2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Gaz falan yok benimkinde gece 20 defa kalkıyor desem sanırım yalan olmaz. Ben sadce beni uyandırmak için yaptığını düşünüyorum ağlıyor beşiğinden alıp emzirmeye oturduğum gibi uyuyor emmeden koyup yatıyorum yarım saate kalmadan yine uyaniyo

Malesef ki olur işte kırmızı biber. Ekmeği bana bırak demedi ama benimde sonum ekmeği de bırakmak olacak sanırım. Her gün ne yediğini ve vücudundaki tepkileri yazarsan daha netleşir her şey.
Ya aslinda yiyecek bisey kalmadi bi tek ekmek kaldi ekmekte giderse zaten bittim oyle diim

Bizde de su anlattigin sekilde basladi sonra gelsin egzama az bisey mukus ve kulaginin arkasinsa dokuntu vardi

Çok zormuş kuzum ya 4. 5 aydan sonra gaz bitti artık rahat oluruz dedim değişmedi ne zaman düzelecekler dört gözle bekliyorum çok özledim deliksiz uyumayı
Bence bir bucuk iki yasindan once uyju duzeni oturmixak bana ilkin 40 i ciksin duzelir dediler sonra 3 aydan sonra gaz gecer dediler 6 olsun zaten kendi ogrenevek dediler 6. Aya giricez hic bi degisen yok ve bu anne sutu alan hali bide ek gidali versiyonu gelecek

Evet ben de hatta aksam zeytinyagi surdum aynen kizamik gbi gozukuyo o kadar kirmizi ki anlatamam yani ama suan cok azaldi cok ilginc

Evet ben de hatta aksam zeytinyagi surdum aynen kizamik gbi gozukuyo o kadar kirmizi ki anlatamam yani ama suan cok azaldi cok ilginc
Evet kendi kendine geçiyor. Süt ürünleri ve pul bibere şuanlık emin gibiyim alerjisi olduğuna ama başka neye var onu da bilmiyorum. Diyete tekrar devam ediyorum.

Bilinen tüm pişik kremlerini deneyip fayda görmediyseniz bence minnoşlara birde coresatinin pembesini sürün.Çok hızlı etki ediyor. İyi geldiğini görüp bana da dua edin:)) ve trosyd yada travazol gibi kortizonlu kremleri kullanmanızı asla önermem cilt bariyerleri incelir

Teşekkür ederim fakat mesajlarınıza baktım da,kk da her topiğe girip ısrarla bu kremi öneriyorsunuz,reklamını yapıyorsunuz.sanırım satıcısınız.önermiş olduğunuz kremin içeriğini bilmiyorum,doktoruma soracağım,her kremi de kullanamam

5 yıl akut dermatit ve rozayı bu markayla aşmış biri olarak çok seviyorum. İçerik okuyup firmayla iletişime geçip belgelerini bile istemişliğim var vakti zamanında:) Krem eczanelerde satılıyor öyle farmasi yada avon gibi satışı olan bir marka değil doktorunuza tabiki sorun danışın. Ankara da çoook dermatolog gezip deneyimleyen biri olarak bu sizin en doğal hakkınız :)

Anlıyorum,reklam yapmaktan banlandınız siz bol bol kullanın şifa olsun

Benimde pek yediğim şey yok. ( normal yeşil biber havuç pırasa patates ıspanak karnı bahar ekmek zeytin salatalık) bunları yiyorum
Havuc ve patateste alerji testinde bakilanlardan canim. Aklinda olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…