatagin ustunde takiliyoduk oyle 3dk 5dk dursa yine yeter oyalaya oyalaya evire cevire alistirdim dönüyo sürünüyo vs sıkılınca ben pozisyonunu degsitiriyorum ya da baska oyuncak gösteriyorum falan. Denemeni tavsiye ederim canjm sürekli kucakta hareketsiz kalir enerjisini de atamaz

Bizde de ara sıra minicik nokta oluyor dikkatli bakmasam görmem mesela. Bunu kafaya takmamalı mıyım acaba benim hemen moralim bozuluyor. Dediğin gibi seninki direkt yiyincedir umarım öyle daha kolay olur. İnşallah geçer bu alerjiler bir an önce.
Hehehe beh yine doktor degistirdim 10. Doktorumuz arkadaş perşembe kontrol bulamadım doktor yaaa
Aynı ben sayamadım kaç farklı doktora gittiğimi
Kızlar bişey sorucam. Menenjit asısını yaptırıyormusunuz. Kaç Doz kafam çok karıştı her doktor bişey söylüyor
Ben yaptırmak istiyordum ama besin alerjisi engel olur mu bilmiyorum. Olmazsa mutlaka yaptıracağım. Araştırmıştım
Menenjit B için Bexero diye bir aşı var. 6-11 ay arasında 2 ay arayla 2 doz + 1yaş sonrası 1 doz yapılıyor. Toplam 3 doz. Toplam 1200₺ civarı tutuyor.
Menenjit A için 3 aşı var. Nimenrix izlemeye tabii bir aşıymış güvenemedim o yzden. Menveo’nun prospektüsünde 11yaş üstü yazıyor. Geriye Menectra kalıyor o da şu şekilde uygulanıyor.
9-23 ay arası en az 3 ay ara ile 2 doz. 2 yaştan sonra yaptırmak istersen tek doz. Bir dozun fiyatı 275₺.

İplik gibi çizgi olanları önemsiyor benim doktorum, nokta dan hiç bişey olmaz hatta bir kaç parça kan bile görebilirsin bunlar ciddi sorun yaratmaz korkma çekinme dedi bana ama tabi her doktorun görüşü farklı olabilir

İyigecelrr kızlar
20.00 den beri 3 kere uyuttm uyandı Allahım bayılazam
Artk koydum kenara
Oturdum tatlı yiyorm
Huniyle denicem bide uyutmayı
Umrunda degil kendi kendine egleniyor piremsesss
Benimki her akşam aynı :) bal oğlum En fazla yarım saat uyuyor. Nasıl yetiyor bu kadar uyku hiç bilmiyorum. Ve alerji mamasını da sevmedi içmiyor o yüzden sürekli emmek istiyor. Üstüne eşim de mesai de ve ne zaman geleceği bile belli değil. Bir tane de huni bana gönderir misin :))

Haydaa
Cok gecmis olsun cnm

İyigecelrr kızlar
20.00 den beri 3 kere uyuttm uyandı Allahım bayılazam
Artk koydum kenara
Oturdum tatlı yiyorm
Huniyle denicem bide uyutmayı
Umrunda degil kendi kendine egleniyor piremsesss
Benimki 22.30 dan önce uyumaz genelde 23.00 veya daha geç.en son kaçta uyanmıştı ki? Hem uyumadigi halde ağlamıyor duruyosa ne mutlu sana. Bence

Kendimi kötü hissediyorum cnm sağolsun baba ile dede de sürekli bana yüklenince naptın hasta oldular deyip duruyorlar sanki bile bile hasta ettim Allah hepizede yardım etsin
Soguk odalarda beklettim ,karlarda yatırdım deseydin
Ay valla carp ikitane

Valla emen bebege hasretim ohh yarasın kuzuya
Yollayayım ayıpsın

Valla emen bebege hasretim ohh yarasın kuzuya
Yollayayım ayıpsın
Emiyorda süt yok ki pek olsa da 24 saat emse. Geceleri yanımda yatıyor. İki kere emiyor kafasını çevirip uyuyor aradan yarım saat falan geçiyor sonra gene emiyor falan bütün gece aynı şey. Seninde eşin mesaideymiş. Allah ikimize de kolaylık versin. :)

Oğlum da 9.5 ay olmadim.
Kızım 5.5 aylık. Hala olmadım. Ama ek gida mama derken sanirim bir sure sonra olmaya başlar bakalim. Ben memnunum olmamaktan. Olunca daha sinirli oluyorum ben
Yokk yaaa siskinlikte var kendimi patlicak gibi hissediyorum ama obur türlü rahat yani

Soguk odalarda beklettim ,karlarda yatırdım deseydin
Ay valla carp ikitane
Aynen bu akşam mahvettiler daha ağla ağla ici çıktı garibin gözler kızardı döndü zombiye uyumuyor gene velet zor uyuttum diğeri biraz daha iyiydi bugün Allahtan dün gecede o canıma okumustu

Aynen bu akşam mahvettiler daha ağla ağla ici çıktı garibin gözler kızardı döndü zombiye uyumuyor gene velet zor uyuttum diğeri biraz daha iyiydi bugün Allahtan dün gecede o canıma okumustu
Bugece hepimiz ayaktayız
Benimki de inletti ortalıgı
Kus uykusunda suan cıt dese ıııh diyor
Sabahcıyız biz kesin

Canim diger sayfalarda okudum allah yardımcın olsun gercekten cok haksizlik ediyorlar sen yardim istemeden herkesin yardim etmesi lazimken bi de .. Allah guc kuvvet rahatlik uyku versin 2 tane bebek..
Mysonismysun canim gecmis olsun insallah uyuz deguldir , esim geçen diyoki belediye otobusuyle işe gitsem turlu turlu hastalik gelir çocuga diyo cok dogru , her yer mikrop Allah korusun cocuklarimizi

udg06 Simran_ Sevnus snowmotion sizler de yoksunuz kizlar yaa hamileyken hep konusuyorduk burdan
Selam burdayım sık giremiyorum malum 3 cocuk olunca zor oluyor yetişmek Ömer 'in dişler on alt kabardi çok huysuz oldu. Hasta olacak diye ödüm kopuyo hele diğer çocuklarım okula gidiyo sınıflarında domuz gribi salgın ah ah cuma günü gelsin bi an önce de tatil olsun okullar

Çok geçmiş olsun. Uyuzu Bursa'da da duydum ben. Çocuklarda belirti veriyormuş. Suriyelilerden geldi dediler onu da. Domuz gribi ve uyuz salgınmış. İnşallah değildir tabi de. Tedavileri iyi gelir oğluşuna. Kıyamam ya nasıl kaşınıyordur şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…