Çok kötü olmuyor ben dut pekmeziyle yapiyorum guzel bile sayılır, bi tanıdığım hiç kan ilacı kullanmadım hep bunu yapıp içtim sabah akşam dedi ucuz doğurdu kadın :) keçi boynuzu özü de güzel kan yapıyor o çok kötü tadiyor onu yutuyorum ilaç niyetine suyla
Aaa ben duymadm ama doğru olabilir.
Biraz muayenesi fazla bizimkinin 215 tl.Ama özel muayede 300 olan da var.Jale Gürlüer var ondan da memnun herkes.aklında olsn cnm
Drumuz cok iyi.Hemsire konusunda ben 1 gece yattım laparoskopi ameliyatında.
Cok ilgiliydi herkes.Hatta artık tmm gelmeyin dedik
Memnunsanız iyi canım sevindim. Eczacı bi akrabam var onlara ilaç almaya geliyormuş oradaki hastalar hep şikayet etmişler hiç iyi değil diye bi arkadaşım da başka bi bölüm de çalışıyor o da aynı şeyi söylemişti ondan bende vazgeçtim kısmet artık :)
benimde çok uykum geliyor. hele öğleden sonra bu saatlerde. akşam oğlumla uğraşıyorum oyun oynamaca koşmaca saklambaç derken gece zombi gibi uyuyorum. yatakta dönmeden uyumuş oluyorum. ama yinede çok feci uykusuzum.
Memnunsanız iyi canım sevindim. Eczacı bi akrabam var onlara ilaç almaya geliyormuş oradaki hastalar hep şikayet etmişler hiç iyi değil diye bi arkadaşım da başka bi bölüm de çalışıyor o da aynı şeyi söylemişti ondan bende vazgeçtim kısmet artık :)
benimde çok uykum geliyor. hele öğleden sonra bu saatlerde. akşam oğlumla uğraşıyorum oyun oynamaca koşmaca saklambaç derken gece zombi gibi uyuyorum. yatakta dönmeden uyumuş oluyorum. ama yinede çok feci uykusuzum.
Merhaba kızlar bugün kontrolüm vardı. 1ay önce 5 gün geriydi bebişim bu sefer 1 gün geri çıktı çok mutlu oldum. Ense kalınlığı 1.5 mm doktor normal dedi. Çok hareketliydi kıpır kıpırdı. Giderken çikolata yiyecektim unuttum, doktor gelmeden bişey mi yedin hiç durmuyo dedi 2 li test için kan verdim haftaya tekrar gidicem çok mutlu oldum fazla beklemeyeceğim için doktor baya bi baktı erkeği anımsattı ama çok kesin diyemem haftaya tekrar bakalım dedi.
canım çok sevindim. inşallah sonuçta çok iyi çıkar. bende aynı durumdayım sanki beni yazmışssın :):) bizde cumartesi ikili testi yaptırdık sonucu bekliyorum :) benimkide kıpır kıpırdı maşallah, erkek gibi gördü iki hafta sonra netleşir dedi gidicez bakalım :)
Ben su birkacgunde bir buçuk kilo almışım sabah kusmaları devam ama gün içindeki mide bulantilarim azaldı sürekli yemek yiyorum bu gidişle 100 kilo girerim doğuma
Ben su birkacgunde bir buçuk kilo almışım sabah kusmaları devam ama gün içindeki mide bulantilarim azaldı sürekli yemek yiyorum bu gidişle 100 kilo girerim doğuma
Merhaba herkese. Bugun 2li taramaya gittim. 13+4 olarak biliyordum kendimi, ama 14+4 cikti. Oysa Son adet tarihim 1 Kasim. Bu nasil oldu anlayamadim. Doktor "gec kalmissiniz 2li test icin, yine de ultrason cektirin" dedi cektirdim sonucunu yarin gosterecegim. Biraz uzuldum acikcasi, bir de ultrason baktiktan sonra kan istiyormus ya hani burdan okudugum kadariyla. 2li test sonucu da 1 hafta sonra cikiyor. Benim kontrolum baya bi gecikmis mi olacak o halde, korkuyorum ben niye bu kadar geciktirdim yaa