Gaz falan yok benimkinde gece 20 defa kalkıyor desem sanırım yalan olmaz. Ben sadce beni uyandırmak için yaptığını düşünüyorum ağlıyor beşiğinden alıp emzirmeye oturduğum gibi uyuyor emmeden koyup yatıyorum yarım saate kalmadan yine uyaniyo
Canım bende de oldu bir iki kez yatağıza alıyorum orda uyuyo ben memeyi acana kadar..ben iki gündür yatagımıza alıyorum bu konuda fikrin ne olur bilmem ama bu şekilde inan daha uzun uyuyo belki soradan Problem yaşarmıyım bilmiyorum ama mutluyum böyle istersen bu gece sende bir dene
Canım bende de oldu bir iki kez yatağıza alıyorum orda uyuyo ben memeyi acana kadar..ben iki gündür yatagımıza alıyorum bu konuda fikrin ne olur bilmem ama bu şekilde inan daha uzun uyuyo belki soradan Problem yaşarmıyım bilmiyorum ama mutluyum böyle istersen bu gece sende bir dene
bemce hic alistirma bende oyle yapiyordum sonra emmeyi birakti bu sefer babasi kizimi ozluyorym dedi su an 4.5 yasinda daja zorla alistriyorum kendi yataginda iyumaya
Bilinen tüm pişik kremlerini deneyip fayda görmediyseniz bence minnoşlara birde coresatinin pembesini sürün.Çok hızlı etki ediyor. İyi geldiğini görüp bana da dua edin:)) ve trosyd yada travazol gibi kortizonlu kremleri kullanmanızı asla önermem cilt bariyerleri incelir
Evet kendi kendine geçiyor. Süt ürünleri ve pul bibere şuanlık emin gibiyim alerjisi olduğuna ama başka neye var onu da bilmiyorum. Diyete tekrar devam ediyorum.
Sanirim benimkinin findiga alerjisi var ama cevize yok cilek receli yedim bakalim olcak mi hindistan cevizi sutu alerji yapmadi en azindan yulafin ustune dokup yiyebilirim fiyatibin boru gbi olmasi disinda sorun yok
Bizim gece 3 e kadar herkes kendi yatağında sonrasında sizin gibiyiz bizde. 3ten sonra saat başı uyanıp azıcık emip uyuyor. Yatağına koyunca uyanıyor. Bende o yüzden yanımızda yatırıyorum. Sabah zaten babası gidince bize kalıyor yatak :))
Sanirim benimkinin findiga alerjisi var ama cevize yok cilek receli yedim bakalim olcak mi hindistan cevizi sutu alerji yapmadi en azindan yulafin ustune dokup yiyebilirim fiyatibin boru gbi olmasi disinda sorun yok
Ben fındık fıstık cevizi daha denemedim. Çilek reçeli de daha denemedim. Zaten arada kaçamak yapmaktan bir şeyleri denemeye de fırsat kalmıyor ki. Nasıl diyet yapıyorum Allah biliyor yani.
Bu kadarina ragmen hala hafif kizariklik var mi yinede masallab sen hicbi sey yine de yemiyosun ben tavuk falan yedim yani kuzudan da gecen yedim ben de tam tersi et hastasiyim yamyam gbi