2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hergün mü içiyorsun ? Benim değerler normal ama arada aklıma geldikçe pekmez kaşıklıyorum

Memnunsanız iyi canım sevindim. Eczacı bi akrabam var onlara ilaç almaya geliyormuş oradaki hastalar hep şikayet etmişler hiç iyi değil diye bi arkadaşım da başka bi bölüm de çalışıyor o da aynı şeyi söylemişti ondan bende vazgeçtim kısmet artık :)

Hergün mü içiyorsun ? Benim değerler normal ama arada aklıma geldikçe pekmez kaşıklıyorum
Hergun içmeye çalışıyorum diyeyim portakal sıkmaya usenmedigimde yapiyorum :) usendigimde de keçi boynuzu özü yutuyorum hamile kalmadan sınırdaydı bnm kan değerim şimdi normale döndü pekmez sayesinde

Kızlar benim kafam kalkmıyor ya hep bi uyku hali, kaç haftalık oldum hala böyleyim kolumu kaldırmaya Halim yok sizlerde de var mı?

Şubat 20sinde ilaçlara zam gelecekmiş canım o yüzden firmalar eczanelere ilaç satmıyormuş ,zamlı fiyattan satmak için.Milleti düşünen yok ,malesef .
Aynen cnm bir an önce ne olacaksa olsun da ilaçlar çıksın piyasaya

Merhabalar, ben geceleri uyuyamıyorum gündüz öğleden sonra da çalışırken ağırlık çöküyor. ve bacaklarım epey ağrıyor. böyle olan var mı?

Merhabalar, ben geceleri uyuyamıyorum gündüz öğleden sonra da çalışırken ağırlık çöküyor. ve bacaklarım epey ağrıyor. böyle olan var mı?
benimde çok uykum geliyor. hele öğleden sonra bu saatlerde. akşam oğlumla uğraşıyorum oyun oynamaca koşmaca saklambaç derken gece zombi gibi uyuyorum. yatakta dönmeden uyumuş oluyorum. ama yinede çok feci uykusuzum.

Kızlar benim kafam kalkmıyor ya hep bi uyku hali, kaç haftalık oldum hala böyleyim kolumu kaldırmaya Halim yok sizlerde de var mı?
Ben de öyleyim. her fırsatta uyuyorum. kızımda 13 haftalıkken uykusuzluk, mide bulantısı hepsi geçmişti. bakalım bu kez ne kadar sürecek :)

Ben de öyleyim. her fırsatta uyuyorum. kızımda 13 haftalıkken uykusuzluk, mide bulantısı hepsi geçmişti. bakalım bu kez ne kadar sürecek :)
Uyumak bi yandan güzel oluyo ama uyanıkken sanki zaman geçmiyo yatmaktan doktorum 2 haftaya düzelirsin demişti bakalım bekliyorum bende :)

Tabloya ekleme yapabiliyor musunuz

Sanki ben yazmışım aynen bende öyleyim

Uyumak bi yandan güzel oluyo ama uyanıkken sanki zaman geçmiyo yatmaktan doktorum 2 haftaya düzelirsin demişti bakalım bekliyorum bende :)
evet gerçekten geçiyor. hatta hareketleri hissedene kadar hamile olup olmadığını anlamıyorsun bile :)

canım çok sevindim. inşallah sonuçta çok iyi çıkar. bende aynı durumdayım sanki beni yazmışssın :):) bizde cumartesi ikili testi yaptırdık sonucu bekliyorum :) benimkide kıpır kıpırdı maşallah, erkek gibi gördü iki hafta sonra netleşir dedi gidicez bakalım :)

Merhaba herkese. Bugun 2li taramaya gittim. 13+4 olarak biliyordum kendimi, ama 14+4 cikti. Oysa Son adet tarihim 1 Kasim. Bu nasil oldu anlayamadim. Doktor "gec kalmissiniz 2li test icin, yine de ultrason cektirin" dedi cektirdim sonucunu yarin gosterecegim. Biraz uzuldum acikcasi, bir de ultrason baktiktan sonra kan istiyormus ya hani burdan okudugum kadariyla. 2li test sonucu da 1 hafta sonra cikiyor. Benim kontrolum baya bi gecikmis mi olacak o halde, korkuyorum ben niye bu kadar geciktirdim yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…