Hepimiz hiç pişmanlığımız olmadan büyütürüz inşallah yavrularımızı. Beni çok etkiledi yazı kötü de olsa iyi de olsa bugünler geri gelmeyecek büyüyecekler herşeyine bin şükür evlat
Bugün zayıflamaya karar verdim nasıl olacak bilmiyorum ama 48-49larla hamileydim şimdi 54 ve bir gram azalmıyor evde spor mupor Allah ne verdiyse yapicam varmı bana yandaş olacak
Sütüm kesilmesin diye hunharca yiyorukkk 6 kg var oysa vermistim süt azalınca yemeye başladım neyse canı sagolsun verilir yine emsin yeterki hapsuu
adettendir iyiyiz diyelim.simdi kibrista olmak vardi tam zamani gunes tatli hafif ruzgar
Bugün zayıflamaya karar verdim nasıl olacak bilmiyorum ama 48-49larla hamileydim şimdi 54 ve bir gram azalmıyor evde spor mupor Allah ne verdiyse yapicam varmı bana yandaş olacak
Beraber yapalım mı benim de şuan eski kiloma göre çok kalın görünüyorum her ne kadar 54az gelse de sizlere ben her gün 10bin 15bin adım atan insandım bir sene önce
Nereden alcaz tadı nasıl zayıflatır mı ,ben geçen etsiz çiğköfte yedim göğüslerim taş gibi olmuştu kızlar çiğköfte yiyin ama acısız çocuklar mahvolmasin
Nereden alcaz tadı nasıl zayıflatır mı ,ben geçen etsiz çiğköfte yedim göğüslerim taş gibi olmuştu kızlar çiğköfte yiyin ama acısız çocuklar mahvolmasin
Ben babamdan aldım internette de var ama babam kullanma tarihlerinin yakın olduğunu söyledi internetteki Kerim.tadini çok beğendim tarçın tadı baskın biraz.bulgur süt yapiyo ya çiğ köfte de bulgurlu olduğu için yapar evet ama ben baharatlı yemiyorum hemen pişik oluyor oğluş hemde gaz yapıyor ya
Benim eşimde bana dün akşam diyo ki "sen ağustos anneleriyle kanki oldun ama eylülde doğurucan bu gidişle o zaman eylül anneleri almicak seni" ayyy dedim sus tövbe de adam nasıl benden ümidi kestiyse artık