2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Sütüm kesilmesin diye hunharca yiyorukkk 6 kg var oysa vermistim süt azalınca yemeye başladım neyse canı sagolsun verilir yine emsin yeterki
hapsuu adettendir iyiyiz diyelim.simdi kibrista olmak vardi tam zamani gunes tatli hafif ruzgar

Ya bu bel nolacak incecik belik vardi kalas gbi suan resmen bacaklar desen kalin kalin diyet yapmakniatiyorum ama cok useniyorum
Beraber yapalım mı benim de şuan eski kiloma göre çok kalın görünüyorum her ne kadar 54az gelse de sizlere ben her gün 10bin 15bin adım atan insandım bir sene önce

Benim aldığım çay zayıflamak istenlere de etkili hatta bir sürü şeye etkili foto atamadim.

Eki Görüntüle 2576958 kizlar ben bu çayı aldım iki gündür içiyorum faydasını gördüm süt yapıyor gerçekten
Nereden alcaz tadı nasıl zayıflatır mı ,ben geçen etsiz çiğköfte yedim göğüslerim taş gibi olmuştu kızlar çiğköfte yiyin ama acısız çocuklar mahvolmasin

Nereden alcaz tadı nasıl zayıflatır mı ,ben geçen etsiz çiğköfte yedim göğüslerim taş gibi olmuştu kızlar çiğköfte yiyin ama acısız çocuklar mahvolmasin
Ben babamdan aldım internette de var ama babam kullanma tarihlerinin yakın olduğunu söyledi internetteki Kerim.tadini çok beğendim tarçın tadı baskın biraz.bulgur süt yapiyo ya çiğ köfte de bulgurlu olduğu için yapar evet ama ben baharatlı yemiyorum hemen pişik oluyor oğluş hemde gaz yapıyor ya

Benim eşimde bana dün akşam diyo ki "sen ağustos anneleriyle kanki oldun ama eylülde doğurucan bu gidişle o zaman eylül anneleri almicak seni" ayyy dedim sus tövbe de
adam nasıl benden ümidi kestiyse artık
Tam olarak öyle oldu ben o bahsettiğin oldum
Bu araca seninde sesin çıkmıyor K ktphncanne ? Nerelerdesin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…